jozek726 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 quattro to nic specjalnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 quattro to nic specjalnego grzeszysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 jaki jest koszt wyjmaków w ASO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 ok 40pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 jaki jest koszt wyjmaków w ASO ? 28 chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 ja płaciłem coś koło 36plnów w tamtym roku ale stal tanieje także ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 ja płaciłem coś koło 36plnów w tamtym roku ale stal tanieje także ... dokładnie 36:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 to nie ma tragedii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 quattro to nic specjalnego Jestem dokładnie tego samego zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 myślałem że haczyki są nieco mniejsze ---------- Post dopisany at 15:13 ---------- Poprzedni post napisany at 15:10 ---------- A sunday morning with Quattro and powder snow on Vimeo Osamotniony w swojej pasji wszystkie ujęcia za statywu i jeden kadr... GoPro mam taką do sprzedania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Pany, jakby ktoś potrzebował zwykły zderzak przedni bez sprysków do B6 to mam, jakiś granat, ale raczej do malowania nawet środkowa kratka się znajdzie i śrubki montażowe jakieś. Nie wiem czemu nie mogę wrzucić go w giełdzie, to piszę tutaj, oddam za 270+KW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 http://img585.imageshack.us/img585/2450/53824960630459606202015.jpg :eek::eek:memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Szanowni koledzy bardzo prosze o pomoc a mianowicie w kumpla B6 AWX pojawilo sie cos takiego , ze auto na postoju na wlaczonym silniku samo wkreca sie na obroty bez dotykania pedalu gazu tak od 1000 do 1200 rpm czasem wiecej Podpielismy VAGa i zadnych bledow , wyczyscilismy przeplywomierz powietrza pozniej podmienilismy go na Moj z auta i nic dalej to samo , wyjeliscy cale ECU i tam bylo sucho lecz bylo mokro pod samym tym czarnym pudelkiem palstikowym gdzie znajduje sie ECU i kilka przekaznikow. Wyjelismy wszystko , wypielismy wszystkie wtyczki z przewodami jakie znajduja sie pod ECU , przeczyscilismy specyfikiem do myscia-czyszczenia elektryki , komputerow itp. Wyczyscilismy cala powierzchnie styku uszczelki i sama uszczelke w miejscu gdzie przychodzi pudlo od ECU , skrecilismy wszystko do kupy , odpalilismy autko i 2 minuty super autko chodzilo tak jak trzeba po czym znowu samo zaczelo wkrecac sie na obroty i stoi tak na 1100 rpm czasami wyzej. Po jakims czasie zejdzie do normalnych obrotow i znow cala sytuacja sie powtarza Koledzy co jest powodem takiej sytuacji ? czy oznacza to , ze uszkodzony jest pedal gazu? jak wspomnialem VAG nie wykazuje zadnych bledow , chcialem jeszcze podmienic pedal gazu z Mojego auta ale juz ciemno bylo jak w d...e i zimno jak cholera to odpuscilismy. Bardzo prosze o wszelkie sugestie i pomoc. Dzieki wielkie i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 W vagu możesz sprawdzić w blokach pomiarowych też położenie pedału gazu może on coś świruje? Normalnie jest na 0% sprawdź ile u kolegi jest na postoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 http://img585.imageshack.us/img585/2450/53824960630459606202015.jpg Matko i córki ależ cudenko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Aha a kolego Krzysztofie wiesz moze ktory to blok pomiarowy ? jak rozumiem to sprawdzam to w blokach pomiarowych w "ENGINE" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Chyba ostatnia pozycja w bloku 010. Throttle i podane w %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Ok wielkie dzieki , bedziemy grzebac co jest nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Powodzenia :-) ---------- Post dopisany at 18:46 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ---------- Chociaż hmm coś mi świta w głowie że w innym bloku to było coś w stylu acceleration pedal position :-/ teraz już sam zgłupiałem :-/ musiałbym zerknać na vaga i poszukać ale w pracy jestem do 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi