greg2505 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 mikaszi na foto jest góra zderzaka s-line teraz widzisz jaka jest różnica -zaznaczone na czerwono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Czyli zderzak s-line ma już mocowanie do dokładki? memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 tak i bezproblemu można je donitować do zwykłego zderzaka ,ten z foto był dawcą do mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Nono Domin tylko czemu ja takiego nie mam jeszcze:banghead: weź zrób kilka takich lampek a klienci napewno się znajdą więc do BT masz czas ja biorę pierwszy:pent <memory five-wladi i wszystko jasne:) to jest patent Marcina więc w BT go dorwiecie i zamówionka plecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 tak i bezproblemu można je donitować do zwykłego zderzaka ,ten z foto był dawcą do mojegoDobrze wiedzieć, czyli jak się dorwie taki to potem można dokładkę gołą dorezać do niego:naughty:---------- Post dopisany at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:18 ---------- Nono Domin tylko czemu ja takiego nie mam jeszcze:banghead: weź zrób kilka takich lampek a klienci napewno się znajdą więc do BT masz czas ja biorę pierwszy:pent <memory five-wladi i wszystko jasne:) to jest patent Marcina więc w BT go dorwiecie i zamówionka plecą Zaraz do niego napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 wladi wystarczy ,że dorwiesz samą ramę i donitujesz do swojego ,w ori też jest nitowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Zaczyna się mała piździawka robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 wladi wystarczy ,że dorwiesz samą ramę i donitujesz do swojego ,w ori też jest nitowany Tylko wez to znajdz:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 co to za czorne B7 kogo goscisz:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 wladi wystarczy ,że dorwiesz samą ramę i donitujesz do swojego ,w ori też jest nitowanyNo kumam ale samej ramy nie dostaniesz raczej:facepalm: może prędzej już właśnie tą górę ze stelarzem:whistling:---------- Post dopisany at 15:31 ---------- Poprzedni post napisany at 15:31 ---------- co to za czorne B7 kogo goscisz:decayed:To do sąsiadów ktoś przyjechał ale padaka zwykła już oblukałem:grin: a Ty wszystko wypatrzysz:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 co to za czorne B7 kogo goscisz:decayed:To do sąsiadów ktoś przyjechał ale padaka zwykła już oblukałem:grin: a Ty wszystko wypatrzysz:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 mikaszi na foto jest góra zderzaka s-line teraz widzisz jaka jest różnica -zaznaczone na czerwonohttp://s14.postimage.org/78b4ofax9/image.jpg Dobrze by było jak byś pokazał jeszcze zdjęcie zwykłego bo ja nadal nie widzę różnicy Czyli te zderzaki to s-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 To są zwykłe:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojthass Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Właśnie wyrezałem popielniczke 2din do tunelu 1 din, mogłem odrazu wyciagnać rnsa i klimatronika to by sie tak nie porysał podczas kombinowania:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 To są zwykłe:facepalm: to ja dalej nie czaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Przecież widać ewidentną różnice:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 To są zwykłe:facepalm: to ja dalej nie czaje Michał przecież te co pokazałeś mają miejsce na mały grill dolny a ten co pokazał greg ma o wiele większą przerwę na grilla:whistling: porównaj sobie jeszcze raz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 ok powiedzmy że już czaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Zaczyna się mała piździawka robićhttp://fotoo.pl//out.php?i=513420_dsc-2476.jpg U mnie +7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Mozecie mi pomóc w znalezieniu informacji o wymianie zawieszenia w b6? bo nigdzie nie moge znaleźć jak to sie robi? dzieki jakieś linki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi