ba$ior Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Opublikowano 21 Lutego 2008 Cos dla Ciebie Fajne fajne lubie ten styl :th: Ale moje juz swiecą jak psu woreczek więc zostaje przy swoich...do czasu :> Dzienx za fotke
12RAEL Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 tylko sline i sline troche kontrastu nie zaszkodzi piękny wóz
DODN Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Widzę że masz dokładane tłumiki z tyłu ala S4 mozesz mi zdradzić gdzie je kupiłeś i jakie były koszty ?
Młody Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Bardzo ładne autko :th: ospojelrowanie ABT to dobry wybór :th: podobają mi się te progi od B6
ba$ior Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 fura felgi motor wszystko kox . Dzienx za wszystkie pozytywne KOXy Do połowy marca postaram sie zakonczyc pierwszy etap modernizacji auta Fotki jakis zrobie i zamieszcze :th:
ba$ior Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Opublikowano 10 Marca 2008 no no... ba$ior szykuje cos ciekawego !! A jak :th: Na razie tylko zdjęcie testowo-pokazowe Daszek już zainstalowany Felgi pomalowane pod kolor nadwozia a rant wypolerowany, nie świeci się tak mocno jak psu jajca ale to taki rodzaj aluminium, fele jeszcze zostaną wypolerowane bo fotka jest świeżo po malowaniu -sorry za jakość zdjęć ale robiłem je w brzydką pogodę telefonem Za felgąkryj się zimówka 16" i dlatego tak śmiesznie wyszło Nwe oponki też są: Dunlop przód - 225/45/18, tył - 245/35/18. Zderzak się robi,kratki i ledy od S6 już wpasowane,wszystko pasuje,jutro szlifowanie zderzaka,w sobotę malowanie i na święta instalacja, a foty z obróbki jutro
Flyer Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 ba$ior , riskepta, powinnismy zrobic na forum status dla wybranych "megarezacz"
ba$ior Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam, Udało mi się dzisiaj zrobić kilka zdjęć po pracy :th: (przepraszam za otoczenie na parkingu) Mój cały projekt przebudowy auta jest ukończony na 99,8 %
mydlo Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Na pierwszy zdjęciu poprostu rewelacja Z kolei na drugim jak dla mnie ta dokładka mogła by być troche dyskretniejsza. Ale to tylko moje zdanie
Flyer Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Do tej dokladki przydalaby sie felga 19/20" Miales dzis byc u nas na spocie i co... ? :gwizdanie:
wojtas-audi Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Te felgi przed malowaniem bardziej pasowaly :th: Ale ogolnie kawal super roboty , gratulacje, napewno jestes zadowolony , piekna A4 :th:
Darkoz Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ostry dym.. dales czadu jak sie tylko dalo.. pewnie na drodze robi ogromne wrazenie.. spojlery, diody, owiewki, fele, wydech etc. kawal dobrej roboty.. szkoda tylko ze w tych naszych potworach pracuje tylko 2 litrowy tdi. GRATULUJE realizacji porjektu
Wąski Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Bardzo ładna :th: tylko te progi mi coś nie leżą :gwizdanie: Pełen podziw za wytrwałość , pomysł , kupę pracy i kasy SZACUNEK
Flyer Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 szkoda tylko ze w tych naszych potworach pracuje tylko 2 litrowy tdi No wlasnie, bryka wyglada jakby mialy pińcet kuni
ba$ior Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam, Bardzo dziekuje za wszystkie komentarze. W momencie zakupu auta (grudzień 2004) nie było innych opcji silnikowych oprócz 2.0 TDI ba nie było nawet pakietu zewnętrznego S-line (duzy grill, wystająca klapa bagaznika). Ale obiecuje, że następne auto będzie o wiele mocniejsze :th: Spotykam się z komentarzami, że przednia dokładka to "płetwa" itp. Jest w tym troche prawdy ale ona tak wygląda z boku, ale dzieki temy z przodu prezentuje sie bardzo agresywnie
Rekomendowane odpowiedzi