kristof2009 Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 spy video NISSAN GTR Nissan GTR in White
Flyer Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 ten filmik pokazuje tylko, ze fele musza byc ciemne
Brysio Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 ale kolor jest ok jeszcze czarny dach i bedzie wyjebiaszczo ))
marcin46tkh Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 ten filmik pokazuje tylko, ze fele musza byc ciemne ...ale nie koniecznie czarne Najpierw zobaczmy jak te białe się zaprezentują, bo często bywa tak, że pomysł może wydawać się nietrafiony a w rzeczywistości okaże się strzałem w "10". Ja jestem ciekaw jak to sobie Nosb wymyślił PS Jak mogłeś nie zrobić Spy foto
Nosb Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 Przemalowac fele to 1/100 wydatkow na to auto wiec to najmniejszy problem jak faktycznie beda zle wygladaly :)A na filmiku widac tylko ze to bialy kolor dodatkowo nie wiem czy to nie starszy lakier ( byly dwa rodzaje bialego na gt-r) .
Loq Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 to opanował do perfekcji już sobie wyobrażam jak to będzie wyglądać
Nosb Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 No i pierwsze foty Oraz kilka gratow ktore wrociło od raggamanca : Teraz moje wrażenia : lakier położony bardzo dobrze tu się nie doczepie Lakiernik dał dorabiając lakier 2x wiecej xyralicu do receptury Auto PRZED polerką ( na upartego mogłoby tak wyjechać ) , w cieniu wygląda jak zwykły biały , auto nie jest matowe ( błyszczy sie jak psu jaja ) tylko zdjęcie przez odbicia świetlne tak wyszło W świetle zaczyna się ciekawie robić Lakier odbija na kolor padającego na auto światła (widać jedno foto z fleszem reszta w słoneczku już mocno popołudniowym ) Efektu nie ma co oceniać póki co. Lakier na żywca prezentuje się bardzo fajnie i nie do końca wiadomo na jaki kolor się patrzy. Auto będzie się rzucać w oczy i o to chodziło Zdania wiadomo będę podzielone Poczekamy tez aż założę resztę detali jak odbiorę auto , posadzę na glebie i założę koła Wnętrze póki co zostaje bezowe bo niestety nie wyrobie z finansami aby coś grubszego z nim wystrugać teraz przez zimę się ogarnie je No chyba ze to mi się spodoba po poskładaniu ( bo sam nie wiem co z tych moich akrobacji wyjdzie ) to tylko fotele zmienię przednie Odbiór chyba koło wtorku i wtedy coś będzie się powoli składało
kristof2009 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 to czekamy na poskładanie audiczki gdyz wiem po sobie ze wtedy jest ten najbardziej oczekiwany moment jak to wszystko wyszło itp, efekt koncowy [polerka, lampy, zderzaki, fele, gleba, ciemne szybki] na pewno cie bardzo ucieszy :> Pozdro!
tig16 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Bedzie kosa :] chlopaki sie postarali
marcin_o23 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 kolor , ale te poszerzone błotniki w rs rządzą
medik Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Fajne auto będzie. Dobrze gadałem, że biały będzie kosa. Tylko to jasne wnętrze... Fotele też kremowe ?
kristof2009 Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Nosb, a napiszesz potem (lub na koncu jak ogarniesz sie ze zlozeniem furki) jakie czesci wymieniałes,co kupiłes itp, zeby zrobic z b6 rs4 b7 (fajnie by bylo jak bys podał nr czesci)
Młody_drog Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Nosb ty gałke z B5 chcesz zaadaptować?
-Wizard- Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Zaczyna ładnie się prezentować, jeszcze z czarnymi dodatkami, będzie dobrze. Chociaż biały to nie mój typ, to może być ciekawie na finiszu.
Nosb Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 Jak wyjdzie na koniec to się zobaczy na koniec Wnętrze póki co jak mówiłem zostaje takie jak było prawie ( brak $ ) . Kiera trójramienna w kremowej skórze i dodatki, deska poflokowana na karmelkowy taki + wloty jak w cabrio i wmontowane wstęgowce w nią a reszta systemu w drzwiach , do tego góra boczków i tunel środkowy tez we floku. Nie mam pojęcia jak to wyjdzie jak będzie mi się podobać to zostawię jak nie to zmienię na inne Fotele są kremowe zwykłe placki ale w pełnej elektryce , z grzaniem i pamięcią Co z nimi zrobię czas pokaże na pewno nie zostaną w tej formie w aucie Mateusz tak gała będzie z b5. Myślę,że wiele osób które było przeciwko białemu na koniec zmienią zdanie
Młody_drog Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Mateusz tak gała będzie z b5. Tell my why? Nie lepiej było s line b6 w kiepskim stanie dorwać za grosze i dać raggamanowi?
Nosb Opublikowano 4 Września 2011 Autor Opublikowano 4 Września 2011 Bo była pod ręką Szat ap z tym wnętrzem nie wszystko ku$%a naraz Przecież muszę mieć co modzić w zimę poza 500+
Rekomendowane odpowiedzi