plastuch Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 A w ogóle to chciałbym jeszcze zrobić z mojego kombi, tego jeszcze nie było Jak Avant to tylko w Cabrio Danielek mogłeś jeszcze robić body RS-B6 bo tego to jeszcze nie byo ale skoro zakupy poszły już za daleko to lypa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Moja jak wszystko pojdzie po mojej mysli wpadnie na chwile na garz miedzy swietami a nowmy rokiem. Wrzucie dyfer ( zmienialem uszczelniacze ) , przymierze silnik ze skrzynia i wstepnie zawiesze ... Nosb opchnij mi tylną dokładkę z B6 bo jakiś idiota wysłał mi zderzak od diesla przez allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 a to inny jest ? 2,5TDi i 1.8T? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Przeciez tylko benzyna (nie licze tych pseudo benzyn 1.6 i 2.0 ) miala 2 wydechy proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 aaa. to twoje 2,5 wczesniej co siedziało... to jedna rura oryginalnie byla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Przecież on nie miał 2.5 tylko 3.0 benzyne a tam są dwie rury, w 2.5tdi są też dwie tylko wywinięte na dół, nie wystają w 1.8t są dwie na zewnątrz w 1.6 i 2.0 jedna w tdikach jedna. Oprócz tego każde quattro ma 2 rury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ale ja pisze o flyera aucie. i przecież miał 2,5 TDi a że Nosb ma/miał w aucie 3.0 to tez wiem bo na własne oczy widziałm Flyera auto zresztą też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 No flajer miał 2.5tdi w quattro - seryjnie 2 wydechy ale schowane, musiał obciąć końcówki i dospawać nowe, proste no i zmienić zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 to już wszystko wiem... PS. Daniel. Przyjadę koło Świąt do Ciebie, przywiozę Ci w końcu te przełączniki szyb.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Na razie nie moge jej sprzedac Kajoj spoko ja i tak bede swoje wysyłał do kolegi co sie w sprzedam oglasza na regeneracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 a to niech se lezoo. no chyba ze ci potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Na razie nie moge jej sprzedac Kajoj spoko ja i tak bede swoje wysyłał do kolegi co sie w sprzedam oglasza na regeneracje Ale pamiętaj o mnie Przeciez tylko benzyna (nie licze tych pseudo benzyn 1.6 i 2.0 ) miala 2 wydechy proste Ty jaka pseudo benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Flajer jara się BiT i czasem go ponosi i pisze takie posty, wybacz mu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ty jaka pseudo benzyna żarty bro Flajer jara się BiT i czasem go ponosi i pisze takie posty, wybacz mu . juz sie nie jaram... mniej wiecej po miesiacu frajdy stwierdzilem, ze nie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 A masz emblemat S4? No bo w sumie jest już s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zalozy dopiero RS4 jak wpadna k04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 W sumie cichociemnym jeszcze lepiej być Ktoś pomyśli, że to śmierdzący diesel a tu zonk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Bo to smierdzaczy diesel Historii nie wymaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Przeciez doskonale go wymyles z resztek ropy, nawet baczek mu zmieniles... a dieslowski spaliles ... nic tu dieslem juz nie smierdzi, tylko piekny zapach PB98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi