Nosb Opublikowano 23 Września 2011 Autor Opublikowano 23 Września 2011 U mnie tez hamulcy nie widac Trzeba je psiknac na jakis widoczniejszy kolor a wnetrza dzisiaj to wogole brak Ale zapowiada sie ciekawie ( pominawszy fotele poki co )
HiRide Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 wypnij egr-a i nie bedzie nic kopcic a doslownie -minimalnie a myslisz ze go mam? jesli nadal kopci to... nie wiem czy masz
seves Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Nie bede na SCP. Troche poogarnialem ale trwa to za dlugo wszystko i za duzo do zrobienia wiec nie ma co sei wyglupiac. Nosb a mialem nadz ze w koncu zobacze ta Twoja furke.. szkoda
mikolaj85 Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Zostaw hamulce w ori kolorach RS4, wazne że je czuć i hamuja jak trzeba
Nosb Opublikowano 24 Września 2011 Autor Opublikowano 24 Września 2011 Wybieram sie na slunsk jakos za tydzien/dwa chyba to sie ustawi jakigos spota
cool506 Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 Nosb SORRY ale przegrałeś on ma B8 :thumbdown: http://tt-cars.dk/10794.cms?id=837201925# :polew: What the f*ck ..... lachentaestamenloka
dawidek89 Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 zewnatrz ladnie wyglada ale wew to tragedia wstyd:D
Flyer Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 zewnatrz ladnie wyglada ale wew to tragedia wstyd:D no wlasnie, WSTYYYYYYYD!
seves Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 Wybieram sie na slunsk jakos za tydzien/dwa chyba to sie ustawi jakigos spota no to wypas jak sie bedziesz wybieral to celuj racze we wt albo pt bo tak beda spoty w katowicach/gliwicach ew za 2tyg w niedziele w Rybniku oczywscie mozesz tez wpasc we wszystkie te dni [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 08:38_________________________________________________ zewnatrz ladnie wyglada ale wew to tragedia wstyd:D no wlasnie, WSTYYYYYYYD! no wlasnie Nosb sorry ale przyznaje kiedys sledzilem watek a potem mialem troche przerwy a nie chce mi nie nadrabiac tych kilkuset stron :gwizdanie: jakie masz plany na srodek? bedzie czarny czy zostanie jasny? oczywiscie jesli chodzi o mnie to najwazniejsze ze jedzie i wg mnie srodek to zaden pospiech hmm a chyba Ci to jedzie nie
Dev Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 Nosb, kiedy zakładasz LPG ????? :decayed: :decayed:
Nosb Opublikowano 25 Września 2011 Autor Opublikowano 25 Września 2011 ja jak cos raczej sobota Cos tam jedzie wnetrze plastiki itp dookola idzie w czern ale nie tak zwyczajnie Pochwale sie jak skoncze. Co do foteli to nie mam pojecia co tam wsadze albo czarne albo biale . Chociaz kremowe co mam w polaczeniu z czarnym wnetrzem i bialym autem tez nie wygladaja zle. Tylko ze to zwykle placki LPG wkrotce Przy okazji dev. Chce pomalowac zaciski na jakis kolor grafitowy metalic czy cos. Czarne gina strasznie w kole. Czerwone/niebieskie/zielone moga wyjsc dziwnie na tym aucie. Czym to pomalowac ? zykly system baza + klar pewnie odlezie. A samym akrylem bedzie ciezko zrobic cos takiego. Pozatym test drogowy wczoraj wykonany Juz kocham ta suke i nie zaluje ani zlotoki w nia wpakowana
Nosb Opublikowano 25 Września 2011 Autor Opublikowano 25 Września 2011 Ok dev ale osiagne taki kolor? Ja to srednio na farbach i nakladaniu sie znam, chcialbym na nich szary/grafitowy metalic
Dev Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 nie lepiej srebrny ?[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 12:32_________________________________________________mam jeszcze biały wymieszany ze srebrnym coś a'la perła ja tez nie znam sie na malowaniu :polew: :polew:
seves Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 ja jak cos raczej sobota to sie jakos najwyzej w sobote gdzies zgadamy.. mozeby wiecej chlopakow ustawic Cos tam jedzie wnetrze plastiki itp dookola idzie w czern ale nie tak zwyczajnie Pochwale sie jak skoncze. Co do foteli to nie mam pojecia co tam wsadze albo czarne albo biale . Chociaz kremowe co mam w polaczeniu z czarnym wnetrzem i bialym autem tez nie wygladaja zle. Tylko ze to zwykle placki bez z czernia wygladalby wg mnie ladnie ale juz z bialym autem nie jestem pewien plastiki w czern? jak bedziesz malowal dopasuj odcien do wykladziny bo ona nie jest znow tak mocno czarna zreszta jak podsufitka s-line tez jakas taka szara jest Pozatym test drogowy wczoraj wykonany Juz kocham ta suke i nie zaluje ani zlotoki w nia wpakowana no sie kuwr nie dziwie
badboy Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 wpadaj na ślońsk, chętnie zobaczę tego Twojego psa na baby
Gość Damian A4 Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 wpadaj na ślońsk, chętnie zobaczę tego Twojego psa na baby
seves Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 wpadaj na ślońsk, chętnie zobaczę tego Twojego psa na baby :polew:
Nosb Opublikowano 25 Września 2011 Autor Opublikowano 25 Września 2011 Kilka fot : Bylem zmuszony zdjac na moment belke : Potem wpadl krycha i cos sie modlil nad swoimi boczkami : w tle najszybsza astra we wsi przewiezie wszystko i wszystkich Przymierzylem deske z gajgerkami wstepnie ( musze poprawic jeszcze kanaly powietrzne po przerobce ) No i moje oczka w glowie a w sumie oczyska w bagaju 2xvibe 15" Na front i drzwi tylnie odpowiednio 3-way i 2-way glosniki fostex z wysokotonowkami i szerokim pasmem na wstegach (szerokie widac w desce ) Zasile je RF power 300 ( 4 mocne kanaly : baaardzo stary wzmacniacz )
Rekomendowane odpowiedzi