Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 ASJ] Konwersja na RS4 Swieze foty 157 & 173 & 192 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mi tam zalezy sprzedac :) i tak pewnie nikt nie bedzie chcial kupic :)

• Odpowiedzi 3.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak rzeczywiście chcesz sprzedać to chyba go na mobilach trzeba wystawić.. jeśli by poszło to masz już jakiś plan odnośnie nowego samochodu i modów?

Opublikowano

Ile chcesz z dopłatą za B5:decayed:

A serio to naciesz się nią chłopie nie sprzedawaj jeszcze :)

A jak już coś to wyceń na 100tys zł równowartość i zapodaj na audizine, w końcu drugiej takiej nie ma sztuki :wink:

Opublikowano

Biorę za 68 :) Zaraz zaczną się takie oferty ehh

Piękne auto, wygląd + silnik marzenie :)

Ja bym go nie sprzedawał chyba, że celujesz w coś grubego..

Opublikowano

Plany sa do d*py wiec nic nowego poki co nie planuje:) Ale jesli to chyba logiczne ze nie bedzie gorsze niz to ? :decayed:

Wiecie co 69 bo kosztowalo mnie niewiele mniej liczac czesci + moja robota bezcenna :P wiec wartaloby cos zarobic :) chociaz jak sobie zawsze nim polatam to je uwielbiam i mysle ze wiecej mi nie trzeba :)

Generalnie jak ktos przyjedzie i bedzie chcial kupic to mu sprzedam jak nie to nie.

BTW jak myslicie ile mozna by dostac za b7 2,7T quattro oczywiscie ? Zwykle b7 z lekkim wypasem ? z 30 ? Mam do kupienia sztuke z uszkodzonym silnikiem i mysle bo jakies 2,7T zalega za domem to by sie moze cos zarobilo . :whistling:

Opublikowano
Plany sa do d*py wiec nic nowego poki co nie planuje:) Ale jesli to chyba logiczne ze nie bedzie gorsze niz to ? :decayed:

Wiecie co 69 bo kosztowalo mnie niewiele mniej liczac czesci + moja robota bezcenna :P wiec wartaloby cos zarobic :) chociaz jak sobie zawsze nim polatam to je uwielbiam i mysle ze wiecej mi nie trzeba :)

Generalnie jak ktos przyjedzie i bedzie chcial kupic to mu sprzedam jak nie to nie.

BTW jak myslicie ile mozna by dostac za b7 2,7T quattro oczywiscie ? Zwykle b7 z lekkim wypasem ? z 30 ? Mam do kupienia sztuke z uszkodzonym silnikiem i mysle bo jakies 2,7T zalega za domem to by sie moze cos zarobilo . :whistling:

Co dolega temu silnikowi?

Opublikowano

spokojnie ponad 30 myślę że byś dostał jak ładne i wypas też jest w miarę :wink:

Opublikowano

tego Bita zamontuj do mnie a weź se moje 2.0 TSFi. mysle ze sumarycznie itak bedziesz do przodu :D

Opublikowano

Ok karol zapraszam :decayed:

---------- Post dopisany 19-10-2012 at 10:57 ---------- Poprzedni post napisany 02-10-2012 at 01:56 ----------

Łachudra doczekala sie w koncu kilku lepszych zdjec :)

Szkoda ze tylko po to aby byly ladne do ogloszenia o sprzedazy :decayed::decayed:

Plosie tak ten ulep z krwi i kosci oraz mojego potu wyglada :

P1050847.jpg

P1050849.jpg

P1050851.jpg

P1050852.jpg

P1050855.jpg

P1050856.jpg

P1050857.jpg

P1050862.jpg

P1050867.jpg

P1050870.jpg

P1050872.jpg

P1050873.jpg

P1050874.jpg

P1050876.jpg

P1050877.jpg

P1050878.jpg

P1050879.jpg

P1050880.jpg

Opublikowano

Ta decha z cabrio to był swietny pomysł:kox: wysyłaj fote do kalendarza

P1050855.jpg

Opublikowano

Raczej eReS z kota :P

Opublikowano

wyślij coś Daniel :wink:

Opublikowano

Jest KOKS piękny :kox:

Opublikowano

Bahdzo phafdopodobne ze auto pofhunie do fhancji : w sumie zdjecia robione bo mnie meczyl o nie jakis kolega z fhancji :)

Opublikowano
:facepalm:
Opublikowano
:facepalm::facepalm::facepalm:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...