Tomasz Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ten flok mi jakoś nie podchodzi na tej desce Ale poza tym to całokształt :jerk: Szkoda, że idzie do żyda albo żabojada:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 wkońcu, sprzedaj toto i rób coś innego, bo niedługo takimi będzie jeździć pół wioski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 to tam tylko 4 domy sa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 i kościół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 i sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Bahdzo phafdopodobne ze auto pofhunie do fhancji : w sumie zdjecia robione bo mnie meczyl o nie jakis kolega z fhancji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 sprzeda auto a jeszcze nie jechałem ulepem . a poważnie to niech się już sprzeda bo ciekawy następnego projectu jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 No pokazac chamom i masowke robią Generalnie szkoda mi jej Ale jesli faktycznie bedzie drazyl dalej temat i przyjedzie z kasa to niech mu sluzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 ejj czemu jeszcze nie wysłałeś foto do kalendarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Bo mi sie nie chce Acha jakies szajskie filmiki : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Pieknie mruczy:slina::slina: Jedynie wnetrze dla mnie troche pomieszane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Ano nie przecze mogloby byc lepiej ale tak to bywa jak sie nie ma koncepji i budzetu i robi wszystko po kawalku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Bo mi sie nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Ano nie przecze mogloby byc lepiej ale tak to bywa jak sie nie ma koncepji i budzetu i robi wszystko po kawalku Nosb nie mowie, ze jest zle. Ale jakos te polaczenia alkantary z flokiem na desce mi sie gryzie najbardziej. Tak czy inaczej slinie sie za kazdym razem jak ja widze:decayed: Po Gorzowie jezdzi przyjaciela szwagier taka biala tylko ma maske czarna. Za kazdym razem jak ja widze od razu mi sie Twoja przypomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Flok to bylo jedyne sensowne wyjscie na wykonczenie deski wtedy ( nie mialem kasy na obszycie w skore ) , chociaz skora moze zawita jak sie nie sprzeda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McCoob Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Nosb, widzę że bujasz się w okolicach Bodzentyna, mam tam dom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hardjack Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Ale ma jebnięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Śledziłem wątek w zasadzie od początku. Założenia – będzie kosa. Jak pokazały się zdjęcia gotowego projektu – no jest kosa. Ale jak zobaczyłem to auto na żywo, to kopara do dzisiaj nie chce mi się zamknąć, na żywo auto robi taką masakrę, że szok. A silnik…. wydech mruczy jak rasoweV8. A no i przejażdżka 420 konnym B5 – wrażenia również nie do opisania Jadąc do domu moim dieslem B6 byłem lekko podłamany… Ale banan miałem na twarzy po wyrezaniu servotronika Dzięki NOSB za rezanko i poświęcenie czasu (praktycznie cały dzień) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 a jak servotronic? warto bylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi