David Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 napisze sobie tutaj zeby mi sie wyswietlalo w nowych odpowiedziach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Środek się ogarnie i będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Jak na b7 to tylko RS4. Seryjne b7 jest za waskie i zamiast tego wolalbym faktycznie kase w co innego wpakowac Ale rs4 to inna bajka wizualnie Raga no baaa... Ja juz szukam kiery jakiejs sensownej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Raga no baaa... Ja juz szukam kiery jakiejs sensownej To jak wrócę to obmyśl plan finalny i zamówimy sensowne materiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Spoko mysle ze ie wyrobie ze swapem i frontem body do tego czasu Kiera i decha bedzie robiona na pewno fotele zobaczymy co z etgo wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 gratulacje zakupu co do "bicia" to pewnie mniej klepana niż większośc "bezwypadkowych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnasiS Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 http://www.audizine.com/forum/showthread.php/219358-From-A4-%28B6%29-to-RS4-%28B7%29 Nosb to będzie taki podobny projekt?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Po tym temacie sie napalilem na to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Nosb niezła to B6 i taki dzwon to nie dzwon... sam bym taką łyknął, zgazował i latał zamiast MK2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Trzymam mocno kciuki za projekt Panie Majster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Spoko zlobi sie body front juz rozlgladam sie konkretnie zderzak wrecz w drodze , pisalem o lampy i blotniki do ludzi:) Nie wiem co z ta skrzynia czy na razie 5 nie zostanie zreszta zaraz powystawiam aukcje ze skrzynia z eSy i czarnucha na allegro moze ktos bedzie potrzebowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASATO Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 widać autko tylko lekko muśnięte drobna stłuczka parkingowa. powodzenia w modzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 nosb jak kupisz b7 to tez zaperdolisz ten motor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 nosb jak kupisz b7 to tez zaperdolisz ten motor :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Haha do każdego auta będzie 2.7bit wkładał :P No jakby nie patrzyć, jest to jeden z najbardziej udanych silników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Nosb plany widze obszerne tylko nie zajeździj tej b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Nosb dzięki za paczkę, wszystko doszło. Twoja B6 wprawdzie trochę styrana ale wierzę że wyjdzie z niej profi projekt czego szczerze życzę. za***iście że buda w sedanie. Listwy fajny pomysł. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Cipkom sie podoba audika wiec dobrze jest hehe Nie no to 2,7 wkladam bo mam i mam juz opanowane Jakby nie to ze chce przy okazji skrzynie wymienic na 6 i zrobic front ze swapem by zeszlo maks 2 tyg z dosylkami czesci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Nosb, a rozeznawałeś się w temacie czy do silnika który już tam masz wsadzony nie wejdzie kompresor z S4 B8 3.0 TFSI ? Gdzieś widziałem temat gdzie koleś podchodził do tego tematu. A tak przy okazji to te żółte lampy wyglądają kozacko przy tym kolorze auta: Można na takich jeździć w PL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Po co mi to ? Ten sprzedaje za 3,5 tys goly bez osprzetu a na ziemi lezy mi 2,7T. Bez sensu kombinowac na sile Za kase z silnika mam na body na przod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi