AndyN Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Ja też 'tylko' robiłem rozeznanie a skończyło się na kupnie foteli s-line+cały środek, hebli przód, hebli tył, kierownicy i webasto .... :naughty: :evil2 juz wszyscy o tym wiedza Zazdrość to straszna wypalająca od środka przywara
Stolkien Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Ale ładnie się robi. Pokraka straszna jest teraz. Daniel zadowolony z blacharki>?
SebaMC Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Już widać, że będzie łoogień, dajesz w biel
plastuch Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Widzialem auto dzis z bliska lepiej poskladane niz niektore 100% bezwypadki Wiadomo ze puki co kolorowa koza ale jak zobaczysz auto z przodu to kopara opada Rozbawil mnie text mojej mamy zanim pojechales "Daniel ale daj mu"
Nosb Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Za k04 normalna cena czyli okolice 3k. Tylko najpierw skoncze auto a w smoc bede sie bawil w okolicy zimy adamo nie chcialem ciac dachu to raz, dwa zawsze mozna to zrobic. Poki co bylby to tylko dodatkowy problem i spowalniacz. Z blacharki jestem zadowolony , chlopaki sie starali , zrobione ladnie. teraz czekam na lakiernikow Co do ulepa : siemiana tez mial blotnik wstawiany i pewnie niejedna z waszych miala Fly ty zazdrosniku
Artur82 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Za k04 normalna cena czyli okolice 3k. Tylko najpierw skoncze auto a w smoc bede sie bawil w okolicy zimy adamo nie chcialem ciac dachu to raz, dwa zawsze mozna to zrobic. Poki co bylby to tylko dodatkowy problem i spowalniacz. Z blacharki jestem zadowolony , chlopaki sie starali , zrobione ladnie. teraz czekam na lakiernikow Co do ulepa : siemiana tez mial blotnik wstawiany i pewnie niejedna z waszych miala Fly ty zazdrosniku Dobrze NOSB prawi...połowa wygladała przed lakiernikiem gorzej...moj tez
Reggi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 no raga ją styrał kupiłeś szrota i w szrot się obróci Tylko nasrać na nią do kompletu DONE ! . Daniel zadowolony z blacharki>? Mówił że zmienia bo blondynki mu się już znudziły
Flyer Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ja też 'tylko' robiłem rozeznanie a skończyło się na kupnie foteli s-line+cały środek, hebli przód, hebli tył, kierownicy i webasto .... :naughty: :evil2 juz wszyscy o tym wiedza Zazdrość to straszna wypalająca od środka przywara lol
Nosb Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Poki co nie planuje. Chyba ze wpadna w dobrej kasie.
Młody_drog Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Poki co nie planuje. Chyba ze wpadna w dobrej kasie. Eeee to lipa projekt
Artur82 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Daniel RS4...bez lusterek RS4...to co to za wersja bedzie Chyba tak jak napisał Mlody jakas lipa (żart oczywiście)
adamooo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 niech hammer zrobi dobrą cenę to może Daniel się skusi..
Gość Damian A4 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Poki co nie planuje. Chyba ze wpadna w dobrej kasie. To jak piwo bez alkoholu - niby piwo ale co to za piwo
adamooo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 może Grzesiek jeszcze nie sprzedał : http://allegro.pl/audi-a4-s4-rs4-b6-b7-lusterka-kompletne-orginal-i1633991226.html
Prezes_CCCO Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 wiadomo względy finansowe ... , ale wg mnie warto dla tego efektu wizualnego kozak wyglądają
Nosb Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Za taka cene to nie dziwne ze nie sprzedal Generalnie na razie nie planuje pozatym wizualnie tez do konca mi nie leza. Pozatym zawsze mozna kupic i zalozyc. Dziekuje dobranoc.
abdul81 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nie chce ktos k04 ? PRzydaloby sie jeszcze ze 100 konikow Ech nooo dobra po blacharce , przed malowaniem : mówiłem ci trzymaj te k04 dla mnie dzwoń jak będziesz wymieniał i biorę
Nosb Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nie moge Ci sprzedac bo ty jestes napał i sie zabijesz jeszcze Jak wymiana napedow?
Rekomendowane odpowiedzi