Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 ASJ] Konwersja na RS4 Swieze foty 157 & 173 & 192 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również :rolleyes:

Na drodze widuję więcej białych aut niż jakiś szarych, ala daytona grey :rolleyes:

Ale wybór należy do Nosba :)

• Odpowiedzi 3.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:co::dontknow:
Opublikowano

weź pomaluj w końcu, bo już nie chce się wchodzić tutaj i czytać :decayed:

Opublikowano

Spokojnie jeszcze kilka dni i bedzie spokoj ... tzn pewnie nie bo bedzie majaczenie ze zly wybor :decayed:

Opublikowano

dobry wybór Nosb :wink4: czarne dodatki felgi w grafit i będzie :shocked:

czarna fele i będzie jak wszystkie :D

Opublikowano

swoja droga, jak fura bedzie biala, to te biale felgi beda wygladaly slabo... :)

Opublikowano

bla bla bla gadajcie se zdrowo, ja tam widzę że on już zdecydowany tylko podgrzewa atmosferę :polew:

Opublikowano

Do tej perły wal felgi na różowy haha :D

Opublikowano

dawaj ten biały też na niego głosowałem.. biała perła na foto prawie nigdy nie wygląda super a na żywu d..pe urywa tym bardziej w rs4 body :good:

Opublikowano

bla bla bla gadajcie se zdrowo, ja tam widzę że on już zdecydowany tylko podgrzewa atmosferę :polew:

Dadnielle lubi jak się go smyra w jego temacie :D

a łun i tak pomaluje po swojemu :decayed:

Opublikowano

Ojciec kolegi ma czarna RS4, który to kolor wg. niektórych psuje efekt (nie widać dobrze linii nadwozia). Jednak gdy kumpel nią podjeżdża, to ludziom kopary opadają i gały spi****lają, więc zaś tak nie marudźcie, że nie będzie efektu.

A biała perła to już w ogóle zniszczy system. Mówicie, że dużo białych aut jeździ - tak, zgoda. Ale są to przeważnie zwykłe, niczym nie wyróżniające się lakiery i zwykłe, również niczym się nie wyróżniające samochody. Na eresie biały będzie kozacki, zresztą tak samo, jak każdy inny kolor. Moim zdaniem to kwestia gustu. Nie chodzi o to, że o gustach się nie dyskutuje, bo właśnie o gustach się dyskutuje. Głupi slogan. ;) Chodzi o to, że jednemu się podoba taki, drugiemu taki i będą się przekomarzać, a Nosb i tak wybierze ten, który najbardziej podchodzi jemu, a nie nam. Zresztą jestem pewny, że gdy już będziemy mogli obejrzeć efekt końcowy, to 99% osób będzie się on podobał. Ten 1% słucha Biebera. :decayed:

Opublikowano

jechałem dziś w wawrze za białym GTR'em i jakoś szału kolor nie robił :no: co innego sam GTR

Opublikowano

"Moda na sukces" to przy tym pikuś ....

:decayed:

Opublikowano

:polew::good:

Opublikowano

:polew::good:

Wiele podobieństw zauważam

Splątanie wątków, powroty do starych motywów ... :naughty::kox:

Opublikowano

a może nosb walnął ściemę, że wybrał biały :naughty::decayed:

a tak nawiasem mówiąc to czemu zielony/pomarańczowy to przesada?? czy w kwestii RS4 istnieje w ogóle takie słowo jak przesada ? :przebiegly:

dziś widziałem nowego merca E klasy coupe w bieli i szału nie robił, teraz jak teraz ale za pół roku na ulicach będzie jeszcze więcej białych wypaśnych aut :cool1:

Opublikowano

białych już jest w piz*u teraz coraz bardziej popularny czarny mat widziałem już x6, m5 i klika mniej wypaśnych aut... na m5 wyglądał :kox:

Opublikowano

biały na tych fotkach LIPA :thumbdown: WATPIE ZEBY NOSB malował na biały i wrzucał białe fele, chyhba chce nas oszukac a na koncu zrobic suprise z wybranym kolorem, okaze sie pod koniec tygodnia, ale wg mnie do białych felg nosba daytona grey idealnie pasowałaby ja ciagle za tym kolorem :naughty:, jeszcze fajna gleba, sciemka szyb delikatna i :kox::evil:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...