boberek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 no i przesiadłem sie do A6 C6 2.0 TDI 140 KM niestety jeszcze z DPFem skrzynia manual 171000 kkm przelotu udokumentowane bezwypadkowa Kolor Black Piano czarny czarny czarny Pakiet SHADOW Pakiet wewnetrzyny S-line Pakiet oswietlenie oraz schowek i zima Wewnetrzyny Sline MMI high Xenon Szyberdach rolety w boczkach elektrycznie zamykana klapa blutooth zawieszenie 1BE fotele full elektryka z pamięcią składane lusterka fotochromowe lusterka czujnik deszczu kiera multifunkcyjna koła 18 cali oryginał ronal navi i wszytskie te badziewia dodane zewnętrzyny s-line - ZROBIONE lampy przód LED - ZROBIONE lampki sline polift - ZROBIONE kiera ścięta - ZROBIONE gałka biegów S3 - ZROBIONE końcówki wydechów ULTER RS90mm - ZROBIONE głosniki BOSE 6 szt - ZROBIONE włącznik świateł polift - ZROBIONE przełącznik lusterek politf - ZROBIONE ciemne szyby tył - ZROBIONE wywalony DPF i EGR - ZROBIONE program - ZROBIONE koła 19 cali BBS RS 861(rant poler + kolor shadow) - ZROBIONE koła 16 cali zima - ZROBIONE hamulce przód 320 mm - ZROBIONE czarne kratki nawiewów - ZROBIONE plany FIMC - PLANY 2014 - ZROBIONE homelink - PLANY 2014 - ZROBIONE webasto - PLANY 2014 zmiana softu licznika - PLANY 2014 - ZROBIONE sprezyny -30 lub gwint - PLANY 2014 - ZROBIONE hamulce tył wentylowane - PLANY 2014 foty narazie brak
jedrekx Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 no piękne auto, piękne... jakieś plany? coś w stylu Lupo czy bardziej lajtowe?
stifii Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 No fajne auto, przydałby się zewnętrzny S Line no i jednak ciut więcej brakuje po za webasto i BOSE do full opcji Np. Pneumatyczny zawias, Distronic, kamera cofania
binio-stg Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Z zewnątrz bardzo ładna Pokaż jeszcze środek. A jak silnik w tej budzie? Daje radę?
miron78 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 śliczna - szkoda tylko że brak zew. s-line no i dawaj jakieś fajne foto da się tym jechać z tym silnikiem ?
Przemots Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Co tu gadać super A6 Co do pakietu zewn. S-line to się z czasem pewnie pojawi.
jedrekx Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 nie wiem jak w kombi, ale w sedanie 2.0 tdi daje radę
Flyer Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 nie wiem jak w kombi, ale w sedanie 2.0 tdi daje radę w A3 to moze i daje rade
Trezor Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 da się tym jechać z tym silnikiem ? Jeżdżę takim czasami, pożyczonym od brata. Da się tym jeździć, no ale rakieta to to nie jest. Raczej "do wożenia dzieci". A autko, same w sobie, bardzo ładne.
agentsmith Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Bardzo ładna ale jakiegoś wirusa warto byłoby wgrać...
MAGIC87 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 fajna sztuka.. ale 18 ginie gdzies w A6. Program + troche na glebe i bedzie przyjemnie
boberek Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 no s-line z czasem trafi dokładka tył to kwestia 200 zł zderzak przód kwestia 400 zł + pomalowanie wiec spkojnie moze pomyśle na wiosne co do silnika jakos jezdzi nie ma tragedii myśląłem ze będzie gorzej co do virusa to będzie z czasem co do planów wiekszych hmm nie wiem kola 18 albo jakas 19 18 za mną przemawia bo opona tańsza a to auto nie na pokaz lupo mam do dłubania zawias zostaje mam 1BE wiec dla mnie spoko w A4 miałem tak samo i było git co do rezania to napewno światła z ledami s-lina tył będzie napewno w ciagu miesiąca bo cena 200 zł jest do zniesienia nad przodem sie zastanowie ale pewnie też trafi z czaesm ale to pewnie na wiosne nic na sile ale narazie nic nie robie ciesze sie tym ze jezdzi i jest naprawde fajna fura [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 19:27_________________________________________________ No fajne auto, przydałby się zewnętrzny S Line no i jednak ciut więcej brakuje po za webasto i BOSE do full opcji Np. Pneumatyczny zawias, Distronic, kamera cofania no tak masz racje kamera mi zbedna bo mam czujniki wiec dam rade zawias po co mi to tylko drozsze w utrzymaniu a co to distronic ??
Kolkov Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 widzę szczur już siedzi gratulacje po raz drugi, bardzo ładne ałdi
jedrekx Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 nie wiem jak w kombi, ale w sedanie 2.0 tdi daje radę w A3 to moze i daje rade mówię o A6 w sedanie, którym mam przyjemność jeździć od czasu do czasu. nie jest to mistrz prędkości, ale daje radę. dla Ciebie może nie dawać, bo masz 2.7 BiT. nie jest źle
Flyer Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 2.0 TDI daje rade do dupowozu, ale czuje, ze wyprzedzanie na trasie to juz jest problem.
boberek Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 przepaść komfort cisza pojemność szok !!!!!!!!!
stifii Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 no tak masz racje kamera mi zbedna bo mam czujniki wiec dam rade zawias po co mi to tylko drozsze w utrzymaniu a co to distronic ?? aktywny tempomat co sam hamuje jak widzi przeszkode;) Jeszcze z przodu parktronic by sie przydał.. Zamiast dokładki tylnej s line proponowałbym dyfuzor tylny z pakietu Audi Sport. Duzo ładniejszy bo ten z S Line szału nie robi.. Sprzedałem własnie ten z pakietu Audi Sport.. Jakby co to mam fotki mniej więcej jak wygląda..
Rekomendowane odpowiedzi