pablo72 Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 w mojej niuni nie grzeją lusterka czym sie je uruchamia bo w B4 włączenie następowalo po załączeniu ogrzewania tylnej szyby a jak jest w A4.
schiller Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 a masz w ogolę podgrzewanie? bo nie we wszystkich bylo. wyjmij wkład i sprawdź czy masz podłączone kabelki. a ruchania sie tak jak mówisz, poprzez ogrzewanie tylnej szyby.
pablo72 Opublikowano 12 Października 2007 Autor Opublikowano 12 Października 2007 to może nie mam myślalem że to standard w tym modelu???
lukasssw Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 u mnie zaczynają grzać wraz z odpaleniem samochodu i nic nie ma wspólnego ogrzewanie tylnej szyby
ilo Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 u mnie zaczynają grzać wraz z odpaleniem samochodu i nic nie ma wspólnego ogrzewanie tylnej szyby może i tak jak piszesz ale coś nie jestem pewien :no:było już o tym na forum i zawsze jak się włączy ogrzewanie tylnej szyby pewnie masz podpięte na krótko bo jaki sens by miało grzanie w lecie ale mogę sie mylic
schiller Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 u mnie zaczynają grzać wraz z odpaleniem samochodu i nic nie ma wspólnego ogrzewanie tylnej szyby no to cos masz zj....e tak nie powinno byc. sprawdź czy nie masz gdzieś jakiegoś zwarcia?
krzyniek Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 u mnie zaczynają grzać wraz z odpaleniem samochodu i nic nie ma wspólnego ogrzewanie tylnej szyby no to cos masz zj....e tak nie powinno byc. sprawdź czy nie masz gdzieś jakiegoś zwarcia? dokładnie albo ktoś coś grzebał albo jest zwarcie, lepiej to sprawdzić
szamot Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Cześć! U mnie też grzeją jak zapalę auto. Widać to szczególnie jak mam rosę na lusterkach. Pewnie podgrzewanie załącza się jak jest temperatura spada do około 5 stopni.
lukasssw Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Cześć! U mnie też grzeją jak zapalę auto. Widać to szczególnie jak mam rosę na lusterkach. Pewnie podgrzewanie załącza się jak jest temperatura spada do około 5 stopni. wydaje mi się że grzeją również latem, a zauważysz to podczas deszczowego dnia gdy jadą samochodem masz suche wkłady lusterek
neever Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Mi grzeją jak uruchomię silnik :> Tak jak pisał już jeden kolega to również latem zauważyłem że gdy miałem rosę na wkładach luster to po kilku minutach były suche. Albo nie masz podgrzewanych albo coś gdzieś ci nie łączy. pozdro :th:
Yukas Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 U mnie podgrzewanie lusterek włącza się wraz z podgrzewaniem tylnej szyby...
Krawalek Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 U mnie też tak jest(grzeją przy włączeniu tylnej szyby, tym bardziej że sam sobie zrobiłem
Uneek Eth Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 U mnie grzanie uruchamia się samo jak odpalę silnik...
petrus Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 U mnie grzanie uruchamia się samo jak odpalę silnik... u mnie to samo, nie wiem, coś za dużo tych aut by ktoś grzebał przy nich i żeby było coś nie tak
grippen Opublikowano 20 Października 2007 Opublikowano 20 Października 2007 Panowie w samochodach Audi A4 było podgrzewanie lusterek na dwa sposoby albo jak uruchomiło się samochód, albo jak włączyło się ogrzewanie tylnej szyby więc wszystko jest ok
pablo72 Opublikowano 21 Października 2007 Autor Opublikowano 21 Października 2007 a jak wybadać czy w momi aucie lusterka są podgrzewane czy nie????
schiller Opublikowano 21 Października 2007 Opublikowano 21 Października 2007 a jak wybadać czy w momi aucie lusterka są podgrzewane czy nie???? ściągnij wkłady i zobaczysz czy są..
Skydiver Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 A czy ktoś może wie jak długo działa podgrzewanie lusterek gdy włączają się w momencie uruchamiania silnika ??
Gość Michał Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 U mnie grzeją non stop Można przerobić na grzanie po załączeniu ogrzewania szyby, w dziale " Warsztat zrób to sam" jest foto story.
Rekomendowane odpowiedzi