ilo Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 mi nikt nie wmówi że sie ta laska kręci w lewo. muwie ci popatrz dobrze na odbicie i zacznie sie kręcic w drugą stronę chyba że ja tak tylko mam
BarthPL Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Jak dla mnie kreci sie tylko w prawo. Jak ktos widzi ze w lewo to prosze o nazwe tego srodka co braliscie tez chetnie sprobuje choc faktycznie po dluzszym wpatrywaniu sie w nia :-) kreci sie tez w lewo. Po bardzo dlugim wpatrywaniu (ok 3-4 min) mozna juz nawet sobie wybierac w ktora strone chcesz zeby sie krecila Robi wrazenie
cayenne Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Tak poza tym to nawet sutki jej zrobili No chyba,że tylko ja je widzę
ykk Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Podzielilem tego gifa na klatki i rzeczywiscie. Na gifie tylko w prawo sie kreci.. Co nie zmienia faktu ze jednak czasem obraca sie w lewo.. Jest to test.. Ale test czego..? Czy ma sie 2 polkole? Wynika z tego ze prawa mam przerosnieta bo czesciej kreci sie w prawo..
ilo Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Tak poza tym to nawet sutki jej zrobili No chyba,że tylko ja je widzę teraz to i ja widze chyba sie starzeje
Mad_MAX Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 hyhy to sa jakies jaja , doszedlem do takiej wprawy ze obracam nia jak chce i kiedy chce to jest niemozliwe , kurde ktos to wytlumaczy?? Hehehe patrzysz na babke , opuszczasz wzrok jak robi pol obrot na cien stopy ktora sie chowa, podnosisz wzrok i opuszczasz na cien stopy ktora znika I mozecie obracac babeczka jak sie wam podoba heheheheehehe.
ilo Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 hyhy to sa jakies jaja , doszedlem do takiej wprawy ze obracam nia jak chce i kiedy chce to jest niemozliwe , kurde ktos to wytlumaczy?? Hehehe patrzysz na babke , opuszczasz wzrok jak robi pol obrot na cien stopy ktora sie chowa, podnosisz wzrok i opuszczasz na cien stopy ktora znika I mozecie obracac babeczka jak sie wam podoba heheheheehehe. przecierz to samo napisałem wyżej
Gość Keżor Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 no przyjrzałem sie jej dokładniej i tylko wtedy jak sie patrzy na odbicie to można zmieniać kierunek obrotu . ale jak sie spojrzy to na pierwszy rzut oka to w prawo
Mad_MAX Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Zasloncie odbicie i kupa z tego jest heheeh
krzyniek Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Zasloncie odbicie i kupa z tego jest heheeh ej no nie psuj zabawy, niech się kręci bo babka jest
pre_pl Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 przecież ona stoi ... gdzie się kręci ?
audia4s4 Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 W lewo sie kręci. Albo zróbmy ankiete w którą str kreci sie ta panienka
Tukan Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 A ja to juz zwidy mam raz w prawo raz w lewo...Tak ja mowia koledzy raz w te raz w te my faceci potrafimy obracac kobiety...
Kaśka Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 U mnie też raz w prawo raz w lewo.
zegarmistrz Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 To napisze.. zależy jak patrze.. bo raz kręci się w lewo... a raz w prawo.. i to niezależnie ile obrotów.. po prostu cały czas kręci się w lewo albo w prawo..
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Wpatruje się jak mogę...Kręci się w prawo cały czas. Nie wiem, czy wsio ze mnąok, ale jak poczytałem, za co odpowiada prawa półkula mózgu, to stwierdziłem, że jednak jest w tym dużo prawdy.
pre_pl Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 a ona wciąż się kręci, ok zamykamy temat
Rekomendowane odpowiedzi