simon koszalin Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Ja w jestem dostepny do srody bo w czwartek lece do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Ktoś chętny na 11 listopada Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salas_ Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Witam Panowie.Jest ktoś może z 2.0 tdi o oznaczeniu BPW?Pozdrawiam Skrobnięte z Szajsunga S7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkt Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Witam. Kto z okolic Kolobrzegu i Koszalina ma vcdsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Andrzej_ Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 W dniu 2018-07-18 o 20:58, kkt napisał: Witam. Kto z okolic Kolobrzegu i Koszalina ma vcdsa? Wejdz na fejsie na Audi Pomorze Zachodnie i spytaj sie, Jest tam pare osob z Kolobrzegu, Powinni pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel - audi Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) W dniu 4.11.2017 o 20:16, marcin120383 napisał: Ktoś chętny na 11 listopada Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Hej kolego cos się dzieje zmieniło się coś w Koszalinie w temacie spotów? Czy tak jak wcześniej tylko my byliśmy? ? Edytowane 31 Lipca 2018 przez Pawel - audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Witam możemy się ustawić na jakiś spot ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel - audi Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 W dniu 31.07.2018 o 20:21, marcin120383 napisał: Witam możemy się ustawić na jakiś spot ??? No to trzeba się ustawić ? napiszę wiadomość priv to się dogadamy co i jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon koszalin Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Dajcie znać kiedy robicie tego spota chętnie bym wpadł jeżeli jeszcze będę w okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Urlopuje sie nad morzem ... ale koszalin czy kolobrzeg moze dalo by rade odwiedzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon koszalin Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Ja jestem do poniedziałku wieczór jak by coś w weekend to się pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel - audi Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Koledzy można coś pomyśleć ale dopiero od września na to wychodzi ? bo w Koszalinie ciężko coś zorganizować jakiegoś spota... narazie jesteśmy na urlopach ja i kolega marcin120383 będziemy dostępni od września. Więc jak by ktoś miał ochotę we wrześniu zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 5 godzin temu, Pawel - audi napisał: Koledzy można coś pomyśleć ale dopiero od września na to wychodzi ? bo w Koszalinie ciężko coś zorganizować jakiegoś spota... narazie jesteśmy na urlopach ja i kolega marcin120383 będziemy dostępni od września. Więc jak by ktoś miał ochotę we wrześniu zapraszamy. Dokładnie koniecznie trzeba coś ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekaudia4 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Może się pojawię jak znajdę chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 jak mnie passatem nie przegonicie to może podjadę jak termin będzie sprzyjał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pila24 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Witam,jest ktoś z Koszalina kto ma navi w aucie bns 5.0 oraz posiada płytkę z mapą? Potrzebuje na chwile wrzucić do swojego radia by zmienić język. Stawiam piwko lub czekoladę dla abstynenta za fatygę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 13 godzin temu, pila24 napisał: Witam,jest ktoś z Koszalina kto ma navi w aucie bns 5.0 oraz posiada płytkę z mapą? Potrzebuje na chwile wrzucić do swojego radia by zmienić język. Stawiam piwko lub czekoladę dla abstynenta za fatygę Mam ale z rns jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pila24 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Dzięki ale nie ruszy,bns ma inne mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wesołych Świąt dla Was i Waszych Rodzin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troopers Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Cześć, Zimno się zrobiło... więc może jakaś kawa pod MC? ktoś się pisze ? jakiś termin można zgrać.... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi