mario0760 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 W Koszalinie taniej jak 70 nie widziałem i nie słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja akurat mieszkam na stancji u mechanika i z tego co wiem, to on coś koło 100zł woła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 ale zdzierstwo w sianowie za 50zł z pocałowaniem w rączkę robią, chłopaki ogarnięci chyba że na starego dziada traficie to menda tylko wk***ić człowieka potrafi, nie lubię do nich jeździć no ale jak ktoś chce przyoszczędzić to za 50zł w sianowie zrobią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 to jak w Sianowie ustawiałeś zbieżność to tak jak byś w cale nie ustawiał :> :> wiem coś o tym a w ZORD biorą 75 zł ale tam chociaż masz kierownicę równo :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Dobra, Panowie, może zrobimy osobny temat na pogaduchy, a osobny na spoty? Będzie trochę czytelniej, czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 etam, o spotach i tak nie ma co pisać, jak już są wszyscy zebrani w jednym miejscu to moim zdaniem niech już tu zostaną i sobie spamują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 krzysieqakces popieram kolege bedzie za duzo zamieszania i nie porozumień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 dobra, przegrałem dyplomatycznie :gwizdanie: to załóżcie nowy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 krzysieqakces, to raczej mój pomysł się nie przyjął W każdym bądź razie, czy ktoś z Koszalina ma jakąś Audiczke na części? Bo parę pierdół bym potrzebował do swojej. No i priorytetowo - nie chce się nikt zamienić na dekory? Daję swoje drewno i chce w zamian też drewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ja wiem np jak są spoty w Gdańsku to wszystko jest w jednym temacie najpierw jest spot, a potem każdy każdego obgaduje w tym jednym wątku jest tam natrzaskane grubo stron, a u nas cieniutko cieniutko ja zrozumiałem że kolega e2rdd23 mnie nie poparł :gwizdanie: w sumie mi to obojętnie, byleby coś się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Zasadniczo dla mnie nie ma problemu zrobić spota Tylko żeby przyjechało chociaż parę osób... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 no dla mnie też nie ma problemu gdzieś na weekendzik na przykład, albo piątek ja jestem otwarty tylko w tygodniu może mnie nie być bo jestem na uczelni w Słupsku, ale na weekendzik wracam więc mogę śmiało zaprezentować moje stalówki bez kołpaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 W piątek... Ale o której godzinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 ja w piątek na uczelni do 13, potem wracam do Sianowa i o 21:30 zaczynam grac imprezę, więc tak o 17 może? Albo 16, żeby jeszcze całkiem ciemno nie było i zimno no ale proponujcie możesz jeszcze jakieś godziny? Kto się pisze w ogóle od tego zacznijmy? Bo znając życie to przyjadę ja i Murdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Jak zostane w piatek w koszalinie to mogę wpaść również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieqakces Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 davidoati, gdzie parkujesz brykę? bo coś mi się wydaje że cię czasem spotykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 No mi w sumie o 16 by pasowało w piątek Tylko gdzie? Pod amfiteatrem? Dawid też wpadnie, może ktoś jeszcze chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 ja ale w piatek nie dam rady wpasc o 16 niestety bede w pracy jeszcze Ale na przykład sobota lub Niedziela bardzo chetnie :naughty: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 niedziela wstępnie bardzo chętnie :przebiegly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmary Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 niedziela wstępnie bardzo chętnie :przebiegly: W niedziele w porze poobiadowej to i ja bym się pojawił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi