prezesik18 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Coś nowszego masz na oku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Inna marka, za która zostanę pewnie zmieszany z błotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 BMW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 AR156 z motorkiem 2.5, tylko nie krzyczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Alfa powiadasz A wieszczemu kierowcy Alf nie mówią sobie "cześć" po południu, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Taaa, znam to to też dobre Po co w Alfach jest ogrzewana tylna szyba? Żeby było ciepło w ręce, kiedy się ją pcha Alfa Romeo V6 engine - Wikipedia, the free encyclopedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 AR156 z motorkiem 2.5, tylko nie krzyczcie Bardzo ładne autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Taaa, znam to to też dobre Po co w Alfach jest ogrzewana tylna szyba? Żeby było ciepło w ręce, kiedy się ją pcha Alfa Romeo V6 engine - Wikipedia, the free encyclopedia O chłopie, leżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Taaa, znam to to też dobre Po co w Alfach jest ogrzewana tylna szyba? Żeby było ciepło w ręce, kiedy się ją pcha Alfa Romeo V6 engine - Wikipedia, the free encyclopedia Podobno silniki JTD dają radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Taaa, znam to to też dobre Po co w Alfach jest ogrzewana tylna szyba? Żeby było ciepło w ręce, kiedy się ją pcha Alfa Romeo V6 engine - Wikipedia, the free encyclopedia Podobno silniki JTD dają radę. Nawet lepiej się modzą od tdi'ków i wytrzymałość jest identyczna. Bardzo udane konstrukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 No to robimy spota w środę o 17.00. Ja jestem na pewno, kolega mirek s tez pisał że będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 O 17 nie mogę niestety, najwcześniej po 18. O tej mogę wpaść. ---------- Post dopisany 17-02-2013 at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany 16-02-2013 at 19:37 ---------- Panowie, ile od nas można jechać do Tarnowskich Gór albo okolic? Na ile godzin jazdy się szykować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Nie miałem okazji jechać tam:wink: A ile km trasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Prawie 600km. Niby google mówi 8h, ale z tym różnie bywa, więc muszę mieć dokładniejsze info. Dziś wsadziłem łokcia do auta, kierunki białe i ramki klubowe, coś się dzieje I nawiew w końcu działa jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 co bylo z nawiewem? szczotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Panel sterowania nawiewem się wysypał. Ten metal w środku nie wiem jakim cudem się poodginał i zrobił zwarcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reedTDI Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Witam Panowie jestem nowy tutaj i nowym nabytkiem jest również moja audika a4 b5 przy dogodnych wiatrach chetnie spotkam sie na pogawędke , i ogledziny jednak chwilowo mam mały problem z głośnikami tylnymi i prosze o jakąs rade , radio nie jest ryginalne i tylnie nie graja... jest adapter wszystko podpiete i nadal nie grają jest 1 luźny kabelek koloru niebieskiego który nie jest nigdzie połączony ,czy to od niego zależy czy reszta bedzie grac bo cos mi sie obiło o uszy jednak nie chce sam grzebac zeby zwarcia nie zrobic postaram sie zdjecia załączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Jutro o 17.00 jest spot na podziemnym parkingu w atrium (miejsce koło wyjazdu z parkingu do stacji 123). Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 No to mnie nie będzie niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Jak wpadniesz o 18.00 to pewnie jeszcze będziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi