e2rdd23 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jest ktoś z Koszalina lub okolic chętny sie poznać i pogadać wymienić spostrzeżeniami? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Jest ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 no witam ciekawe czy ktoś jeszcze jest?? Witam tak wogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam również Napewno jest więcej osób ale siedzą cicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarmary Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 no ja tez sie pisze, co prawda rzadko bywam na miejscu,ale z mila checia bym sie spotkal pogadal.... Generalnie jest nas sporo a wiele osob cos cicho siedzi..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterp84 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 witam jestem ze Świdwina czasem bywam w waszym miescie jakby jakis termin mi podpasowal to moge dobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioniz Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 witam ja także jestem ze Świdwina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 No proszę... Dalej nie bać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 no własnie bo ja od roku prubuje cos zrobic w tym kierunku ze by moze jakiegos Spota zrobic?? mozje ugadamy sie jakos bna przyszły tydzien na spotkanko i zapoznanie sie moze wiecej osób sie zjawi i ujawni hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterp84 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 czy 27-28 listopada sa jakies targi motoryzacyjne w Koszalinie? Nigdzie nie moge znalezc konkretnego info na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 są na pewno bo słyszałem w radiu RMf max ze maja wejściówki do rozdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 są na pewno bo słyszałem w radiu RMf max ze maja wejściówki do rozdania Dokładnie też słyszałem w maxsie więc będą napewno ale żadnych szczegółów nie znam niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterp84 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 są na pewno bo słyszałem w radiu RMf max ze maja wejściówki do rozdania ciekawe czy to duza imprezka bedzie czy tylko pokaz kilku autek i ile wjazd kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 bede dzisiaj na giełdzie to podjadę i zobaczę może jakiś plakat wisi czy coć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 26,27,28 są targi.... ja tem będę ;D[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 16:19_________________________________________________to jak Szaraczki...spotkanko jakieś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Jak najbardziej tylko kiedy i gdzie ja proponuję niedziele tak po 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 ja się wstępnie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioniz Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 i ja postaram się podlecieć, tylko coś słabo z frekwencją :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 a miejsce jakie gdzie ??[br]Dopisany: Listopad 22, 2010, 09:06:47 _________________________________________________odnośnie targów http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101123/KOSZALIN/146866257 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterp84 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 jak bede na targach to podbije w niedziele, z miejscowka nie mam pojecia bo nie znam az tak dobrze Koszalina tu pole do popisu dla miejscowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi