Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze przed chwilą byłem zadowolony z siebie i swojego ciała, teraz wprawiłeś mnie w kompleksy :decayed:

Nie wiem czy ciężko się pozbyć, bo nie próbuję, może jak nabiorę odpowiedniej masy.

A tak poza tym ja wy możecie ćwiczyć tricepsa po klacie, ja bym juz chyba nic nie podniósł. Tricepsa robię razem z bicepsem, a dziś bareczki i nogi.

heheh sorry :embarrassed: :embarrassed: robiac klatke pracuje tez triceps pozniej mozna go porzadnie doje**c i jest gicior :decayed: :decayed: dzis barki i biceps :tongue4:robilem tak jak TY triceps z bicepsem ale pora na jakies zmianyy ilez mozna jechac jeden schemat;)

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tez robie zawsze tric po klacie na tzw dobicie,a drugi raz robie razem z barkami i to typowo silowo.

Opublikowano

ja dzisiaj zmęczy lem plecy i dowaliłem bicepsa :kox: wszystko mnie boli :evil:

ale za to mam pytanie do starych wyjadaczy, od pewnego czasu mam tak, że jak robię np. klatę to strasznie pompuje mi się triceps i później już nie mogę go porządnie zrobić :thumbdown: tak samo dzisiaj miałem z plecami i bicem :confused4: a chciałem wrócić do układu: klatka + triceps, plecy + biceps, barki + kaptury, nogi, brzuch + bieganie

Opublikowano

Weteranem nie jestem, ale triceps przestałem czuć gdy zacząłem robić szerzej wycisk na klatę itp. :PP

Opublikowano

moze kogos uraze,ale jak widze "ulanca" z bebnem to mnie smiech ogarnia.

bo nie sposob utyc i wygladac jak swinia,dla mnie liczy sie niski BF i wymiary przy tym.

np wazyc 110kg i miec BF 10% i do tego dobre okablowanie,to jest sztuka.

Nie każdemu zależy na rzeźbie, niektórzy idą typowo na masę.

Ja też nie wyobrażam sobie, żeby chodzić na siłownię i mieć sadło na brzuchu. Szkoda zachodu bo i tak się wygląda paskudnie.

Łapa wielka a brzuch jak u słonicy.

Żaden biceps nie robi takiego szału jak wyrzeźbiony brzuch (+plecy). Nie jest łatwo ale warto, zresztą tak jak wszystko.

Zresztą zawodowca na siłowni po nogach się pozna :polew:Nie tylko masa, masa, masa :wink4:

Opublikowano

Up. Ale nie chodzi tylko o masę, a o siłę, która w mym przypadku jest dosyć potrzebna. :kox:

Opublikowano

jezeli przy robieniu klaty pompuje Ci sie triceps to znaczy ze nie potrafisz wyizolowac klaty jak cwiczysz i zamiast miesniami klatki piersiowej wyciskasz ciezar tricepsem,to samo przy plecach trzeba wyczuc prace miesni.

jak robisz wyciskanie wypychasz klate i nie prostujesz rak w lokciach i napinasz miesnie,podstawa dobra koncentracja a nie tylko ciezar,ciezar i ile wzialem ile razy :wallbash:

bral ktos na forym shotguna?

Opublikowano

shot gun podobno zajebiaste :) koledzy brali i biorą i prawie nic nie daje tak kopa jak to :) więc kupuj..

Opublikowano

jezeli przy robieniu klaty pompuje Ci sie triceps to znaczy ze nie potrafisz wyizolowac klaty jak cwiczysz i zamiast miesniami klatki piersiowej wyciskasz ciezar tricepsem,to samo przy plecach trzeba wyczuc prace miesni.

jak robisz wyciskanie wypychasz klate i nie prostujesz rak w lokciach i napinasz miesnie,podstawa dobra koncentracja a nie tylko ciezar,ciezar i ile wzialem ile razy :wallbash:

Właśnie z plecami mam problem, w ogóle nie mogę ich wyczuć.

Opublikowano

Właśnie z plecami mam problem, w ogóle nie mogę ich wyczuć.

załóż mniejszy ciężar i rób więcej powtórzeń..i zaczynaj plecy od podciągania na drążku do karku..

Opublikowano

adamoo dobrze gada zacznij plecy od lekkiego cwiczenia moze sciaganie drazka na wyciagu i malym ciezarem i wiecej powtorzen tak np 14-12-10-10 sciagaj do klatki i na koncu mocno sciskaj lopatki musisz wyczuc ze ciagniesz plecami a nie rekoma,rece maja tylko trzymac ciezar a pracowac plecy

shotguna kupilem i w piatek startuje zobaczymy jak kopie w porownaniu do no xplode ktore polecam :evil::good:

Opublikowano

adamoo dobrze gada zacznij plecy od lekkiego cwiczenia moze sciaganie drazka na wyciagu i malym ciezarem i wiecej powtorzen tak np 14-12-10-10 sciagaj do klatki i na koncu mocno sciskaj lopatki musisz wyczuc ze ciagniesz plecami a nie rekoma,rece maja tylko trzymac ciezar a pracowac plecy

shotguna kupilem i w piatek startuje zobaczymy jak kopie w porownaniu do no xplode ktore polecam :evil::good:

no xplode to szrot do shotguna.. jednak odżywki różnie działają..jeden będzie miał dużo siły a drugi dostanie sraczki :) ale myślę że będzie mocna bomba :decayed:

Opublikowano

plecy już opanowałem :naughty: teraz jeszcze tylko klatę dobrze zrobić i będzie pełnia sukcesu :decayed:

Opublikowano

Wez sobie hot blood scitec ja wlasnie przy wyplacie kupuje lepsze od shotguna i cytogenixa i big banga. A co byscie polecili na mase? Bede bral hot blood do tego aminokwasy scitec i myslalem nad Scitec Jumbo opinie sa dobre bral moze ktos?

Opublikowano

dzis zrobiłem klate, biceps i nogi :decayed: i jest looz

Opublikowano

ja dzisiaj bareczki zmęczyłem i powiem wam, że dobrze weszły :kox: zobaczymy po jakim czasie będą efekty :mysli:

Opublikowano

to chyba na silce jestes 1,5 h :gwizdanie:

Opublikowano

to chyba na silce jestes 1,5 h :gwizdanie:

no co ty robi po 2 cwiczenia :decayed:

wychodzi po 15min

Opublikowano

Ja ten tydzień pasuje. :decayed: Odpoczynek leciutki. :gwizdanie:

Opublikowano

Dziś miałem robić barki z nogami, ale że rano robiłem przebierzkę to już nie starczyło mi sił na nogi.