Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokladnie w stylu fbw jezeli chcesz mozesz zrobic i dwa ale to juz jest obciazenie wieksze zwlaszcza ze za soba masz caly tydzien treningu a zbliza sie nast tydzien he np wez teraz zrob sobie pompki a raczej pompke i okolo 5centow nad ziemia sie zatrzymaj na 15-30sec zrob 3 serie i zobacz jak cie spompuje :D

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
dokladnie w stylu fbw jezeli chcesz mozesz zrobic i dwa ale to juz jest obciazenie wieksze zwlaszcza ze za soba masz caly tydzien treningu a zbliza sie nast tydzien he np wez teraz zrob sobie pompki a raczej pompke i okolo 5centow nad ziemia sie zatrzymaj na 15-30sec zrob 3 serie i zobacz jak cie spompuje :D

Podziękował :hi: ...to jedziem z tym bo czas trening zmienić :decayed: aaa i rzeczywiście, ładnie pompuje...aż skóra się czerwieni :kox:

Jeszcze powiedz ile powtórzeń w serii z tym przytrzymaniem 15-30sec

Opublikowano

ja robie jedno dlugie przytrzymanie w 3 do 4 seriach

Opublikowano
Z dietą może być ciężko, staram sie wszystko jeść, aż sie zapcham :D może to nie dobrze...

Jeśli możesz to doradź coś... może uda mi sie zastosować.

Z odżywek sobie właśnie kupiłem creatyne i mutant mass.

Waże ok 85kg, Wzrost 187cm, chce coś przybrać na wadze jeszcze. Cwicze tylko klatkę i bicepsa. Na więcej jakoś brak czasu.

Póki co dwa razy w tygodniu ćwicze po 40min. Klatkę i biceps. Może dorzucić coś jeszcze ?

Czy to prowokacja?? Jeśli nie to w googlach szukaj haseł "trening siłowy","siłownia","Cwiczenia siłowe dla początkujących","moja pierwsza wizyta na siłowni","biceps+klata-trening buraka","czy mając 13 lat mogę ćwiczyć ciężarami","ile ćwiczyć żeby nie było siary na plaży","po ile chodzi łonadren" itp.

Łaaaaaaaaaa!

Opublikowano

Pytanie do znawców.

Przyznaję, że nie czytałem wątku i nie szukałem ale wybaczcie bo tego trochę jest. :wink4: Potrzebuję coś na spalanie tłuszczyku. Żadnych hardkorowych koksów. :naughty: Bezpieczne dla zdrowia. Coś roślinnego? :mysli: Nie wiem? Konsystencja? Kapsułki, proszek? Ma to być wspomagacz przy ćwiczeniach brzucha. :wink4: Jestem kompletnym laikiem w tym temacie więc proszę Was o pomoc. Z góry dzięki! :hi:

Opublikowano

HMB+L-KARNITYNA+CLA i dieta z mala iloscia wegli

Opublikowano
ja robie jedno dlugie przytrzymanie w 3 do 4 seriach

Ok to jutro zaczynamy :whistling::naughty:

---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 21:02 ----------

Z dietą może być ciężko, staram sie wszystko jeść, aż sie zapcham :D może to nie dobrze...

Waże ok 85kg, Wzrost 187cm, chce coś przybrać na wadze jeszcze. Cwicze tylko klatkę i bicepsa. Na więcej jakoś brak czasu.

Póki co dwa razy w tygodniu ćwicze po 40min. Klatkę i biceps. Może dorzucić coś jeszcze ?

Czy to prowokacja?? Jeśli nie to w googlach szukaj haseł "trening siłowy","siłownia","Cwiczenia siłowe dla początkujących","moja pierwsza wizyta na siłowni","biceps+klata-trening buraka","czy mając 13 lat mogę ćwiczyć ciężarami","ile ćwiczyć żeby nie było siary na plaży","po ile chodzi łonadren" itp.

Łaaaaaaaaaa!

Popłakałem się :polew::polew:

Właśnie zapomniałem dopisać że sam na siebie wyrok podpisał pisząc, że ćwiczy tylko klata+bic :facepalm:

Opublikowano

Dzieki michail5566 :wink: mi rowniez przydadza sie propozycje nawet do zmiany fbw. Co do spalaczy, to spalacz plus dieta to ok, ale bez cwiczen silowych czy tez areobowych nic z tego nie wyjdzie.. Ja jeszcze nie bralem nigdy spalaczy, ale wiem ze dieta to podstawa, zmniejszam wegle, pozniej tluszcze, i pozniej bialko.. Pamietaj ze zanim zaczniej spalac fat na brzuchu to pojda inne obwody, ale jak cwiczysz troche silowo to nadrobisz czysta masa miesniowa.. Ja mam malowanie chalupy i narazie moge sobie pozwolic na 2 dni A,B na Full Body Work :decayed:.

Opublikowano

tluszczow nie zmniejszaj bialka tez nie bo spalisz sam siebie musi byc proporcja optymalnie jest 1-1,5g tluszczu i 2-2,5g bialka na kg ciala, operoj weglami na redukcji powinno to byc od 3-5g wegli na kg ciala oczywiscie nie od razu zacznij od 5gr i zmniejszaj stopniowo. a co do treningu to oczywiscie masz racje ale sie nie zapytales o trening tylko o suple, a wiec udowodniono naukowo ze biaganie + dieta spala o wiele wiecej brzucha niz trning brzucha+ dieta + suple

Opublikowano

Macie jakąś dietę, która pomogłaby mi w ćwiczeniach i zmniejszaniu/redukcji tłuszczyku na brzuchu.? :wink4: Ćwiczenia tylko w domu: brzuszki, A6W...?

Opublikowano

jaka waga,wzrost, aktywnosc dzienna, budowa ciala, grupa krwi oraz wymiary klatka barki, ramiona, przedramiona, brzuch, nogi

Opublikowano

Poszło PW. :wink4::hi:

Opublikowano
:shock3::decayed: Dzięki!!! :good::hi: Jak będę miał pytania to będę atakował! :wink4:
Opublikowano

atakuj smialo he

Opublikowano

Łaaaaaaaaaa!

NO z tymi tekstami to przesadziłeś, cwicze kilka lat tylko nie sukcesywnie. Z dużymi przestojami, ale poniżej pewnego poziomu nie schodzę. A innych partii nie robiłem bo albo nie było czasu albo nigdy nie trafiłem na kogoś kto by doradził.

Opublikowano
atakuj smialo he

Siedzisz w tym? Może byś mi pomógł z ułożeniem diety na redukcję :decayed:

Opublikowano

tzieland nie :decayed: te wyzej ...

Opublikowano
tzieland nie :decayed: te wyzej ...

Ze mnie sie najebuyesz?? Czy z kolesia od odrzywek za cztery koła/miesiąc;))??

Opublikowano

4k na suple miesięcznie to nie realne :facepalm: chyba że zamiast normalnych posiłków żywił się suplami :naughty: