Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

k**wa coś mi się stało w kolanko bo czuję dyskomfort przy większym nacisku i taki tępy ból :facepalm:

Trza iść na kinesiotejping

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wczoraj robiłem bicka wg. Słodkiewicza.. 3 superserie i chodziłem nabity jak autobus do Lichenia :kox:

---------- Post dopisany at 16:01 ---------- Poprzedni post napisany at 15:52 ----------

Ej Pany..używał ktoś kiedyś ?

Buy Arm Blaster 99.99 zł MuscKit

Zrobiłem dzisiaj ten trening. 5 serii takich, 30 minut i po treningu, weszło za***iście. Zostawię ten trening i zobaczymy czy faktycznie łapa za jakiś czas ruszy

Opublikowano

mnie prostownik napiepsza już 3 dzień bez siłki :kwasny:

Opublikowano

jak Boli tzn że czas zacząc robić MC ;d

---------- Post dopisany at 13:21 ---------- Poprzedni post napisany at 13:17 ----------

Wczoraj robiłem bicka wg. Słodkiewicza.. 3 superserie i chodziłem nabity jak autobus do Lichenia :kox:

---------- Post dopisany at 16:01 ---------- Poprzedni post napisany at 15:52 ----------

Buy Arm Blaster 99.99*zł MuscKit

Zrobiłem dzisiaj ten trening. 5 serii takich, 30 minut i po treningu, weszło za***iście. Zostawię ten trening i zobaczymy czy faktycznie łapa za jakiś czas ruszy

Bicka najlepiej robić z trickiem ;d 3 zestawy po 4 serie ;d serie łączone bic plus tric... np podciąganie podchwytem wąsko + wycisk sztangi wąsko uginanie w siadzie z suplinacją + sciąganie linki wyciągu górnego na linie chwyt młotkowy do zewnątrz i jeszcze jeden jakiś zestaw ja 3 sobie zawsze zmieniam jakies ketlle czy cos ;d :decayed:

Opublikowano

Pany a co najlepsze na spalenie tłuszczu z brzucha?

Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

ketoza

Opublikowano

Buy Arm Blaster 99.99*zł MuscKit

Bycza łapa po tym , nie ? :decayed::grin: Szkoda, że pompa mija :polew:

Opublikowano

Nowe twarze w branży

I LOVE BODYBUILDING . PL

Opublikowano

2012_08_09_14_19_24.jpg

Czy ten nadmiar zaznaczony na zdjęciu uda mi się zrzucić robieniem brzuszków plus do tego jakieś bieganie??

Opublikowano

dieta + aeroby. Od brzuszków nie spala się tłuszczu, oczywiście trenuj.

Opublikowano

Dokładnie..najpierw micha, później spalanie aerobami i ja bym tam trening dołączył bo widać, że predyspozycje masz :decayed:

Opublikowano
http://s28.postimg.org/5rlh4zd2l/2012_08_09_14_19_24.jpg

Czy ten nadmiar zaznaczony na zdjęciu uda mi się zrzucić robieniem brzuszków plus do tego jakieś bieganie??

ratuje cie jedynie KETOZA :decayed: to jest stary tluszcz zbierany przez lata,nie da sie go wytopic brzuszkami i ruchem raz dwa.

Opublikowano

coś więcej o ketozie możesz napisać? :) bym u siebie sie tego pozbył :decayed:

Opublikowano
Opublikowano
coś więcej o ketozie możesz napisać? :) bym u siebie sie tego pozbył :decayed:

pozbędziesz się i co dalej ? Odpuścisz i znów się odłoży :decayed: Jak się chce mieć płasko z przodu to jednak trza nawyki żywieniowe zmienić i wprowadzić ruch..tak ze 4 x w tygodniu :grin:

Opublikowano

chodzi o to ze od dzieciaka mam ten tłuszczyk resztę zgubiłem juz pare lat temui a te "boczki" nadal są :/

Opublikowano
Dokładnie..najpierw micha, później spalanie aerobami i ja bym tam trening dołączył bo widać, że predyspozycje masz :decayed:

7 lat za kółkiem robi swoje:kwasny: kiedys sporo trenowalem, teraz brzuch muszę ogarnąć. Musze popytac kolegów o tą ketoze

Opublikowano

Właśnie za kółkiem to jest najgorsze;/

Nie ma tyle czasu aby dziennie trenowac;/

Przy tej KETOZIE trzeba cwiczyc z tego co czytałem;/

A L-karnityna?

Opublikowano

ja zacząłem nakurwiać basen 2x tygodniowo po 75min.

Opublikowano

Zadne suple nie dadza nic to po 1, a l-karnityna to kosmetyk jak puder do twarzy.Liczy sie zarcie i ruch.