swir88 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 Mi tez tak dretwialy rece 8kg temu najgorzej jak bica robilem moze jakis slabszy przeplyw krwi h*j wie ...
bediks Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 dzisiaj sie pochwalilem o tych dretwieniach swojej narzeczonej i ona mówi ze tez tak ma jak lezy i operuje telefonem czy tabletem na zgietych rekach wiec ... a nie chodzi na silownie robic bicka
nex Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 Mnie promieniowanie przeszło, odpuściłem kilka dni trening i już jest ok.
Gregorski3 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 Mi też sie czasem zdarza,że ręce drętwieja zwłaszcza po bicku.A po poniedziałkowej klacie łokcie napierdzielają masakrycznie.
bediks Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 Czy ktos z was miał juz doczynienia z kontuzja stozka/pierścienia rotatorow ? Jeśli tak to jak wyglądają ćwiczenia rehabilitacyjne badz profilaktyczne zeby sie tego hujostwa nie nabawic ?
bongod Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 Tydzień bez treningów żołądkówka masakrująca :/ . Dziś powracam zredukowany o 3 kg . Ciekaw jestem drązka
nex Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Ja trenuje już w ciężkich warunkach, ale zaopatrzyłem się w strój Edytowane 30 Listopada 2014 przez nex
bediks Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Jako ze u mnie na hebzi przed wyborami oczywiście powstał mini park kalisteniczny postanowiłem sie wybrać ..... Rowerem Myślałem ze płuca wypluje po drodze tak zimne powietrze szkodzi podczas jazdy . Nie polecam
iras_gda Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Czy ktos z was miał juz doczynienia z kontuzja stozka/pierścienia rotatorow ? Jeśli tak to jak wyglądają ćwiczenia rehabilitacyjne badz profilaktyczne zeby sie tego hujostwa nie nabawic ?Zależy jakie uszkodzenie, jeżeli znaczne lub całkowite zerwanie przyczepu to tylko operacja
bongod Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jezuuuu pany jakie ja mam zakwasy po tygodniu przerwy chorobowej aaaaaaa
bediks Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Iras wiem ze tylko operacja jak sie zerwie Mnie interesuje bardziej profilaktyka bowiem ze podczas treningów bazujących glownie na drążku powstaje dysproporcja siły miedzy mięśniami pleców, barków a samym stozkiem dlatego bez odpowiedniej profilaktyki mozna sie łatwo tego nabawic a nie chce
cabanmat Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Pany.. zacząłem uczęszczać powoli na siłownie i fitnes... Masę już mam... co byście polecili na rzeźbę.. ? Nie chciałbym urosnąć wszerz chodzi mi tylko o sylwetkę i zrzucenie kilka kg
rrrudy25 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Czekamy na masę ;-) Edytowane 1 Grudnia 2014 przez rrrudy25
cabanmat Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Myślałem że jakieś białko czy coś wskazane...
bediks Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Technika idzie na duży plus Jakby ktos twierdził ze to ćwiczenie tylko dla chudych to
kaju Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Pany.. zacząłem uczęszczać powoli na siłownie i fitnes...Masę już mam... jaką byście polecili rzeźnię.. ? Sokołów Podlaski. Mają tam system zarządzania jakością. Certyfikaty, jakie posiadają spełniają wszelkie wymagane normy. Poza tym jest to najbardziej znana i najchętniej kupowana marka produktów mięsnych w Polsce. Doceniana przez wielu konsumentów poza granicami naszego kraju.
Rekomendowane odpowiedzi