Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://super-sylwetka.pl/idealne_proporcje.php Wg tego to niemal idealnie hahahahahha tzn w bicku hahahaha

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

No nie wiem, ale po mojemu to to nie wygląda na 40 cm :decayed:

No przyznałem się że 39.2 ;)

Edytowane przez bongod

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie wiem jak na innych tematach ale na opakowaniach carbo pisze jak byk żeby pić max po minucie od wymieszania.

ciekawe czym z fizycznego punktu widzenia jest to spowodowane :/

szukam informacji w sieci ale nic nie mogę na ten tamat w sieci odnaleźć

Opublikowano

Panowie jak pijecie carbo po treningu to jaką macie szamę po treningową ? :mellow:

Ja po wciągam rybkę z twarogiem ewentualnie serek wiejski light. Później zalewam się wodą. Do tego jeszcze 40g białka wypiję.

ktoś Ci układał dietę czy tak sam wydumałeś ?

Ryba, serek, twaróg i białko.. Nie wy***rdala Ci boilera po tym ?

Wywala al co z tego... spadnie

Opublikowano

Podpowiecie jak cwiczyc glowe dluga bicepsa jakie cwiczenia wykonywac? bo g. krotka rosnie a dluga pozostaje w miejscu przez co biceps nie jest taki jak powinien byc.

Opublikowano

A jakie ćwiczenia na biceps teraz robisz ?

Robisz "młotki ?

39 cm to jeszcze a jaki wzrost bo moja waga :-)

Edytowane przez boguc

Opublikowano

170 :)

Opublikowano

Mi to max na 35 wygląda ale może takie ujowe zdjęcie zrobiłeś btw mam kumpla z Twoim wzrostem dokładnie 171 ma 36cm i łapa u niego wygląda na sporo większą (ale on ma konkretny niski bf i same mięso) i to szczerze mówię bez żadnego hejtu.. btw ja mam 175 41cm wygląda tak (łapa jak łeb praktycznie).. jak na mój wzrok to różnica jest spora. W nadgarstku też mam 16cm ;). Ile w serii bierzesz na łapę powt i kg oraz ćwiczenie jakie wykonujesz ?

1d0gppzymm1f.jpg

o2m910c5q8l3.jpg

Podpowiecie jak cwiczyc glowe dluga bicepsa jakie cwiczenia wykonywac? bo g. krotka rosnie a dluga pozostaje w miejscu przez co biceps nie jest taki jak powinien byc.

Szczerze? Przy wyglądzie bicepsa najważniejszy jest gen.. młotki Ci nic nie dadzą praktycznie jak masz krótki biceps to masz pecha i tyle, przykład np saker z WK mimo koksu, bica ma krótkiego a przypuszczam, że stosował wszystkie metody, które mogą go wydłużyć ;). Biceps to żadna filozofia uginanie hantli modlitewnik 21 młotki najlepsze ćwiczenia.

Edytowane przez arek_cccp

Opublikowano

Dokładny pomiar 38.8 :D zdjęcia nie da się zrobić próbowałem kilka razy :D ciekawe ile po treningu łapy będzie ;)

Opublikowano

U mnie dobra pompa to było max 2cm więcej a średnio 1.5cm ;) choć tu zależy dużo od tego ile siedzi naprawdę mięcha bo są tacy co przed i po nie będą mieć prawie żadnej różnicy :wink:

Opublikowano

Tak robie młotki od 1,5 miesiaca. Podobno ze podchwytem sztange szezej niz ramiona to wtedy dziala wiecej na dluga?

Opublikowano

38 cm w bicku, wiem wiem mało mięsa ale wszystko z czasem

604d38a050fe9de870f72f45d928a4d0.jpg

Wysłane z mojego LG-D855

Opublikowano

Ja mam w nagarstku 17,2cm a w bicepsie 39,2cm.

Opublikowano

No przyznałem się że 39.2

Hm jakoś mi się nie chce wierzyć jak patrzę na Twoją rękę.

U mnie bez pompy 41 cm. przy wadze 92 kg.

Szczerze? Przy wyglądzie bicepsa najważniejszy jest gen..

Ano...dlatego ja nie mogę go zrobić tak jakbym chciał :facepalm:

Wywala al co z tego... spadnie

Nie dziaduj. Weź niech ktoś Ci ułoży dietę, zapłacisz 50-100 zł i będzie miało to sens :)
Opublikowano

Ehhh no trudno może miarki mam zepsute :)

Opublikowano

Właśnie kończę głodówkę,przez ostatni tydzień spadło mi prawie 2kg,sporo za dużo,mam już mroczki przed oczami. Przed miesiącem,jak zaczynałem fitness miałem 45cm,spadło o centymetr,a łapa wygląda na większą,a zjechałem prawie 5kg.Na wygląd ma jeszcze wpływ długość ramienia,bo genetyka wiadomo. Dla pocieszenia powiem,że jak przestanie się już ćwiczyć,to ręka wygląda dobrze najdłużej,ostatnio odwiedzałem siłownie w miarę regularnie w wojsku,potem przez 18lat,kilka razy próbowałem pozbyć się brzuszka,a wymiar ramienia spadł delikatnie,bo było wtedy 47cm,oczywiście na sucho.Teraz celem jest właśnie ten rozmiar i wygląd człowieka(faceta) :grin: Pogadamy za rok. :)

Edytowane przez GILI

Opublikowano

Głodówkę ? :huh:

Opublikowano

Panowie jak pijecie carbo po treningu to jaką macie szamę po treningową ? :mellow:

426rg9cj.jpg

Opublikowano

Głodówkę ? :huh:

ok.2000kalori dziennie.

Okazało się,że to dla mnie zbyt mało,żeby funkcjonować. Mam niskie ciśnienie 120/75 w ciągu dnia,a rano nawet 100/65 nie mogę się rozruszać.

Tydzień przerwy i zaczynam normalny trening,zbyt dużo sobie nie obiecuję 38lat,zbyt mało testosteronu na poważne przyrosty.

Opublikowano

Ja dziś po takim treningu

Polecam, mało jajka nie zniosłem :grin:

Opublikowano

zbyt mało testosteronu na poważne przyrosty.

Wal domięśniowo .. i żona korzysta jeszcze :)

Polecam, mało jajka nie zniosłem

Ja mam roler na stanie w domu taki z wypustkami. Rolowanie boku uda to piekło...