Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: pany powiedzcie mi czy odżywke białkową można łączyc z BCAA ?? np: http://allegro.pl/anabolic-bcaa-system-3ootab-trec-masa-sila-wys-o-i2031510959.html z http://allegro.pl/bialko-serwatkowe-2000g-wpc-80-z-glutamina-i2037540586.html ??

bo widze ze w linku BCAA napisane cos zeby nie łączyc (w 1 dawce) ?? :mysli: :mysli: :mysli:

• Odpowiedzi 7.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiem , że pewnie dla większości to nie jest specjalny wyczyn

Nikt się nie rodzi wyciskając 200kg :good:

ja mam taki cel i 50centow poki co,oczywiscie na SUCHO!!! :decayed:
Opublikowano

Suchooooo :naughty: oh jak sucho :D na samym twarogu :P

Opublikowano

wiem , że pewnie dla większości to nie jest specjalny wyczyn

Nikt się nie rodzi wyciskając 200kg :good:

ja mam taki cel i 50centow poki co,oczywiscie na SUCHO!!! :decayed:

Na sucho to nawet chwasty nie rosną :kox: hehe

...żartuje oczywiście :wink4:

Opublikowano

licze na jakies gratisy w kurczakach ze beda :kox:

moze przesadzilem z tym na sucho ,na kozieradce :>

Opublikowano

licze na jakies gratisy w kurczakach ze beda :kox:

moze przesadzilem z tym na sucho ,na kozieradce :>

co do kozieradki...w zadnej aptece tego nie maja w mojej okolicy :disgust:
Opublikowano

Jak gdzieś się poruszam po mieście to się rozglądam za zielarskim...jak na razie nie znalazłem :decayed:

Opublikowano

Hardcorowe koksy :naughty: mozna łaczyc te odzywki bialkowe z BCAA czy nie ?? :gwizdanie:

Opublikowano

Mozna ale w odstepach czasowych... nie mozna jedynie laczyc w jednej porcji :wink4:

...przynajmniej tak mi sie wydaje :decayed:

Opublikowano

Hardcorowe koksy :naughty: mozna łaczyc te odzywki bialkowe z BCAA czy nie ?? :gwizdanie:

Oczywiście że można, przecież dobre odżywki mają w swoim składzie aminokwasy rozgałęzione, tylko bardzo często nie jest to napisane wprost że to BCAA, w składzie na pewno masz leucyne, isoleucyne, valine itd.

Opublikowano

dzieki za odp :good:

Opublikowano

Oczywiście że można, przecież dobre odżywki mają w swoim składzie aminokwasy rozgałęzione, tylko bardzo często nie jest to napisane wprost że to BCAA, w składzie na pewno masz leucyne, isoleucyne, valine itd.

wiedziałem, że coś pojeb@!em :gwizdanie:
Opublikowano

jak ktoś mało je tak jak ja i nie ma apetytu to polecam citropepsin czy jakoś tak :naughty:

no k**wa jak mnie 15 minut po zarzyciu zaczęło ssać w żołądku to jeszcze sobie dokładke wziąłem co jest u mnie czymś wyjątkowym :kox:

a jaki dobry w smaku ten syropek :kox:

Opublikowano

jak ktoś mało je tak jak ja i nie ma apetytu to polecam citropepsin czy jakoś tak :naughty:

no ku*** jak mnie 15 minut po zarzyciu zaczęło ssać w żołądku to jeszcze sobie dokładke wziąłem co jest u mnie czymś wyjątkowym :kox:

będę musiał spróbować :kox: bo u mnie z apetytem też słabo :thumbdown: odzywka białkowa 4 razy dziennie + kanapeczki + obiad + jakieś słodkie przekąski

tylko, że u mnie jest ten jeden problem, że palę szlugi :confused4: i to jest główny powód mojego mniejszego apetytu :wallbash:

Opublikowano

no to co masz za problem? przestań palić, a nie szukaj złotych środków :wink4:

Opublikowano

no jak rzucisz to jedzenie nabierze innego formatu :) potrawy lepiej smakuja :good:

Opublikowano

no ku*** jak mnie 15 minut po zarzyciu zaczęło ssać w żołądku to jeszcze sobie dokładke wziąłem co jest u mnie czymś wyjątkowym :kox:

będę musiał spróbować :kox: bo u mnie z apetytem też słabo :thumbdown: odzywka białkowa 4 razy dziennie + kanapeczki + obiad + jakieś słodkie przekąski

tylko, że u mnie jest ten jeden problem, że palę szlugi :confused4: i to jest główny powód mojego mniejszego apetytu :wallbash:

nie szkoda ci kasy na ta odzwyke 4 razy dziennie?sporo miesa bys upolowal za to miesiecznie
Opublikowano

ja jednak raczej bym się uczepił tych fajek a nie odżywki białkowej