Zaleczeq Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 pany powiedzcie mi czy odżywke białkową można łączyc z BCAA ?? np: http://allegro.pl/anabolic-bcaa-system-3ootab-trec-masa-sila-wys-o-i2031510959.html z http://allegro.pl/bialko-serwatkowe-2000g-wpc-80-z-glutamina-i2037540586.html ?? bo widze ze w linku BCAA napisane cos zeby nie łączyc (w 1 dawce) ?? :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 wiem , że pewnie dla większości to nie jest specjalny wyczyn Nikt się nie rodzi wyciskając 200kg ja mam taki cel i 50centow poki co,oczywiscie na SUCHO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Suchooooo oh jak sucho na samym twarogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 wiem , że pewnie dla większości to nie jest specjalny wyczyn Nikt się nie rodzi wyciskając 200kg ja mam taki cel i 50centow poki co,oczywiscie na SUCHO!!! Na sucho to nawet chwasty nie rosną hehe...żartuje oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 licze na jakies gratisy w kurczakach ze beda moze przesadzilem z tym na sucho ,na kozieradce :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 licze na jakies gratisy w kurczakach ze beda moze przesadzilem z tym na sucho ,na kozieradce :> co do kozieradki...w zadnej aptece tego nie maja w mojej okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 spróbuj w zielarskim moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jak gdzieś się poruszam po mieście to się rozglądam za zielarskim...jak na razie nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Hardcorowe koksy mozna łaczyc te odzywki bialkowe z BCAA czy nie ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Mozna ale w odstepach czasowych... nie mozna jedynie laczyc w jednej porcji ...przynajmniej tak mi sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Hardcorowe koksy mozna łaczyc te odzywki bialkowe z BCAA czy nie ?? :gwizdanie: Oczywiście że można, przecież dobre odżywki mają w swoim składzie aminokwasy rozgałęzione, tylko bardzo często nie jest to napisane wprost że to BCAA, w składzie na pewno masz leucyne, isoleucyne, valine itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Hardcorowe koksy mozna łaczyc te odzywki bialkowe z BCAA czy nie ?? :gwizdanie: Oczywiście że można, przecież dobre odżywki mają w swoim składzie aminokwasy rozgałęzione, tylko bardzo często nie jest to napisane wprost że to BCAA, w składzie na pewno masz leucyne, isoleucyne, valine itd. wiedziałem, że coś pojeb@!em :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 jak ktoś mało je tak jak ja i nie ma apetytu to polecam citropepsin czy jakoś tak no k**wa jak mnie 15 minut po zarzyciu zaczęło ssać w żołądku to jeszcze sobie dokładke wziąłem co jest u mnie czymś wyjątkowym a jaki dobry w smaku ten syropek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 jak ktoś mało je tak jak ja i nie ma apetytu to polecam citropepsin czy jakoś tak no ku*** jak mnie 15 minut po zarzyciu zaczęło ssać w żołądku to jeszcze sobie dokładke wziąłem co jest u mnie czymś wyjątkowym a jaki dobry w smaku ten syropek będę musiał spróbować bo u mnie z apetytem też słabo odzywka białkowa 4 razy dziennie + kanapeczki + obiad + jakieś słodkie przekąskitylko, że u mnie jest ten jeden problem, że palę szlugi i to jest główny powód mojego mniejszego apetytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 no to co masz za problem? przestań palić, a nie szukaj złotych środków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 no jak rzucisz to jedzenie nabierze innego formatu potrawy lepiej smakuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 jak ktoś mało je tak jak ja i nie ma apetytu to polecam citropepsin czy jakoś tak no ku*** jak mnie 15 minut po zarzyciu zaczęło ssać w żołądku to jeszcze sobie dokładke wziąłem co jest u mnie czymś wyjątkowym a jaki dobry w smaku ten syropek będę musiał spróbować bo u mnie z apetytem też słabo odzywka białkowa 4 razy dziennie + kanapeczki + obiad + jakieś słodkie przekąskitylko, że u mnie jest ten jeden problem, że palę szlugi i to jest główny powód mojego mniejszego apetytu nie szkoda ci kasy na ta odzwyke 4 razy dziennie?sporo miesa bys upolowal za to miesiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 ja jednak raczej bym się uczepił tych fajek a nie odżywki białkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 no fajki to juz w ogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi