michal_g84 Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 dobry trening poznaje sie po zakwasach ,wyznaje ta szkole to jak się nie ma zakwasów to trening do d*py nie mam zamiaru tutaj kwestionować twojej wiedzy ale duża część moich znajomych na pewno nie ma jakiś mega zakwasów po treningu, co najwyżej 1 dzień, a są sporych rozmiarów to wcale nie oznacza że dobrze ćwiczą
Bulik Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 dobry trening poznaje sie po zakwasach ,wyznaje ta szkole to jak się nie ma zakwasów to trening do d*py nie mam zamiaru tutaj kwestionować twojej wiedzy ale duża część moich znajomych na pewno nie ma jakiś mega zakwasów po treningu, co najwyżej 1 dzień, a są sporych rozmiarów to wcale nie oznacza że dobrze ćwiczą dlatego tez cwiczenia nalezy układac pod siebie ,sprawdzic co i jak wchodzi indywidualnie i pompowac
Tzieland Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 dobry trening poznaje sie po zakwasach ,wyznaje ta szkole to jak się nie ma zakwasów to trening do d*py nie mam zamiaru tutaj kwestionować twojej wiedzy ale duża część moich znajomych na pewno nie ma jakiś mega zakwasów po treningu, co najwyżej 1 dzień, a są sporych rozmiarów to wcale nie oznacza że dobrze ćwiczą ale nie znaczy, że ćwiczą źle to, że masz zakwasy nie musi oznaczać, jak w jakiejś wyroczni, że jest super mega za***iście oczywiście jak Piotrowi to odpowiada to ok ale idąc tokiem myślowym michała, to dlaczego moi znajomi rosną i nie mają z tym problemów ćwiczą tak od wielu lat i nie mają jakiś spadków formy itp
michal_g84 Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 bo dopiero jak poćwiczysz naprawdę intensywnie to będziesz miał zakwasy (co przy regularnym ćwiczeniu nie jest już takie łatwe), bez zakwasów mięśnie też rosną
Pucek Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Dobra Panowie, bez napinki, powiedzcie mi jak mam zapodać dietę sporo pracuję na III zmiany, fizycznie generalnie to jest zasada, chcesz schudnąć, jedz ostatni raz o 19, a jak to zrobić w moim przypadku? pracuję w dość uciążliwych warunkach, więc zabieranie jakiś sałatek i kurczaków do roboty odpada
Pucek Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 zmien prace heee nie da rady, lubię mam 188 cm wzrostu, teraz ważę 98kg, ważyłem 106 w czerwcu, nie chodziłem na siłownie, jadłem mniej i mniej fastfoodów, efekt widzę, ale to zbyt mało :gwizdanie:
Piotrek98igo Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 thermal pro ew venom duzo aerobow i ogranicz wegle=efekt murowany
Bulik Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 zmien prace heee nie da rady, lubię mam 188 cm wzrostu, teraz ważę 98kg, ważyłem 106 w czerwcu, nie chodziłem na siłownie, jadłem mniej i mniej fastfoodów, efekt widzę, ale to zbyt mało :gwizdanie: pucol odstaw piwo i vóde :polew:
Pucek Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 zmien prace heee nie da rady, lubię mam 188 cm wzrostu, teraz ważę 98kg, ważyłem 106 w czerwcu, nie chodziłem na siłownie, jadłem mniej i mniej fastfoodów, efekt widzę, ale to zbyt mało :gwizdanie: pucol odstaw piwo i vóde :polew: piwa nie piję, vódkę raz, dwa w miesiącu nawet gazowanego nic a nic
Bulik Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 vódkę raz, dwa w miesiącu ale od rana do wieczora :polew: :polew: ewentualnie zagadaj z maxem on tam miał jakąś mega diete
Tzieland Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 zaraz wrzucę jakiegoś pikczersa znajomka
Bulik Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 zaraz wrzucę jakiegoś pikczersa znajomka :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 zaraz wrzucę jakiegoś pikczersa znajomka :polew: :polew: :polew: Bulik, nie pij tyle, nie spamuj
Tzieland Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 koleś ogólnie schudł jakieś 15 kg odkąd wyjechał do roboty za granicę, może nie jest jakimś wielkim koksem ale wygląda tak jak ja bym chciał mniej więcej wyglądać, swego czasu podnosił spore ciężary (teraz już nie pamiętam, bo to było jakieś 5-6 lat temu ale na klatę w granicach 160-170) i wiem na pewno, że nie ćwiczy tak aby mieć jakieś mega kosmiczne zakwasy
Coleman Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 a co takiego robisz ze lubisz swoja prace?? nie da rady, lubię :wink4
Pucek Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 a co takiego robisz ze lubisz swoja prace?? nie da rady, lubię :wink4 pracuję w kopalni pod ziemią oczywiście
Coleman Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 yhmmmmm ja tam nigdy nie zadnych diet nie robilem bo to i tak mi nie wychodzi
Pucek Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 yhmmmmm ja tam nigdy nie zadnych diet nie robilem bo to i tak mi nie wychodzi najlepsze jest to że mam nowo wybudowany basen i nową siłownię 3 kilometry od domu, ale siara mi się tam pokazać
Rekomendowane odpowiedzi