Reggi Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 co do jedzenia to duzo jem serków wiejskich:grin::grin: Zgranulowanej śmietany
Piotrek98igo Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 cycki to podstawa bez nich laski nie wyrwiesz, a i duza lapa i brzuch ostatnio w klubie ,, podrzucałeś'' cyckami , to trafiła Ci sie młodociana. Rzuciła sie jak emerytka na schab w tesco z promocji juz nie przesadzajmy 23 to nie taka mloda
Piotrek98igo Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 dokladnie jestem tego samego zdania
nex Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Panowie, pękła mi ławeczka, doradźcie co kupić, priorytet co musi mieć to regulowane oparcie do pozycji minusowej, zerowej i dodatniej oraz regulowany stojak sztangi proporcjonalnie do oparcia. Nie chce jakiegoś drogiego sprzętu. Chodzi głównie o klatę, inne dodatki w jej konstrukcji nie maja znaczenia Co sądzicie o tym? ŁAWKA POD SZTANGĘ ŁAWECZKA DO ĆWICZEŃ HS1070 *Q3 (4029398753) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tzieland Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Piszą tylko o wadze użytkownika a o nakładzie już nie Wg mnie trochę za licha na nakłady 100+. Najlepiej poczytaj opinie na necie. Albo poszukaj na forach tematycznych jakiejs porządnej używki.
nex Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 nakładu 150 wytrzyma więc mi wystarczy ---------- Post dopisany at 11:51 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ---------- - dopuszczalna waga obciążenie na stojaki 150 kg
Tzieland Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Oby sie nie przechylala do tylu przy 100+ bo pozniej kombinowanie zeby cos z przodu podlozyc. Tak jak pisalem sprawdz jeszcze fora tematyczne. Na pewno uda ci sie tam kupic cos sensowniejszego
Piotrek98igo Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 pany ,ale mialem ostatnio jazde ,wyplukalem mineraly i elektrolity,myslalem ze schodze
Zaleczeq Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 pany ,ale mialem ostatnio jazde ,wyplukalem mineraly i elektrolity,myslalem ze schodze to przez glutamine i bcaa
r7adek Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Panowie, pękła mi ławeczka, doradźcie co kupić, priorytet co musi mieć to regulowane oparcie do pozycji minusowej, zerowej i dodatniej oraz regulowany stojak sztangi proporcjonalnie do oparcia. Nie chce jakiegoś drogiego sprzętu. Chodzi głównie o klatę, inne dodatki w jej konstrukcji nie maja znaczeniaCo sądzicie o tym? ŁAWKA POD SZTANGĘ ŁAWECZKA DO ĆWICZEŃ HS1070 *Q3 (4029398753) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Polecam tą: 2012 | Ławka wielofunkcyjna wzmacniana MS-L002 - MARBO | PRODUCENT | Sprzęt do ćwiczeń, wyposażenie siłowni Mam ją i jestem zadowolony.
Tzieland Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Wygląda świetnie ale nie ma położenia minusowego
miszcz_kierownicy Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Wygląda świetnie ale nie ma położenia minusowego Ma
rrrudy25 Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Panowie, pękła mi ławeczka, doradźcie co kupić, priorytet co musi mieć to regulowane oparcie do pozycji minusowej, zerowej i dodatniej oraz regulowany stojak sztangi proporcjonalnie do oparcia. Nie chce jakiegoś drogiego sprzętu. Chodzi głównie o klatę, inne dodatki w jej konstrukcji nie maja znaczeniaCo sądzicie o tym? ŁAWKA POD SZTANGĘ ŁAWECZKA DO ĆWICZEŃ HS1070 *Q3 (4029398753) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Polecam tą: 2012 | Ławka wielofunkcyjna wzmacniana MS-L002 - MARBO | PRODUCENT | Sprzęt do ćwiczeń, wyposażenie siłowni Mam ją i jestem zadowolony. Też taką mam:whistling: do niej stojaki wolnostojące i sprzęt jak ta lala:wink: Pomyśl też nad prasą do niej, bo pewnie nóg nie ćwiczysz?
Tzieland Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 W jednej specyfikacji jest napisane ze ma a w drugiej ze nie
rrrudy25 Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 W jednej specyfikacji jest napisane ze ma a w drugiej ze nie Pewnie coś poebali w opisie. Ale wystarczy na nią spojrzeć i zastanowić się gdzie się zatrzyma oparcie jak weźmiemy podporke;-)
nex Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Panowie, pękła mi ławeczka, doradźcie co kupić, priorytet co musi mieć to regulowane oparcie do pozycji minusowej, zerowej i dodatniej oraz regulowany stojak sztangi proporcjonalnie do oparcia. Nie chce jakiegoś drogiego sprzętu. Chodzi głównie o klatę, inne dodatki w jej konstrukcji nie maja znaczeniaCo sądzicie o tym? ŁAWKA POD SZTANGĘ ŁAWECZKA DO ĆWICZEŃ HS1070 *Q3 (4029398753) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Polecam tą: 2012 | Ławka wielofunkcyjna wzmacniana MS-L002 - MARBO | PRODUCENT | Sprzęt do ćwiczeń, wyposażenie siłowni Mam ją i jestem zadowolony. Też taką mam:whistling: do niej stojaki wolnostojące i sprzęt jak ta lala:wink: Pomyśl też nad prasą do niej, bo pewnie nóg nie ćwiczysz? do mnie prawisz?
Rekomendowane odpowiedzi