Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a widzieliście tego typa Grega Valentino :gwizdanie: to jest dopiero wykręt :blink:

• Odpowiedzi 7.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzisiaj zrobiłem sobie bicepsy + tricepsy i powiem wam, że nawet fajnie się robiło, tylko, że nie miałem zbytnio dużo czasu i musiał cały trening w godzinę zrobić :thumbdown:

Opublikowano

Klata tric i brzuch :kox:

a teraz kurczaczek :cool1:

Opublikowano

ja dzisiaj tylko małą porcję kurczaka miałem ;(

ale za to zjadłem sporo jogurtów, serków i twarożków :kox:

Opublikowano

to masz srake na noc :decayed:

Opublikowano

Bary+plecy+nogi+brzuch

a że sobota = piwo+driny+wódka= niedziela :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
a że sobota = piwo+driny+wódka= niedziela

zero % od 3 miesiecy

az sie sam dziwie... zachowuje sie jak miałem 15 lat :gwizdanie:

Opublikowano

ja również zero alko od 2 miesięcy :decayed: i jakoś za specjalnie mnie nie ciągnie :blink: tylko kurde gorsze jest to, że ciągle pale fajki, a to nie za dobrze jak się chce zbudować fajną masę

Opublikowano

ja również zero alko od 2 miesięcy :decayed: i jakoś za specjalnie mnie nie ciągnie :blink: tylko kurde gorsze jest to, że ciągle pale fajki, a to nie za dobrze jak się chce zbudować fajną masę

No a ja odwrotnie, nie palę ale lubię sobie wypić każdego dnia jakieś piwko, a a weekend coś więcej.

[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 21:36_________________________________________________

a że sobota = piwo+driny+wódka= niedziela

zero % od 3 miesiecy

az sie sam dziwie... zachowuje sie jak miałem 15 lat :gwizdanie:

Ja nie piję jak biorę jakieś odżywki bo wtedy szkoda mi kasy. a że nie biorę nić wiec... WOLNO MI :> :> :>

Opublikowano

ale alko to puste kalorie :thumbdown: tak mi się zrobił duży brzuch :confused4: i teraz mordęga, żeby go zgubić :wallbash:

Opublikowano

ja pije na sylwestra i urodziny...jak sie chce zbudowac jakas forme to nie ma mowy o alko

Opublikowano

tylko zeby sywlek nie skonczył sie tak jak twoje urodziny :naughty:

Opublikowano

tylko zeby sywlek nie skonczył sie tak jak twoje urodziny :naughty:

oby sie tak skonczyl :polew: :polew: bylo mega :kox:
Opublikowano

powiem Wam ze kilka lat temu ćwiczyłem ostro przez 4 lata, przyszło dziecko i czasu braklo, teraz wracam, ćwicze od 4 miesięcy od 1 stycznia rzucam fajki postanowienie mocne, zobaczymy jak to będzie, delikatne odżywki jakies tam hmb, kreatynka i pompka przed treningiem, juz nie mam takiego joba jak kiedys dzis bardziej rekreacyjnie do tego podchodze zeby sie dobrze czuć i nie miec zadyszki troche biegam :wink4:

Opublikowano

od razu mowie HMB to g....wyrzucenie pieniedzy

ja wiem , każdy specyfik cos tam daje i kazdy jest na co innego, nalezy tylko wiedziec co z czym lączyć i w jakich odstepach czasu :wink4:

Opublikowano

hmb to najwiekszy kit/hit marketingowy,to tak jak łykanie mąki.

Opublikowano

to czyste placebo, ktoś łyka, mówi że jest super i dzięki temu robi intensywniejszy trening i efekty są takie jak na ulotce, równie dobrze można wrzucić witaminę c do tego pudełka