bongod Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Ja że tak powiem już położyłem lachę na brzuch
moskal Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Kup sobie Ostrovit WPC80 , tam jest dobry stosunek białka do węgli.
rybus85 Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Zastanawiałem się właśnie nad tym WPC od Ostrovii bo nawet fajne pieniądze kosztuje. No i jeszcze myślałem nad białkiem od UNS. No nic,będziemy walczyć z oponą ;p Gainer idzie w odstawkę,teraz kupię jakieś dobre BCAA i jakieś białko(może to wspomniane WPC od Ostrovii). Może uda się trochę zgubić brzuch nie tracąc sporo na wadze.
Tzieland Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 Ja mam ta Ostrovie i sobie chwale! Za te pieniadze jedynie to albo Lowickie. Poza tym 80% bialka to bardzo dobry wynik za ta kase Rozpuszczalnosc swietna. Troche sie pieni ale po odstawieniu na chwile jest ok. Smak Tiramisu jest rewelacyjny. Nie jest za slodki. Jak na razie na pewno zostaje przy tej firmie!
dliwski Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Jakbyś jednak chciał kupić BCAA to Scitec robi dobre i tanio wychodzi w kilku miejscach bo ok. 50 zł za 75 porcji.
Reggi Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Tylko ze nawet jedzac mega zdrowo a przekraczajac znacznie dzinne zapotrzebowanie kaloryczne mozna dostac smietnik w pasie. Do zgubienia cm tylko i wylacznie deficyt kaloryczny (dieta) albo SAA Ototo.. Co do kontrolowania dziennego zapotrzebowania kalorycznego to warto zainstalować apke " My Fitness pal" Co do BCAA ja już nie ćpam tego i szczerze mówiąc nie widzę żadnych negatywnych skutków odstawienia.
Tzieland Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Ja BCAA biore przed spaniem ale tylko po pracy (mocno fizyczna) i w polaczeniu z ZMA spie jak dziecko i bardzo dobrze sie wysypiam
kodzak0 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Koledzy ja mam na zbyciu teraz przedtreningowke klilka puszek po 90zl vpx shotgun'a jak ktos z rejonow wawy to mozna ogarnac, o ile jeszcze jest
bediks Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Jeśli chodzi o kontrolę kaloryczności to od lat sprawdzony http://www.darkthorn.republika.pl/
Tzieland Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 bediks trzeba tam sie rejestrowac? Platna stronka? Czy cos do sciagniecia jest?
kodzak0 Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 ten program tez jest calkiem spoko http://www.dobreprogramy.pl/Moj-Komputerowy-Dietetyk,Program,Windows,11613.html
bediks Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 tzieland nic zero wchodzisz i sciagasz za free to jest w exelu, z tysiac pozycji spozywczych lacznie z suplami, nawet chyba potrawy z macdonalda sa dodane, mozesz dodawac własne pozycje
Tzieland Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 bediks dzieki dzisiaj sprobuje chociaz prowadze wlasny plik excela a wartosci sprawdzam w apce
Reggi Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) tzieland nic zero wchodzisz i sciagasz za free to jest w exelu, z tysiac pozycji spozywczych lacznie z suplami, nawet chyba potrawy z macdonalda sa dodane, mozesz dodawac własne pozycje To samo masz z pozycji telefonu, ale dodatkowo MyFitnessPal ma opcje ustawienia makro dziennego, ile % tłuszczu, ile białka i ile węgli..jeśli wprowadzisz produkt z wyższą zawartością któregokolwiek to program Cię o tym poinformuje, że zbliżasz się do granicy. W dodatku masz wykresy wagi, którą wprowadzasz powiedzmy raz w tygodniu. Ustalasz target ile chcesz przytyć/schudnąć. Masz obszerną bazę produktów, a jeśli oszamiesz np. Batonika to możesz wprowadzić go po kodzie kreskowym Ja polecam. Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Reggi
rybus85 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zainstalowałem ten program. Kozak dla mnie Jeszcze teraz zamówiłem białko WPC 80(zobaczymy jak smak i piana) i BCAA przed i po rowerku będzie. No i walczymy z korbolem ;P Waga może zostać,teraz coś z wyglądem trzeba zrobić hehe
Tzieland Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 bedkis sciagnalem, odpalilem i jakos mi nie lezy wole swoj plik excel i sprawdzanie kalorycznosci na necie [emoji14]
rybus85 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 WPC smak kozak(owoce leśne). Rozpuszcza się dość dobrze,piany mało. Ale BCAA masakra ledwo da się pić...
Rekomendowane odpowiedzi