bongod Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Po treningu jest lepiej cała nadzieja w chemii hahahaha Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Lutego 2016 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Ha ha ha... tąpniete z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgadzacie się z tym? Bo już różne sprzeczne rzeczy słyszałem. http://www.fabrykasily.pl/suplementy/kreatyna-dawkowanie-efekty-stosowanie Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 nie wiązałbym dużej nadziei w kreatynie. Chcesz mieć szybkie efekty to wrzuć michę pod wagę i kuj d*pę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Na mnie kreatyna dobrze działała zawsze tzn z 5 kg wzwyż więc dla jednego dużo dla innego mało . Kuć się nie chce za stary na to jestem hehehe chyba że stawy polecą bardziej Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 5kg czystego mięśnia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Pewnie połowa tego to woda ale siły sporo w górę i pompa lepsza Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Większość z tego to woda. Na towarze to zrobisz przy dobrej masie i redukcji 6 kg dobrej jakości mięsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Dzisiaj leg Day :-D Kreatyna nie jest zła ;-) Po stacku kreatynowym wchodzę na White Flood albo Pump Core ;-) Zobaczymy jak będzie pompowalo, white Flood sprawdzony i robi robotę u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Brałem Pump Core. Niezły ale Anabolic Dream bije go na głowę imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguc Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Do lata zdążę może sprawdzic oba ;-) Dzięki za info ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Większość z tego to woda. Na towarze to zrobisz przy dobrej masie i redukcji 6 kg dobrej jakości mięsa.Wiem jak miałem 10 lat mniej inaczej wygladałem teraz to trenuje żeby coś trzymało te gnaty poobijane w różnych sportach Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 ile masz lat że tak się zapytam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Będzie z 37 w wieku 12 lat sterydy leczniczo :/ . Ale wtedy się zaczęła przygoda z treningami w sumie Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Lutego 2016 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 @bongod: I co z tego ze masz 37? Tym bardziej powinienes walic tescia bo w twoim wieku naturalny jest juz bardzo niski Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Hehehehe ja mam go nadmiar jeszcze brwi prawie zrośnięte i żona zaspokojona Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Lutego 2016 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Ta.. i na pocieszenie powiem, że raczej nie wzrośnie Ja idę po niedzieli na badania wolnego teścia, tarczyca,krew,cholesterol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Lepiej nie idź jeszcze znajdą nie to co potrzeba albo pomylą wyniki i na porodowy wyślą Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Bongod natury nie oszukasz. To ze malzonka zadowolona i brwi zrosniete to nic nie znaczy Pamietaj, ze wlosy wypadaja od nadmiaru testosteronu (przynajmniej te na glowie) Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Nieno nie jest tak jeszcze źle ze mną dobrze się konserwuje jak patrzę na młodszych ziomkow czasem to normalnie dziadki tylko ciepłe kapcie w domu a raczej pantofle wh....j Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Lutego 2016 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi