Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tez mam codzinie w pracy silke

:good:

codzinnie płyty wiorowe przerzucam jedna 68 Kg... czasami po 20 dziennie. a najgorsze wnoszenie mebli na 10 pierto jak sie w winde nie miesci :decayed:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja tez mam codzinie w pracy silke

:good:

codzinnie płyty wiorowe przerzucam jedna 68 Kg... czasami po 20 dziennie. a najgorsze wnoszenie mebli na 10 pierto jak sie w winde nie miesci :decayed:

ja na co dzień siedzę plackiem na d*pie przed kompem. Kumple to mówią mi że mogę być adminem na forum :polew:

A dopiero wieczorem zasuwam tyrać kg :naughty:

Opublikowano

nie mam suwnicy :decayed:

Wiejska siłka...

2 laweczki , wyciag i teraz jeszcze 2 urzadzenia do podciagania + taki podłokietnik na brzuch i trica :hi:

kiedys na wyciagu robiłem w szkole sredniej ale to bylo 5 lat do tyłu

No to pół przsiady nie obciązają mocno kolan. Bo pełne przysiady pupą do gleby rozwalają stawy masakrycznie. Dużo kisielków jedz i będzie :good:

Ja ku***a rozjebałem łokieć i niestety ale :thumbdown: ograniczam swoje ćwiczenia na siłce :wallbash:

Ale cóż za błędy i głupotę trzeba płacić bólem :kwasny:

Od madrych ludzi slyszlaem ze nawet dla niektorych pol przysiady sa lepsze;> bo w pelnych niektorzy gubia napiecie miesniowe ..wiec pol wchodzi lepiej:) probuj nikt Ci nie karze dzwigac niewiadomo ile...Ale musze sie przyznac ze keidys gralem w pilke i uda mialem ogormne przez co nosilem szerokie spodnie wiec dziwie sie ze w siatce takie sie nie wyrabiaja;>

Opublikowano

powiem ci ze wiekszosc z nas co gra to nogi ma bardziej zylaste... najwyzej lapie kumpel co ma 190 cm i wazy 73 Kg... jakies 335 w ataku, patyk na maxa.

Opublikowano

w sumie inne dyscypliny umnie nogami wiecej sie robilo:)) no i zanim musialem przestac grac w pilke to w wieku 16 lat mialem wieksze uda niz mam teraz... wiec pameic miesnia jest i dlatego tak szybko usroslo

Opublikowano

witam

Pozdrawiam wszystkich, myślałem że tu tylko o Audi się nawija a tu widze że również i moje zainteresowania.

Ćwiczę od 12 lat regularnie, bez min 4 treningów w tygodniu chory chodze.

Opublikowano

tak dlugo nie cwicze ale tez chodze chory jak nie pojde na silownie..... dlatego smigam 6 dni w tygodniu :decayed:

Opublikowano

będziesz wytrwały - będą efekty

Najważniejsze trzymać formę ponad normę hehe.

Opublikowano

niee no nie mam zamiaru do lipca cwiczyc zeby w Mielnie dobrze wyglada :embarrassed: silowania pomaga mi sie odprezyc wyciszyc itp Dobra Zajawka:) a Tobie mozna pogratulowac wytrwalosc i izaparcia:) chyba ze zawodowo?

Opublikowano

ja zrobie foty to pokaze wam stodołe w jakiej cwicze :kox:

Opublikowano

Tak jak hardcorowy koksu, zaczynasz w jakiejś szopie?:naughty:

Opublikowano

No ja sie przymierzam do silowni :) wszystko zaplanowane, rozgrzewkowy miesiac mam za soba na atlasie. Teraz przyszla kolej na cos wiekszego :P od marca karnet na silownie i jedziemy :) Jakies suple i do przodu hehe :) a tak powaznie to plan jest taki na poczatek Gainer Vitalmaxa 310cb7ad1fbb565dm.jpg i tak z 5kg wpadlo do masy, a pozniej zobaczymy jak to bedzie :) jesli ktos z was ma jakis dobry plan treningowy na mase to pochwalcie sie :) Zdjec na razie nie wrzucam bo nie ma sie czym chwalic.

Mam 191cm 83,5kg wagi jak dobije do 90kg bede zadowolony :)

Opublikowano

takie silownie sa najlepsze:> nie lubie takich silowni jak kolega wyzej pokazal;> za duzo tam piz*ek ktore chodze bo to cool i na baby mozna popatrzec:> :) silownie takie z charakterem sa najlepsze nie najnowszy sprzet, najnowszej generacji... ale odglos zelastwa ten zapach i ten klimat :kox: :kox:

Opublikowano

takie silownie sa najlepsze:> nie lubie takich silowni jak kolega wyzej pokazal;> za duzo tam piz*ek ktore chodze bo to cool i na baby mozna popatrzec:> :) silownie takie z charakterem sa najlepsze nie najnowszy sprzet, najnowszej generacji... ale odglos zelastwa ten zapach i ten klimat :kox: :kox:

skoro zapach potu i testosteronu, który wsiąkł w każdą możliwą część starej siłowni Cię podkręca to spoko :cool1: ale na siłowni, którą ja pokazałem akurat nie ma żadnych babek, one mają oddzielny budynek :wink4: piz*ek też tam żadnych nie ma ale pewnie Ty wiesz lepiej :polew: więc jak nie wiesz to nie pisz głupot :good:

poza tym "domowe" siłownie może i są fajne ale jak długo da radę tak ćwiczyć? na takich siłowniach nie ma za dużego pola manewru jeśli chodzi o zmianę ćwiczeń a na takiej gdzie jest "najnowszy sprzęt, najnowszej generacji" zrobisz o wiele, wiele więcej :) mogę się założyć, że 3/4 sprzętu nie potrafiłbyś poprawnie nazwać i zapewne wcześniej takiego nie widziałeś :wink4:

więc Twoje argumenty do mnie nie przemawiają, chociaż sam chodziłem na siłownię zrobioną w piwnicy u kumpla :good:

Opublikowano

ja dzisiaj idę na nową siłownię :kox:

http://www.powerpit.pl/index.php?id=70&lang=1

już możecie zazdrościć :evil:

no ja juz zazdroszcze ja to trenuje w piwniczanej silowni heee

najlepsza jest cena :decayed: i to, że w cenie są codziennie 2 godziny sztuk walki :kox:

Opublikowano

119 zł :polew:

Opublikowano

skoro zapach potu i testosteronu, który wsiąkł w każdą możliwą część starej siłowni Cię podkręca to spoko :cool1: ale na siłowni, którą ja pokazałem akurat nie ma żadnych babek, one mają oddzielny budynek :wink4: piz*ek też tam żadnych nie ma ale pewnie Ty wiesz lepiej :polew: więc jak nie wiesz to nie pisz głupot :good:

poza tym "domowe" siłownie może i są fajne ale jak długo da radę tak ćwiczyć? na takich siłowniach nie ma za dużego pola manewru jeśli chodzi o zmianę ćwiczeń a na takiej gdzie jest "najnowszy sprzęt, najnowszej generacji" zrobisz o wiele, wiele więcej :) mogę się założyć, że 3/4 sprzętu nie potrafiłbyś poprawnie nazwać i zapewne wcześniej takiego nie widziałeś :wink4:

więc Twoje argumenty do mnie nie przemawiają, chociaż sam chodziłem na siłownię zrobioną w piwnicy u kumpla :good:

Nie mialem na mysli Twojej silowni tylko wszystkie nowoczesne wiec pochamuj troche.... Moze na Twojej ich niema ale nie powiesz mi ze na takich silowniach niema w UJ lanserow robiacych klate i biceps na lato? moze i nieumialbym nazwac:> ale wcale mi to nie potrzebne bo wole cwiczyc na wolnych ciezarach a nie maszynach:) maszyny sa dla dziewczyn:)) Nie chodzi mi o silownie w piwnicy tylko stara silownie z klimatem a nie najnowszym sprzetem :)

PS. jezeli chodzi o cene i te 2 godziny sztuk walki... no to zazdroszcze;> :good: :good: