Piotrek98igo Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 zielu to jak wezmiesz cos PT to cie z butow wysadzi,inna motywacja jest jednak niz naturalnie...
Tzieland Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 zielu to jak wezmiesz cos PT to cie z butow wysadzi,inna motywacja jest jednak niz naturalnie... a może spróbować tego AAKG? bo takiego stacka to chciałbym walnąć jak przestanie mi się chcieć chodzić na siłkę, czyli pewnie gdzieś przed wakacjami
boseron Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 a motywacja to połowa sukcesu, nie wyobrażam sobie ćwiczyć na niczym i nie mam tu na myśli niedozwolonych środków bo w to sie nie bawie. Mięśnie szybciej sie regenerują, lepiej pompują i szybciej rosną.
kubson Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Co polecacie dla kogoś kto ćwiczy regularnie juz miesiąc i chciałby przybrać masy mięsniowej. Na razie nic nie bierze a jakby miał coś wziąść to coś bezpiecznego jest coś takiego na rynku ?? ja wiem z młodych lat ze wszystko działa źle na organizm nie wiem jak to dzisiaj jest kolega tez sie nie zna więc pytamy
dawidoks Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 kubson, miska miska i jeszcze raz miska. Dowal białka i gainera dobrego a momentalnie pójdziesz z masą(może nie tak jak na mieciu i teściu). Mój brzuch mnie deprymuje. :gwizdanie:
kubson Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Dla wagi 70kg w dzień treningu ile białka sie powinno brać i w dzien bez ??? http://allegro.pl/gainer-737-3kg-przyrost-masy-probka-gratis-i1508117299.html coś takiego ?
kileeer Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 kubson, miska miska i jeszcze raz miska. Dowal białka i gainera dobrego a momentalnie pójdziesz z masą(może nie tak jak na mieciu i teściu). Mój brzuch mnie deprymuje. :gwizdanie: Teraz trochę późna pora na łapanie masy... teraz trzeba rzeźbić
dawidoks Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 "B0sheee!" Odpowiedzmy sobie na pytanko czy mamy z czego rzeźbić a potem za rzeźbę się bierzmy. Nie lubię sezonowców.
kileeer Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Dla wagi 70kg w dzień treningu ile białka sie powinno brać i w dzien bez ??? http://allegro.pl/gainer-737-3kg-przyrost-masy-probka-gratis-i1508117299.html coś takiego ? Ja sobie kupiłem to: http://allegro.pl/gainer-1-4-8kg-vitalmax-gratisy-kurier-0-i1523555610.html średni ma to gówno smak ale.... nie ma nic Łatwo. [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 21:47_________________________________________________ "B0sheee!" Odpowiedzmy sobie na pytanko czy mamy z czego rzeźbić a potem za rzeźbę się bierzmy. Nie lubię sezonowców. haha sezonowców... do mnie pijesz? :gwizdanie:
dawidoks Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Kurda nie do Ciebie, a do Twego tekstu.
Zmija Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ja tam mase robie caly czas:) zrobie 100 podrzezbie i dobije do 100 na rzezbie i wtedy bede zadowolony :decayed: masa masa masa:P sa agregaty 70kg zywej wagi i on bedzie rzezbil:D
boseron Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 mnie tam nie zależy żeby miec sylwetke stron mena z wiszącym brzuchem i mega masą , tylko dobrze wysportowane ciało nad którym mam panowanie w 100 % i kondycje dobrą
kileeer Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ja tam mase robie caly czas:) zrobie 100 podrzezbie i dobije do 100 na rzezbie i wtedy bede zadowolony :decayed: masa masa masa:P sa agregaty 70kg zywej wagi i on bedzie rzezbil:D Każdy ma swoje cele...
Zmija Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 mnie tam nie zależy żeby miec sylwetke stron mena z wiszącym brzuchem i mega masą , tylko dobrze wysportowane ciało nad którym mam panowanie w 100 % i kondycje dobrą Nikt nie robi wiszacego brzucha:) tak nie zorbie bo smaic mi sie chce z takich "kulturystow":)) czyasta masa to jest to co jest dobre:) geste i twarde miesnie:) mysle ze przy 188cm 100kg takiej masy to jest to o czym piszesz:)[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 22:17_________________________________________________ ja tam mase robie caly czas:) zrobie 100 podrzezbie i dobije do 100 na rzezbie i wtedy bede zadowolony :decayed: masa masa masa:P sa agregaty 70kg zywej wagi i on bedzie rzezbil:D Każdy ma swoje cele... taaak ale powiedz mi co mozna zrobic z 70kg wagi jaka rzezbe jak tam skora i kosci sa
kileeer Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 100kg przy prawie 190 to spoko waga Ja masę robiłem od jesieni, teraz zacząłem katować się na rzeźbę. Aktualnie ważę ok 85kg przy 178 po sezonie będę dążył do 90kg i to chciałbym utrzymywać [br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 22:25_________________________________________________ taaak ale powiedz mi co mozna zrobic z 70kg wagi jaka rzezbe jak tam skora i kosci sa Pisałeś wcześniej że trochę doświadczyłeś na siłowni... A nie uważasz że teraz to trochę zły okres na wydawanie kasy w gainery i bóg wie co? Nie przybierze teraz na masie jak będzie się ciepło robiło. Przynajmniej ja nie mogłem masy złąpać o okresie letnim. Wydaje mi się ze z prostych powodów... mniej sie chce jeść i gorąco robi swoje.
Tzieland Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 kupiłem tego AAKG i zobaczymy co to da w połączeniu z kreatynką teraz jeszcze tylko carbo, żeby kreatynka miała lżej, a po 10 jakieś białko chyba
barszczyna Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Robienie masy latem mi też nie wyszło. Zimą w ciągu 2 miesięcy prawie 10kg zrobiłem.
Pandzior Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Ile gram białka i węgla jecie po treningu z suplementów?
Zmija Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 kupiłem tego AAKG i zobaczymy co to da w połączeniu z kreatynką teraz jeszcze tylko carbo, żeby kreatynka miała lżej, a po 10 jakieś białko chyba jak kapsulki to 6 przed treningiem:)) kileeer masz racjeee ciezko w cieple dni zlapac mase mniej jemy itp... jedyne co to zostaja nam treningi na podtrzymanie no i rzezbe:0 ja sie nie smieje z rzezby bron boze smiac mi sie chce tylko z ludzi wazacych po 70 kg i robiacych rzezbe zeby im miesnie staly sie widoczne:) zeby bylo widac to musi byc co wiec najpierw miecho pozneij rzezba:). ze okres sie zbliza na rzezbe z tym sie zgadzam w 100% :)
michal_g84 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 dla mnie każdy kto przyjdzie na siłkę i więcej gada niż ćwiczy, a jak robi serię to nie na 100% tylko tak macha od niechcenia to robi rzeźbę. Bez skupienia i prawidłowo wykonywanych ćwiczeń sylwetki fajnej nie będzie. A po co robić najpierw masę a potem rzeźbę, jak można to połączyć i mieć 5 kilo wyrzeźbionej masy, a nie 15 mięcha. A dziś na siłce to tak z 10 sezonowców od rzeźby przyszło
Rekomendowane odpowiedzi