boseron Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 dziś zjadłem jacka pierwszy raz przed treningiem i powiem ze pobudza dobrze ja też miałem kiedys porblemu np z no xplode jak wziąłem za duzo miarek to łeb mnie bolał i ciśnienie mi waliło za bardzo do głowy az mi uszy przytykało natomniast po dzisiejszym jestem zadowolony, jak narazie żadnych skutków ubocznych i daje niezłą pompke. fajne jest to ze wystarczy tylko 5g przed treningiem to mała łyżeczka więc nie trzeba dużo tego jeść.
Tzieland Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 ja polecam Napalm firmy FA pierwszy raz jak brałem nic nie poczułem, ale za drugim i trzecim razem nie wiedziałem co mam ze soba robić, jakbym wypił 10 mocnych kaw i takie elektryczne mrowienie po całym ciele ale od razu dodam, że biorę również mocne AAKG
michal_g84 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 jakie sa stacki przedtreningowe nie zawierajace kreatyny? np. white flood z Controlled Labs (aktualnie to spożywam i całkiem fajne) z kreatyną polecam Napalm (FA), próbowałem też np. no xplode ale na mnie słabo działało w następnej kolejności chyba spróbuje mesomorph
Tzieland Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 kupiłem jakiś matrix kreatynowy Treca ale stanowczo odradzam smak straszny i żygać się chce a za niecały miesiąc zaczynam brać Xpanda i dodatkowo mono Universala teraz biorę ten Tribusteron, ZMA i AAKG, to czuję tylko pompkę po AAKG
Zmija Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 ZMA sie zabardzo nie odczuwa co TY chciales po tym czuc;> mi sie lepiej spalo po tym bardziej wypoczety wstawalem ale mialem apteczne:)
David Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 jakie sa stacki przedtreningowe nie zawierajace kreatyny? np. white flood z Controlled Labs (aktualnie to spożywam i całkiem fajne) z tej firmy polecam kreatyne Green Magnitude
Piotrek98igo Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 meso takie se 2 miary walilem i srednio chain reaction oceniam na 4+ a teraz chyba cos nowego wypuscili
Zmija Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 dzialaja jeszcze jakies odzywki na Ciebie? :decayed:
David Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 dzialaja jeszcze jakies odzywki na Ciebie? :decayed: dlatego pisal ostanio cos o koksie
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 jakie sa stacki przedtreningowe nie zawierajace kreatyny? np. white flood z Controlled Labs (aktualnie to spożywam i całkiem fajne) z kreatyną polecam Napalm (FA), próbowałem też np. no xplode ale na mnie słabo działało w następnej kolejności chyba spróbuje mesomorph Jeśli mesomorph to tylko w tej wiekszej puszce z pierwszego rzutu produkcji (chyba 550g jesli dobrze pamietam) bo te pozniejsze ( w puszce 388g) są uboższe o kilka składników które klepały najlepiej.
Tzieland Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Cristoforo chodzisz już gdzieś na siłkę ?
Młody_drog Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Kurde wyszły mi krosty po tym HMB i nie chcą zejść. Czym to smarować? Czy może iść od razu do lekarza?
Piotrek98igo Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 dziala kreatyna z universala mono, az jestem w szoku zawsze jak ją biore
Cristoforo Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Cristoforo chodzisz już gdzieś na siłkę ? chwilowo pompuje tylko jeden miesięń
dawidoks Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 piwny? prawie Ten niżej. Ale to nie ty go powinieneś pompować.
Zmija Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 dziala kreatyna z universala mono, az jestem w szoku zawsze jak ją biore :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi