Gość Trzeniu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 spam nie spam ale fele za***iste więcej powiedziałbym szydercy...
Gość TrueOgre Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 spam nie spam ale fele za***iste więcej powiedziałbym szydercy... szydercy to będą jak tylne lampy pokażesz
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 spam nie spam ale fele za***iste więcej powiedziałbym szydercy... szydercy to będą jak tylne lampy pokażesz pod remizą dają radę
Gość TrueOgre Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 spam nie spam ale fele za***iste więcej powiedziałbym szydercy... szydercy to będą jak tylne lampy pokażesz pod remizą dają radę :polew:
Wąski Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 remiza był z nakładkami lusterek a ..
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 remiza był z nakładkami lusterek a .. a to fakt :gwizdanie: przestrzegam innych przed montażem chromowanych lusterek , wieś straszna... dobrze że mogłem oddać
Wąski Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 no tak a ja już mam lampy tył nakładki .....i co jeszcze :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 przestrzegam innych przed montażem chromowanych lusterek , wieś straszna... A moim zdaniem nie... W S4 wygladaja super.
Aydaho Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 przestrzegam innych przed montażem chromowanych lusterek , wieś straszna... u kogoś takie widziałem na spocie ale nie pamietam czyja to była 4-ka .. zgadzam sie - kaszaniasto na maxa
poziek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 przestrzegam innych przed montażem chromowanych lusterek , wieś straszna... u kogoś takie widziałem na spocie ale nie pamietam czyja to była 4-ka .. zgadzam sie - kaszaniasto na maxa moją ??
Aydaho Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 przestrzegam innych przed montażem chromowanych lusterek , wieś straszna... u kogoś takie widziałem na spocie ale nie pamietam czyja to była 4-ka .. zgadzam sie - kaszaniasto na maxa moją ?? a Ty masz nakładki na lustarkach ??? od kiedy
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 przestrzegam innych przed montażem chromowanych lusterek , wieś straszna... A moim zdaniem nie... W S4 wygladaja super. to se załóż
Flyer Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Ja nie mam chromow wokol szyb ani na relingach, wiec nie bedzie
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 tylne lampy ściągnięte :gwizdanie: póki co są poddawane dalszemu tjunigowi
malik Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 przestrzegam innych przed montażem chromowanych lusterek , wieś straszna... u kogoś takie widziałem na spocie ale nie pamietam czyja to była 4-ka .. zgadzam sie - kaszaniasto na maxa Źle wyglądają lustrzane chromy i wszystkim je zawsze odradzałem. Satynowe (matowe) obudowy lusterek wyglądają znacznie lepiej i najbliżej im do aluminiowych odpowiedników w S4.
Aydaho Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 przestrzegam innych przed montażem chromowanych lusterek , wieś straszna... u kogoś takie widziałem na spocie ale nie pamietam czyja to była 4-ka .. zgadzam sie - kaszaniasto na maxa Źle wyglądają lustrzane chromy i wszystkim je zawsze odradzałem. Satynowe (matowe) obudowy lusterek wyglądają znacznie lepiej i najbliżej im do aluminiowych odpowiedników w S4. no na upartego mat - jeszcze spoko ale polerka i to kaszana Poziu - u kogoś innego widziałem, Tobie odrazu bym to zdemontował
poziek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Poziu[/b][/color] - u kogoś innego widziałem, Tobie odrazu bym to zdemontował :decayed mam chromowe obramówki szybek, chromowe lusterka i srebrne fele i to się ładnie zgrywa ze sobą :gwizdanie: :tongue4:
jogi1978 Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Ach te czarnule .Prawie tak piękna jak moja żona .Z tą różnica ,że moja jeździ na jednej rurce :>
Tukan Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Ach te czarnule .Prawie tak piękna jak moja żona .Z tą różnica ,że moja jeździ na jednej rurce :> :shocked: Jezu to nie to forum
Rekomendowane odpowiedzi