paput Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 1600 zł za to dałeś? :shocked: :shocked: to mój 3ci komplet ale serio pytam? chętnie bym coś takiego przygarnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ale serio pytam? chętnie bym coś takiego przygarnął idzie kupić też "trochę" taniej jak dobrze trafisz to kupisz za 800zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ale serio pytam? chętnie bym coś takiego przygarnął idzie kupić też "trochę" taniej jak dobrze trafisz to kupisz za 800zł a z lamp od a6 nie będą pasić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 szkoda zachodu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ja allegro już widziałem kilka kompletów za około 600zł, trzeba szukać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 idzie trafić okazje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ile taka listwa led a a6 kosztuje? gdzie ją można dostać? śiwtnie to wygląda, a jak świeci http://link.marktplaats.nl/438448857 Somes a te podkładki pod błotnikami i maską masz już ogarnięte :gwizdanie: takie pierdołki to na bieżąco 1600 zł za to dałeś? :shocked: :shocked: o matttko zaczyna sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ile taka listwa led a a6 kosztuje? gdzie ją można dostać? śiwtnie to wygląda, a jak świeci http://link.marktplaats.nl/438448857 Somes a te podkładki pod błotnikami i maską masz już ogarnięte :gwizdanie: takie pierdołki to na bieżąco 1600 zł za to dałeś? :shocked: :shocked: o matttko zaczyna sie pertolisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 A co to jest facebooka No SmS ledy wymienia razem z olejem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 A co to jest facebooka No SmS ledy wymienia razem z olejem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ale macie zabawę zrobiony porządek w pierwszym poście idą nowe graty i jeszcze porównanie frontu w stylu before & after z seryjną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 myślisz cos nad zmiana gryla wujek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 właśnie, bo ten przedliftowy jest nieciekawy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 nie mam ciśnienia na to na razie w najbliższych dniach mam ciekawsze plany [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 16:19_________________________________________________polatałem chwilę po wsi i cyknąłem kilka fotek jak to się ma na chwilę obecną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ta fela jest kosaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ta fela jest kosaa otóż to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 :kox: Ale złoto giejowate Fela KOX Ledy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ta fela jest kosaa otóż to sporo pracy w nią włożone więc innego efektu nie oczekiwałem :kox: Ale złoto giejowate Fela KOX stary facet a mu gejowacenie jeszcze w głowie.. Ledy jak by były za 50zł to też byś jeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 jak by były za 50zł to też byś jeździł wink4 bierę dam i 55 aby poczuc taką wieś ładnie leży na ziemi żabka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 jak ty zalozyles te pokretla od grzanych stolkow [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 20:45_________________________________________________mam nadzieje ze sie z fotka troche pospieszyles.... i teraz jest tak jak powinno.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi