Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 TDI++] Śnieżynka.. Rolling shoots + FILMIKI str.49 i 50

SoMeS

Rekomendowane odpowiedzi

trza było Wujek zobaczyć to wcześniej... :naughty:

to jest oparcia prawdopodobnie z sedana co miał blachą dzielony bagażnik i była tylko zżółkniała gąbka :sick3:

poza tym i tak nie widać tych łączeń to w dopie to mam ważne że nie rzuca mi się w oczy gąbka jak otwieram klape :good:

trza było Wujek zobaczyć to wcześniej... :naughty:

to jest oparcia prawdopodobnie z sedana co miał blachą dzielony bagażnik i była tylko zżółkniała gąbka :sick3:

poza tym i tak nie widać tych łączeń to w dopie to mam ważne że nie rzuca mi się w oczy gąbka jak otwieram klape :good:

hmm alcantare bym dal czy cos

a po uj jak gdy otwieram bagażnik to widać tylko kwadracik skóry o boku 30cm a reszte zasłania skrzynia basowa :mysli:

a po uj jak gdy otwieram bagażnik to widać tylko kwadracik skóry o boku 30cm a reszte zasłania skrzynia basowa :mysli:

po uj skore na cale oparcie dawales :tongue4:

profi robota :tongue4:

wybrałem mniejsze zło bo jak już to znalazłem to jeszcze pewnie bym coś w środku opierdzielił :decayed:

Pany smyrnie mi ktoś VT na podstawie ostatnich fotek jak będzie wyglądać z lampami us a jak z czarnymi z przodu? :mysli:

profi robota :tongue4:

wybrałem mniejsze zło bo jak już to znalazłem to jeszcze pewnie bym coś w środku opierdzielił :decayed:

Pany smyrnie mi ktoś VT na podstawie ostatnich fotek jak będzie wyglądać z lampami us a jak z czarnymi z przodu? :mysli:

podbij do michalka on dobry kozak w VT albo do kowiego lub reniu

Ja bym wolal to obic czarna wykladzina utwardzona jakas sklejka...

...bo ten skaj to rzeczywiscie wyglada ni to wioska ni to ....(sorry za okreslenie :decayed: ) pedalsko... :tongue4:

no profi ta skórka :bag:

masz na szybko, nie przykładałem się więc nie czepiać się że black ujowy :wink4:

wg mnie tylko USA :good:

dsc01693iusa.jpg

dsc01693iblack.jpg

edit

poprawione

dsc01693iblack.jpg

tak też myślałem :good:

jeszcze tą fotke od frontu proszę :decayed:

no nie wiem czy to takie fajne "przecinać" lampe w pół malując wokół soczewki :mysli:

lampy będę musiał i tak rozklejać bo mam zamiar załadować do nich po jednej soczewce gratis z tych co mam teraz do bixa [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 16:15_________________________________________________

bede mial takie bede mial takie bede mial takie :kox: :kox: :oklaski: :banan2: :banan2: :banan: :banan: :jerk: :jerk:

to ja już nie chce :decayed:

no nie wiem czy to takie fajne "przecinać" lampe w pół malując wokół soczewki :mysli:

lampy będę musiał i tak rozklejać bo mam zamiar załadować do nich po jednej soczewce gratis z tych co mam teraz do bixa [br]

chcesz mu zrobic soczewki na dlugie :wallbash:
Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 16:15_________________________________________________

bede mial takie bede mial takie bede mial takie :kox: :kox: :oklaski: :banan2: :banan2: :banan: :banan: :jerk: :jerk:

to ja już nie chce :decayed:

to ja tez nie chce :polew::tongue4:

a co mam na partyzanta wcisnąć w długie żarniki bez soczewek? :kox:

no kórwa raczej jak sama nazwa mowi DLUGIE swiatla DROGOWE gaszone w momencie mijania innego auta. jak chcesz dac bixa to i tak juz bedziesz mial koxu na drodze, bix i tak sciaga przeslone jak dlugie wlaczysz i wali cala para, wiec do dlugich nie trza soczewy odblysnik starczy by walic koxem na partyzanta :good: