SoMeS Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 trza było Wujek zobaczyć to wcześniej... to jest oparcia prawdopodobnie z sedana co miał blachą dzielony bagażnik i była tylko zżółkniała gąbka poza tym i tak nie widać tych łączeń to w dopie to mam ważne że nie rzuca mi się w oczy gąbka jak otwieram klape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 trza było Wujek zobaczyć to wcześniej... to jest oparcia prawdopodobnie z sedana co miał blachą dzielony bagażnik i była tylko zżółkniała gąbka poza tym i tak nie widać tych łączeń to w dopie to mam ważne że nie rzuca mi się w oczy gąbka jak otwieram klape hmm alcantare bym dal czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 hmm alcantare bym dal czy cos a po uj jak gdy otwieram bagażnik to widać tylko kwadracik skóry o boku 30cm a reszte zasłania skrzynia basowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 hmm alcantare bym dal czy cos a po uj jak gdy otwieram bagażnik to widać tylko kwadracik skóry o boku 30cm a reszte zasłania skrzynia basowa po uj skore na cale oparcie dawales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 po uj skore na cale oparcie dawales profi robota wybrałem mniejsze zło bo jak już to znalazłem to jeszcze pewnie bym coś w środku opierdzielił Pany smyrnie mi ktoś VT na podstawie ostatnich fotek jak będzie wyglądać z lampami us a jak z czarnymi z przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 po uj skore na cale oparcie dawales profi robota wybrałem mniejsze zło bo jak już to znalazłem to jeszcze pewnie bym coś w środku opierdzielił Pany smyrnie mi ktoś VT na podstawie ostatnich fotek jak będzie wyglądać z lampami us a jak z czarnymi z przodu? podbij do michalka on dobry kozak w VT albo do kowiego lub reniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 no profi ta skórka masz na szybko, nie przykładałem się więc nie czepiać się że black ujowy wg mnie tylko USA edit poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Ja bym wolal to obic czarna wykladzina utwardzona jakas sklejka... ...bo ten skaj to rzeczywiscie wyglada ni to wioska ni to ....(sorry za okreslenie ) pedalsko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Tylko USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 USA i skaja madafaker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 no profi ta skórka masz na szybko, nie przykładałem się więc nie czepiać się że black ujowy wg mnie tylko USA edit poprawione tak też myślałem jeszcze tą fotke od frontu proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 A moze takie VT lamp świra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 A moze takie VT lamp świra bede mial takie bede mial takie bede mial takie :kox: :oklaski: :banan2: :banan: :jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_ Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 furka piękna no i ta felga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 no nie wiem czy to takie fajne "przecinać" lampe w pół malując wokół soczewki lampy będę musiał i tak rozklejać bo mam zamiar załadować do nich po jednej soczewce gratis z tych co mam teraz do bixa [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 16:15_________________________________________________ bede mial takie bede mial takie bede mial takie :kox: :oklaski: :banan2: :banan: :jerk: to ja już nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 no nie wiem czy to takie fajne "przecinać" lampe w pół malując wokół soczewki lampy będę musiał i tak rozklejać bo mam zamiar załadować do nich po jednej soczewce gratis z tych co mam teraz do bixa [br] chcesz mu zrobic soczewki na dlugie Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 16:15_________________________________________________ bede mial takie bede mial takie bede mial takie :kox: :oklaski: :banan2: :banan: :jerk: to ja już nie chce to ja tez nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 to ja tez nie chce chcesz mu zrobic soczewki na dlugie nie chce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 to ja tez nie chce chcesz mu zrobic soczewki na dlugie nie chce? to o c**j Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 a co mam na partyzanta wcisnąć w długie żarniki bez soczewek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 a co mam na partyzanta wcisnąć w długie żarniki bez soczewek? no kórwa raczej jak sama nazwa mowi DLUGIE swiatla DROGOWE gaszone w momencie mijania innego auta. jak chcesz dac bixa to i tak juz bedziesz mial koxu na drodze, bix i tak sciaga przeslone jak dlugie wlaczysz i wali cala para, wiec do dlugich nie trza soczewy odblysnik starczy by walic koxem na partyzanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi