Gość -makaveli- Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Essen Motor Show to wystawa samochodowa, na której ważną rolę odgrywają samochody po tuningu. O tym, że tuning może być również fabryczny przekonała zwiedzających Skoda. Na stoisku czeskiej marki zaprezentowano Octavię RS+ Concept, która wcześniej była ozdobą zlotu tuningowego nad jeziorem Wörthersee. Octabia RS+ została wyposażona w przydymione klosze przednich świateł oraz czarne obudowy lusterek i elementy atrapy chłodnicy.Pod zderzakami zamontowano imitacje dyfuzorów, natomiast w kabinie pojawiły się rasowe „kubełki” i ozdobne elementy w jaskrawym kolorze. W oczy rzucają się także limonkowe felgi. Pod maską nie dokonano zmian.Czy były konieczne? To kwestia dyskusyjna. Octavia RS jest napędzana dwulitrowym silnikiem o mocy 200 KM, który pozwala na przyśpieszanie do "setki" w 7,3 sekundy oraz rozpędzanie się do 240 km/h.
hornet Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Fotele jak z RS-a. Nie wiem po co jej ten dyfuzor z tyłu ale ok Co do felg to Poziek ma bardziej gejowskie na evce
wypsiu Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 aaa było tam parę osób od nas i nikt o tej Octavii nie wspomniał pewnie było za dużo http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=170139.0
moskal Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Troche "za szybko" wygląda :naughty: :naughty:
David Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 jak na taki wyglad to powinna miec z 250ps minimum to 2.0 tfsi po programie ja objedzie a bedzie wygladac normalnie
rex Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Moim zdaniem wyglada świetnie. IMHO to będzie jedno z najładniejszych aut na rynku. Problemem jest napęd i stosunkowo słaby silnik. Aż się prosi chociaż o haldexa i przynajmniej remap tego 2.0TFSi
Wąski Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 A mogliśmy je produkować szkoda .Autko tylko inny kolor felg
Iverson Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 świetne auto - pieknie im to wyszło
truckmaniac Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Ja również uważam, że z "dyfuzorem" to lekko przegieli, ale ogólnie całkiem ciekawe
T-żółw Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 a mi się tylko kolor felg nie podoba, no i brak 4X4 np ze scouta a tak to malinka
GRazny Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ja również uważam, że z "dyfuzorem" to lekko przegieli, ale ogólnie całkiem ciekawe oni tak mają z tymi dyfuzorami... a Milotec (tuner stylistyczny) to już w ogóle przesadza... wiem bo miałem
Vas Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 A mogliśmy je produkować szkoda .Autko tylko inny kolor felg Skode moglismy produkowac? :gwizdanie: Imo pakiet stylistyczny jest za ostry jak do tak stonowanego nadwozia. No ale dobrze, ze nie ma spojlera jak Evo
julo23 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Nie skode ale mogliśmy sie zkitrać z VW a nie z Daewoo.
Rekomendowane odpowiedzi