ziutek1957 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Otoz moj problem wyglada nastepujaco:w normalnej ,codziennej eksploatacji kontrolka abs-u nigdy sie nie zaswieca ale jak tylko wjade na autostrade i pociagne ok 50 km z predkoscia 120-130km/h zapala sie kontrolka od abs-u i czerwony wykrzyknik.Jak zjade na parking ,zgasze auto wypale fajka to przy odpaleniu auta wykrzyknik juz sie nie swieci,abs swieci sie jeszcze pare metrow i gasnie a po przejechaniu znowu odcinka paru nastu km z predkoscia autostradowa sytuacja sie powtarza do opisanej.Mial ktos takie cos?Co o tym myslicie?
ziutek1957 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 Patrzylem i nic :gwizdanie:
Dev Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 jak nic???? zadnych błędów? na blokach pomiarowych tez żadnych anomalii ???
ziutek1957 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 No wlasnie o to chodzi ze nie ma zadnego bledu
jacunio82 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 witam, podepne sie pod temat bo tez mam podobnie, zaswieca mi sie kontrolka jak osiagne ponad 70km/h, bylem wlasnie z autkiem na kompie i wyskoczyl blad "czujnik liczby obrotow tylny lewy-G46" wiem juz ze chodzi o czujnik absu tylko moglby mi ktos powiedziec czy jest jakas okreslona odleglosc czujnika od pierscienia absu??
szypki12 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 sterownik abs do roboty miałem to samo abs+wykrzyknik na Fisie co jakis czas,po zrobieniu wszystko ok.
piotrsob1 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 A rozmiar wszystkich kółek taki sam ?
nowal Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 tak samo bedzie sie działo jak jakis czujnik bedzie walnięty lub zanieczyszczony. Najlepiej jak sie tak stanie to od razu podpiac kompa, napewno cos pokaze jak nei czujniki to sterownik
Rekomendowane odpowiedzi