jedrekx Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 trochę późno, bo fotka już na górze, ale jednak zapytam: mogłem zrobić z niej nagłówek? jasne czy może ktoś przeglądający ten wątek nie chciał by kupić mojej A4 ? czyżby to, o czym mi już kiedyś pisałeś?
Rdzewek_RdK Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 trochę późno, bo fotka już na górze, ale jednak zapytam: mogłem zrobić z niej nagłówek? jasne czy może ktoś przeglądający ten wątek nie chciał by kupić mojej A4 ? czyżby to, o czym mi już kiedyś pisałeś? a może i trafiła się pewna okazja :gwizdanie: ale to tylko takie przed przed wstępne myśli tylko
MARCIN607 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 jak nie b7 wyglądają :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
AdamekASZ Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Jaka cena miała by być za to auto? Tylko jeżeli to możliwe bez zawieszenia pneumatycznego - W zamian niego zwykły S-line. Może być na PW
miron78 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Adamek widze dalej furki poszukujesz Rdzewek ma furkę mega doinwestowaną więc niskiej ceny się nie spodziewaj - z 45 tyś zł będzie chciał jak nic
Rdzewek_RdK Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Rdzewek ma furkę mega doinwestowaną więc niskiej ceny się nie spodziewaj - z 45 tyś zł będzie chciał jak nic :decayed: Mnie tam tyle wystarczy, byle by starczyło na 30% wpłaty do leasingu na nową Dacie Logan MPV :good:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 16:36_________________________________________________ :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 nooooooooooo stary z takimi gratami to 47 tyś śmiało możesz za furę krzyczeć
Rdzewek_RdK Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Może ktoś orientuje się jaki jest koszt wymiany oleju, filtra oleju + powietrza w ASO ? Albo coś co pozowli na wpis w książkę pojazdu niedużym kosztem ? Jakiś czas temu pojawił się na allegro taki oto lekko przechodzony koreczek, jakoś nie mogłem się powstrzymać i wylądował na moim biurku.
miron78 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Może ktoś orientuje się jaki jest koszt wymiany oleju, filtra oleju + powietrza w ASO ? Albo coś co pozowli na wpis w książkę pojazdu niedużym kosztem ? Jakiś czas temu pojawił się na allegro taki oto lekko przechodzony koreczek, jakoś nie mogłem się powstrzymać i wylądował na moim biurku. jedź wymienić żarówkę postoju przód (i podjedź na wymianę ze swoją żarówką )
Rdzewek_RdK Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 jedź wymienić żarówkę Szydera ? :naughty: Czy mówisz poważnie ?
jedrekx Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 to dobry pomysł... ja w A3 jeździłem zmieniać tam żarówki.. płaciłem całe 11,98 za żarówkę z wymianą oczywiście brałem na to fakturę a wymiana oleju + filtrów w ex A3 2.0 TDI wyniosło niecałe 1000 zł z ich materiałem
miron78 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 jedź wymienić żarówkę Szydera ? :naughty: Czy mówisz poważnie ? jedź - wymieniaj - i upomnij się o wpis - łąski nie robią - a jak kogoś tam znasz to już totalnie nie powinno być problemu żart to był ze swoją żarówką
Rdzewek_RdK Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 a wymiana oleju + filtrów w ex A3 2.0 TDI wyniosło niecałe 1000 zł z ich materiałem a ja sądziłem że ASO peugeota ze mnie ździera.. żart to był ze swoją żarówką :polew:
benoos Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 WOLFSGRUPPE celebrating 10000fans! Nie żebym Cię podpuszczał, ale mam 21cali z Audi na sprzedanie
Flyer Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Jakiś czas temu pojawił się na allegro taki oto lekko przechodzony koreczek, jakoś nie mogłem się powstrzymać i wylądował na moim biurku. tez go widzialem, ale wole kupic nowy
Rdzewek_RdK Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 można by powiedzieć że świątecznie prawie pierwszą stronę uprzątnąłem, kiedyś tam tylko porządne opisy jakieś, bo dałem zdjęcia samych grubszych rzeczy urwał mi się zamek/zatrzask/zaczep czy jak to tam nazwać od uchwytu który trzyma pudełko z trójkątem, da się wymienić tylko ten element czy trzeba całe mocowanie nowe dać ?
MARCIN607 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 w końcu :good: :good: uwielbiam to auto- chcesz się zaminić ? :polew: :polew:
czarny Opublikowano 26 Grudnia 2011 Opublikowano 26 Grudnia 2011 można by powiedzieć że świątecznie prawie pierwszą stronę uprzątnąłem, kiedyś tam tylko porządne opisy jakieś, bo dałem zdjęcia samych grubszych rzeczy urwał mi się zamek/zatrzask/zaczep czy jak to tam nazwać od uchwytu który trzyma pudełko z trójkątem, da się wymienić tylko ten element czy trzeba całe mocowanie nowe dać ? jeśli chodzi ci w kalpie bagaznika, to kupujesz taką łopatkę, w aso mowisz o co kaman i 30 zł dajesz za mały plastik i masz, ja akurat od tego schowka na trujkąt mi sie rozwaliło to sciskasz te dwa bolce i schodzi ten jezyczek co trzyma
Rekomendowane odpowiedzi