moskal Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 o tyle gry na PS3 wykorzystują jej możliwość w 40% Wybacz, ale kto Ci takich glupot naopowiadal? Troszke przesadził , moim zdaniem już MGS4 wykorzystuje bardzo duzo z potencjału PS3
Nosfer Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 No, ale co prawdo to prawda. Chociaż daleki jestem od dyskusji na temat "mozliwości obu konsol i tym jak jaka gra wygląda tutaj i tu".. Tym bardziej, że gry wyglądaja praktycznie tak samo. Ale swoje zdanie mam. _________________________________________________ No spoko, konsola jak konsola.. Tylko nie ma kabla HDMI w zestawie, więc będziesz musiał dokupić. HDMI - póki co i tak nie mam gdzie tego wpiąć Jeśli masz w miarę nowy i fajny monitor, to możesz podpiąć sobie pod niego konsolę. Sprawdź tylko czy masz wejście DVI-D to jest wejście cyfrowe tak samo jak HDMI przez co możesz użyć odpowiedniego kabla i zadziała. Jak podłączysz konsolę i zobaczysz, że nie masz dźwięku to daj mi znać Powiem Ci co zrobić, żeby podpiąć zwykłe głośniki, oczywiście o ile nie masz głośników z wyjściem optycznym (takie obsługuje konsola + dźwięk w pełni przestrzenny ) I o ile nie podpinasz konsoli poprzez HDMI do telewizora lub innego urządzenia z wbudowanymi już głośnikami. Bo wtedy dźwięk będzie normalnie..
jarko Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jak podłączysz konsolę i zobaczysz, że nie masz dźwięku to daj mi znać Powiem Ci co zrobić, żeby podpiąć zwykłe głośniki, oczywiście o ile nie masz głośników z wyjściem optycznym (takie obsługuje konsola + dźwięk w pełni przestrzenny ) I o ile nie podpinasz konsoli poprzez HDMI do telewizora lub innego urządzenia z wbudowanymi już głośnikami. Bo wtedy dźwięk będzie normalnie.. Te, kolo - do monitora to się komputer podpina, konsola idzie do tv zapewne przez ojro póki co Lepiej mi podpowiedz co Sobie jeszcze dokópić do tej konsolki z opcji nr 2 na dzień dobry
wustyle Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 No, ale co prawdo to prawda. Chociaż daleki jestem od dyskusji na temat "mozliwości obu konsol i tym jak jaka gra wygląda tutaj i tu".. Tym bardziej, że gry wyglądaja praktycznie tak samo. Ale swoje zdanie mam. _________________________________________________ No spoko, konsola jak konsola.. Tylko nie ma kabla HDMI w zestawie, więc będziesz musiał dokupić. HDMI - póki co i tak nie mam gdzie tego wpiąć Jeśli masz w miarę nowy i fajny monitor, to możesz podpiąć sobie pod niego konsolę. Sprawdź tylko czy masz wejście DVI-D to jest wejście cyfrowe tak samo jak HDMI przez co możesz użyć odpowiedniego kabla i zadziała. Jak podłączysz konsolę i zobaczysz, że nie masz dźwięku to daj mi znać Powiem Ci co zrobić, żeby podpiąć zwykłe głośniki, oczywiście o ile nie masz głośników z wyjściem optycznym (takie obsługuje konsola + dźwięk w pełni przestrzenny ) I o ile nie podpinasz konsoli poprzez HDMI do telewizora lub innego urządzenia z wbudowanymi już głośnikami. Bo wtedy dźwięk będzie normalnie.. ja mam tak podpieta konsole i obraz jest bardzo dobry
jarko Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 ja mam tak podpieta konsole i obraz jest bardzo dobry Bo to jest bardzo dobre złącze
Nosfer Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jak podłączysz konsolę i zobaczysz, że nie masz dźwięku to daj mi znać Powiem Ci co zrobić, żeby podpiąć zwykłe głośniki, oczywiście o ile nie masz głośników z wyjściem optycznym (takie obsługuje konsola + dźwięk w pełni przestrzenny ) I o ile nie podpinasz konsoli poprzez HDMI do telewizora lub innego urządzenia z wbudowanymi już głośnikami. Bo wtedy dźwięk będzie normalnie.. Te, kolo - do monitora to się komputer podpina, konsola idzie do tv zapewne przez ojro póki co Lepiej mi podpowiedz co Sobie jeszcze dokópić do tej konsolki z opcji nr 2 na dzień dobry Słuchaj starszych ! - Pytasz młodzieńcze co dokupić do konsoli.. Jest tam kabel HDMI (regularny) więc jak nie masz takiego wyjścia w TV to musisz kupić kabel HDMI z końcówką taka jaka będzie Ci pasować. Jak podpinasz pod telewizor to głośniki masz, jak pod mionitor to trzeba zrobic myk z przejściówkami do głośników z wyjściem "mini jack". No i już... wszystko masz.. Ps. Jaki TV ?
jarko Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Ps. Jaki TV ? Póki co CRT zwykły czyli wpinam się przez euro złącze. Masm niby jeszcze wejście RGB, ale nie wiem czy z konsoli da się to jakoś wpiąć. Z dżwiękiem jakby co to Sobie poradzę
Gość TrueOgre Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 co do konsoli ? Bravia full hd :kox:
wustyle Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Ps. Jaki TV ? Póki co CRT zwykły czyli wpinam się przez euro złącze. Masm niby jeszcze wejście RGB, ale nie wiem czy z konsoli da się to jakoś wpiąć. Z dżwiękiem jakby co to Sobie poradzę o jezu, jakos obrazu bedzie straszna ja mialem przez jakis czas obraz po euro jak przepialem na hdmi --> DVI to spadly mi kapcie
Flyer Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 jarko, to juz lepszy monitor od kompa [lcd] niz tv crt...
dethmag Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 dla mnie zdecydowanie Xbox ...wiecej nowosci no i Microsoft nie pozowli jej tak umrzec ..wiec bedzie wspierany z kazdej strony.. a PSX3 ostatnio podupada wg. mnie i mniej gier sie pokazuje na PSX3... ja wole XBOX i np. Dragon Balla jakiegos
Nosfer Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 dla mnie zdecydowanie Xbox ...wiecej nowosci no i Microsoft nie pozowli jej tak umrzec ..wiec bedzie wspierany z kazdej strony.. a PSX3 ostatnio podupada wg. mnie i mniej gier sie pokazuje na PSX3... ja wole XBOX i np. Dragon Balla jakiegos _________________________________________________ Zapytam, może zostsał jakiś monitor to bym Ci go sprzedał za grosze jakieś.. (22" ok. 350zł) Ale 10% szans, bo tylko 100sztuk mieliśmy..
jarko Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ja Was rozumiem że crt przez euro to lipa... Tyle że to kwestia tygodnia, max. dwóch i będzie plazma lub lcd :gwizdanie:
Lukas Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Jarko wielka plazma plus dobry sprzet muzyczny (tak zeby kanapa się trzesła podczas uderzenia autem) PS3 i doznania gwarantowane Jak mialem podpiete przez euro złącze PS3 do CRT to tragedia była ....
jarko Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 http://www.panasonic.com.pl/oferta.php?prod=4338 bedzie :?: bo do takiego sie przymierzam... do dźwięku już coś jest :gwizdanie:
wustyle Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 bedzie bedzie juz sie cienkich TV LCD nie robi, za duza konkurencja chociaz ja bym bral samsunga albo LG
Nosfer Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 http://www.panasonic.com.pl/oferta.php?prod=4338 bedzie :?: bo do takiego sie przymierzam... do dźwięku już coś jest :gwizdanie: Nie ma masażera stóp :thumbdown: Lipa
jarko Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 chociaz ja bym bral samsunga albo LG zapraszam do dyskusji http://www.a4-klub.pl/smf/ktora_plazme_wybrac_a_moze_jednak_lcd-t81529.0.html Nie ma masażera stóp :thumbdown: Lipa Dobrze że Ci dogadzać nie muszę
bratpit Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Nie wspomnieliście o jednej moim zdaniem wielkiej zalecie PS3 możliwości podłączenia Logitecha G25. PS3+Logitech G25 plus F1 Chalange lub GT5 Prologue lub Dirt = super zabawa czego na Xboxa juz niedoświadczycie jest niby jakas kierownica Porsche ale to raczej nie to samo
wustyle Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 drogi bracie picie otoz PS3+Logitech G25 plus F1 Chalange lub GT5 Prologue lub Dirt jest malym miki, przy kierownicy MS (oczywiscie gorszej od G25) + forza2 (niedlugo wychodzi forza3) GT przegrywa z kretesem w konfrontacji z forza (ktora jest tylko na xboxa)
Rekomendowane odpowiedzi