Reggi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 nie powiem ale ja się trochę boje ojcostwa,obowiązki,choroby itp Przeeeestań Ojcostwo nie jest łatwe.. ciągle brakuje czasu, żona może wkurzać Cię bardziej niż zwykle..ale jak zobaczysz śpiące maleństwo to serce mało nie wyskoczy z klaty ze szczęścia więc natura zrobi wszystko za Ciebie ...albo żona no ja tu juz czekam niecierpliwie....glownie zeby zonie bylo lzej bo zwija sie z bolu od skorczy.....az zal patrzec bo nie mozna jej pomoc Stary dużo wody, jakieś landrynki owocowe, szminka ochronna i dużo wyrozumiałości
wild80 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 raggaman widzę po wypowiedziach że zawodowiec
sancho80 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja mam polrocznego syna... jest dla kogo zyc i pracowac...
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja mam polrocznego syna... jest dla kogo zyc i pracowac... Fajny bobas :good:
stanley Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja mam polrocznego syna... jest dla kogo zyc i pracowac...
krzysiek23 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja mam polrocznego syna... jest dla kogo zyc i pracowac... :> :>
Reggi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 raggaman widzę po wypowiedziach że zawodowiec Gdzie tam.. ja przechodziłem to po raz pierwszy rok temu Człowiek najadł się stresu przed i po .. ale w gruncie rzeczy dobrze, że jest ...dobrze Ps. Niektóre pielęgniarki i położne to #@!#!@$#@!$ ( nie mówię, że wszystkie..te co akurat były na oddziale mojej żony )
sancho80 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 najfajniejszy...juz 2 dnia swojego zycia wyrwal pierwszy towar na miescie teraz regularnie na zakupach laski wyhacza nieznajome do ktorych puszcza oczko... lepszego syna wymazyc sobie nie moglem
wild80 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 dobra chopy ja spadam,Szczęśliwego Nowego Roku zadowolenia z pociech no i z żon,zdrowia dla wszystkich.
Reggi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Sancho ... Jak już zabraknie Ci bajery to syn wyhaczy towar za Ciebie
diman Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 no przeczytałem wątek i widzę samych szczęśliwych tatusiów bądź przeszłych tatusiów :kox: więc i ja się pochwale moja ma termin na 12 kwietnia i już się doczekać nie mogę chodź pewnie urwie się imprezowanie bynajmniej takie jak do tej pory :gwizdanie: no i oczywiście widzę że przyrost naturalny idzie ku dobremu
Wąski Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Gratulacje dla wszystkich przyszłych tatusiów :oklaski: :oklaski: :oklaski: w końcu zrobiliście coś co ma ręce i nogi
diman Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Gratulacje dla wszystkich przyszłych tatusiów :oklaski: :oklaski: :oklaski: w końcu zrobiliście coś co ma ręce i nogi nie - jak to mój dobry kolega mówi zmieniliśmy dziurę
Dev Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 mój ma prawie 15 lat i dzielnie idzie w moje ślady :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ewnie urwie się imprezowanie bynajmniej takie jak do tej pory Przez pierwszy rok.. później jak dzieciaczek będzie ogarniał rodzinę to podrzutka do teściów, cioć itp.
krzysiek23 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ja zaliczylem kolejna wizyte w szpitalu skurcze sie nasilaja....pewnie za kilka godzin pojade po raz ostatni
hornet Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Dobry wątek... ja pracuję nad ciastem.....
Sysiek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 no przeczytałem wątek i widzę samych szczęśliwych tatusiów bądź przeszłych tatusiów :kox: więc i ja się pochwale moja ma termin na 12 kwietnia i już się doczekać nie mogę chodź pewnie urwie się imprezowanie bynajmniej takie jak do tej pory :gwizdanie: no i oczywiście widzę że przyrost naturalny idzie ku dobremu Gratki Diman To ze bedziesz miec dziecko nie oznacza ze sie wszystko musi skonczyc Gratulacje rowniez i dla innych kolegow Raggaman, co prawda nie mam b6 ale b5 w tym roku jechalismy na wczasy na 10 dni do Miedzyzdroji i Ci powiem ze nie wiele brakowalo a bagaznika by zabraklo Po sam sufit bylo zaladowane juz tam nic nie szlo upchnac Szczescie ze nie zlapalem kapcia po drodze bo bym chyba szalu dostal jak bym mial to wszystko wyjmowac
diman Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ewnie urwie się imprezowanie bynajmniej takie jak do tej pory Przez pierwszy rok.. później jak dzieciaczek będzie ogarniał rodzinę to podrzutka do teściów, cioć itp. no tez to tak podobnie widze :kox:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 15:51_________________________________________________ ja zaliczylem kolejna wizyte w szpitalu skurcze sie nasilaja....pewnie za kilka godzin pojade po raz ostatni no to powodzenia trzymam kciuki za pozytywne i bezbolesne rozwiązanie
Kimi Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 ewnie urwie się imprezowanie bynajmniej takie jak do tej pory Przez pierwszy rok.. później jak dzieciaczek będzie ogarniał rodzinę to podrzutka do teściów, cioć itp. no tez to tak podobnie widze :kox:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 15:51_________________________________________________ ja zaliczylem kolejna wizyte w szpitalu skurcze sie nasilaja....pewnie za kilka godzin pojade po raz ostatni no to powodzenia trzymam kciuki za pozytywne i bezbolesne rozwiązanie To samo, powodzonka i nie stresuj się, będzie wszystko ok :good: :good:
Rekomendowane odpowiedzi