grippen Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 zaraz,zaraz,a jest tam jakieś miejsce na Zlot? Pewnie że jest poustawia 200 łóżek na chacie, ma rok czasu na wybudowanie parkingu i będzie ok
zieluch Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Jak swojego nawet nie ma gdzie parkować
domjenick Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 zaraz,zaraz,a jest tam jakieś miejsce na Zlot? Pewnie że jest poustawia 200 łóżek na chacie, ma rok czasu na wybudowanie parkingu i będzie ok wyobrażasz sobie ekipę 200 osób na jednej chacie... :shocked: a parking ,to chyba pod auchanem by musiał wynająć...
moskal Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 zaraz,zaraz,a jest tam jakieś miejsce na Zlot? Pewnie że jest poustawia 200 łóżek na chacie, ma rok czasu na wybudowanie parkingu i będzie ok wyobrażasz sobie ekipę 200 osób na jednej chacie... :shocked: a parking ,to chyba pod auchanem by musiał wynająć... w knurowie jest oszą ???? :shocked: :shocked: :shocked:
domjenick Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 w knurowie jest oszą ???? :shocked: :shocked: :shocked: nie wiem,ale na pewno jakis supermarket jest...
Wihajster Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 w knurowie jest oszą ???? :shocked: :shocked: :shocked: nie wiem,ale na pewno jakis supermarket jest... Nie ma...w Gliwicach jest
ROBERT Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Nie ma...w Gliwicach jest Dokładniej przy zjeździe na A4
krolu Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 w knurowie jest oszą ???? :shocked: :shocked: :shocked: nie wiem,ale na pewno jakis supermarket jest... żabka to maks - byłem wczoraj na tej wsi
miron78 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 zaraz,zaraz,a jest tam jakieś miejsce na Zlot? Pewnie że jest poustawia 200 łóżek na chacie, ma rok czasu na wybudowanie parkingu i będzie ok wyobrażasz sobie ekipę 200 osób na jednej chacie... :shocked: a parking ,to chyba pod auchanem by musiał wynająć... w knurowie jest oszą ???? :shocked: :shocked: :shocked: mamy żabkę z koszykami, taki wiekszy ruch i dużo innych - więc bez śmichów mi tu
domjenick Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 taki wiekszy ruch i dużo innych ...co masz na myśli Miron?
krolu Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 taki wiekszy ruch i dużo innych ...co masz na myśli Miron? RUCH - kiosk z gazetami
diman Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 taki wiekszy ruch i dużo innych ...co masz na myśli Miron? RUCH - kiosk z gazetami ty tam krolu nie podskakuj bo wczoraj to prawie do Netto załapaliśmy ale zamknęli
krolu Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 taki wiekszy ruch i dużo innych ...co masz na myśli Miron? RUCH - kiosk z gazetami ty tam krolu nie podskakuj bo wczoraj to prawie do Netto załapaliśmy ale zamknęli prawie :polew: :polew:
jarko Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Opublikowano 13 Lutego 2011 zaraz,zaraz,a jest tam jakieś miejsce na Zlot? Pewnie że jest poustawia 200 łóżek na chacie, ma rok czasu na wybudowanie parkingu i będzie ok wyobrażasz sobie ekipę 200 osób na jednej chacie... :shocked: a parking ,to chyba pod auchanem by musiał wynająć... w knurowie jest oszą ???? :shocked: :shocked: :shocked: mamy żabkę z koszykami, taki wiekszy ruch i dużo innych - więc bez śmichów mi tu Chyba ropuchę :polew:
Szamek Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 zaraz,zaraz,a jest tam jakieś miejsce na Zlot? Pewnie że jest poustawia 200 łóżek na chacie, ma rok czasu na wybudowanie parkingu i będzie ok wyobrażasz sobie ekipę 200 osób na jednej chacie... :shocked: a parking ,to chyba pod auchanem by musiał wynająć... w knurowie jest oszą ???? :shocked: :shocked: :shocked: mamy żabkę z koszykami, taki wiekszy ruch i dużo innych - więc bez śmichów mi tu i demota na głównej co się tam dzieje http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201102/1297594773_by_lightman19_500.jpg
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Nie tylko w Knurowie takie rzeczy się dzieją. :gwizdanie:
poziek Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Chłopaki szukam swojego zdjęcia z Bukowiny tuż po wylądowaniu w zaspie. Gdzieś się przewijało, pomożecie ? Tak mnie naszło, że chyba w tym roku też skoczę jak będą warunki
jarko Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 Tak mnie naszło, że chyba w tym roku też skoczę jak będą warunki To może Ci się przyda coś takiego :naughty: _________________________________________________ Dostałem dzisiaj kolejncy 8 wpłat Na 110 pozycji w dalszym ciągu większość jeszcze nie wpłaciła ( 68 pozycji ) a przypominam że termin ostateczny to najbliższy piątek :!:
Rekomendowane odpowiedzi