Buba Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 bo takie jest jego zdanie. nie chce, nie uznaje i tyle. proste jeden lubi dziewczyny a inny chłopców
kasku22 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 widac jak nie uznaje a 2.8 bedzie gazowal.zreszta jego sprawa ale takie gadanie jest glupie.to takjakbys powiedzial ze albo kupujesz ori ese bo swap to zło...........
Buba Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 no ale to dalej jego zdanie. czy głupie czy nie to zależy od interpretacji
Armi Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Jego pieniądze jego sprawa :gwizdanie:
abdul81 Opublikowano 28 Października 2011 Autor Opublikowano 28 Października 2011 2.8 to zwykłe a4 takie samo jak 1,6 czy 1.8 a nie S czy RS - kultowe sportowe auta ze stajni audi i według mnie jeśli kupujesz auto typu S czy RS to liczysz się z tym że pali w ch##j i nie szukasz sposobów na mniejsze spalanie typu gaz :wallbash: albo stać cię na utrzymanie takiego auta albo daj sobie spokój i kup mocnego diesela - takie moje zdanie i tyle poza tym poco katować taki silnik gazem??? - dla mnie nieporozumienie to może jeszcze najlepiej kupic RS-a i zakładać w nim klocki hamulcowe i tarcze firmy hart bo sa w ch#j tańsze od ori :wallbash: no i nie porównuj swapa do zakładania gazu bo swap to pójście krok na przód żeby polepszyc osiagi auta a gaz to krok w tył żeby było taniej :thumbdown: jesli chodzi o cene to w 3 warsztatach sie pytałem i powiedzieli mi od 6 do 7 tyś za gaz [br]Dopisany: 28 Październik 2011, 19:21_________________________________________________pytałem sie w okres wakacyjny wiec może jakies droższe ceny sa albo co nie wiem tyle mi mówili i tyle pisze
Dev Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 kto chce to montuje, kto nie chce to nie tutaj masz link: http://allegro.pl/auto-gaz-profesjonalny-montaz-brc-sq-56-6-cyl-i1847690248.html na pewno bedzie wiecej bo trzeba bedzie zapodac dwa parowniki
MARCIN607 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 ale co on jeżdzi tym autem jak ono znowu u Nosba stoi to po co lpg zakładać :polew: :polew: ale racja lpg to indywidualna spawa każdego posiadacza benzyny. in my opinion lpg jest w deszkę
Kowi87 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 ale racja lpg to indywidualna spawa każdego posiadacza benzyny. in my opinion lpg jest w deszkę Gdybym miał benzynke i była by możliwosc załozenia LPG nawet bym sie nie wachał, a gadanie typu ze to S czy tam RS ma sie tyle co nic, S4 jest starym autem które współpracuje z LPG to dlaczego majac je jako jedyne auto trzeba przepłacać za wache?? jest alternatywa to sie wykorzystuje
kasku22 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ale racja lpg to indywidualna spawa każdego posiadacza benzyny. in my opinion lpg jest w deszkę Gdybym miał benzynke i była by możliwosc załozenia LPG nawet bym sie nie wachał, a gadanie typu ze to S czy tam RS ma sie tyle co nic, S4 jest starym autem które współpracuje z LPG to dlaczego majac je jako jedyne auto trzeba przepłacać za wache?? jest alternatywa to sie wykorzystuje o tym wlasnie mowie a gadanie typu masz s4 to cie powinno byc stac na pb jest glupim gadaniem takie moje zdanie
Kowi87 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ale racja lpg to indywidualna spawa każdego posiadacza benzyny. in my opinion lpg jest w deszkę Gdybym miał benzynke i była by możliwosc załozenia LPG nawet bym sie nie wachał, a gadanie typu ze to S czy tam RS ma sie tyle co nic, S4 jest starym autem które współpracuje z LPG to dlaczego majac je jako jedyne auto trzeba przepłacać za wache?? jest alternatywa to sie wykorzystuje o tym wlasnie mowie a gadanie typu masz s4 to cie powinno byc stac na pb jest glupim gadaniem takie moje zdanie to juz nie jest drogie auto, zacznijmy od tego :gwizdanie: a dlatych upierających sie prosta riposta, dlaczego kupujecie w zwykłym motoryzacyjnym części typu IC czy co tam macie kupujcie w ASO przecież jezdzicie S4
bartek123438 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 stać kogoś czy nie stać jak ktoś chce płacić za benzynkę 5.57 za 98 to niech płaci a ja kiedyś widziałem na turbo lambo zagazowane i koleś też smiagał ale chyba to to już była przesada
abdul81 Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 ja tez jestem za gazem ale w normalnych autkach tak jak pisałem ten silnik też idzie do gazu żeby było taniej do jazdy na codzień.... ale w S czy w RS nie uznaje tego i tyle a to czy ktoś inny gazuje taki samochód czy nie to mnie to wali jego sprawa i tyle dla mnie siara jak cholera
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ja tez jestem za gazem ale w normalnych autkach tak jak pisałem ten silnik też idzie do gazu żeby było taniej do jazdy na codzień.... ale w S czy w RS nie uznaje tego i tyle a to czy ktoś inny gazuje taki samochód czy nie to mnie to wali jego sprawa i tyle dla mnie siara jak cholera Wczoraj w nocy widziałem na Orlenie jak gościu tankował do Prosiaka 911 lpg i wyraźnie był zmieszany gdy wszyscy go oglądali/cykali fotki ...pewnie każde tankowanie tak wygląda
paput Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ja tez jestem za gazem ale w normalnych autkach tak jak pisałem ten silnik też idzie do gazu żeby było taniej do jazdy na codzień.... ale w S czy w RS nie uznaje tego i tyle a to czy ktoś inny gazuje taki samochód czy nie to mnie to wali jego sprawa i tyle dla mnie siara jak cholera Wczoraj w nocy widziałem na Orlenie jak gościu tankował do Prosiaka 911 lpg i wyraźnie był zmieszany gdy wszyscy go oglądali/cykali fotki ...pewnie każde tankowanie tak wygląda teraz porównajmy ile kosztuje porsche a ile s4 no ale to twoja kasa
Gracjan Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Kupno auta to nie wszystko, sztuka je utrzymać
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ja tez jestem za gazem ale w normalnych autkach tak jak pisałem ten silnik też idzie do gazu żeby było taniej do jazdy na codzień.... ale w S czy w RS nie uznaje tego i tyle a to czy ktoś inny gazuje taki samochód czy nie to mnie to wali jego sprawa i tyle dla mnie siara jak cholera Wczoraj w nocy widziałem na Orlenie jak gościu tankował do Prosiaka 911 lpg i wyraźnie był zmieszany gdy wszyscy go oglądali/cykali fotki ...pewnie każde tankowanie tak wygląda teraz porównajmy ile kosztuje porsche a ile s4 no ale to twoja kasa Nie,nie...ja to tak się wyrwałem bo widziałem coś tam o Lambo... ...w sumie większość nie rozgarniętych ludzi nie odróżni eSy od zwykłej a4...
Gracjan Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ja tez jestem za gazem ale w normalnych autkach tak jak pisałem ten silnik też idzie do gazu żeby było taniej do jazdy na codzień.... ale w S czy w RS nie uznaje tego i tyle a to czy ktoś inny gazuje taki samochód czy nie to mnie to wali jego sprawa i tyle dla mnie siara jak cholera Wczoraj w nocy widziałem na Orlenie jak gościu tankował do Prosiaka 911 lpg i wyraźnie był zmieszany gdy wszyscy go oglądali/cykali fotki ...pewnie każde tankowanie tak wygląda teraz porównajmy ile kosztuje porsche a ile s4 no ale to twoja kasa Nie,nie...ja to tak się wyrwałem bo widziałem coś tam o Lambo... ...w sumie większość nie rozgarniętych ludzi nie odróżni eSy od zwykłej a4... A to mi się akurat podoba Każdy zrozumie jak zaczniesz odjeżdżać że to napewno nie jest diesel
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ja tez jestem za gazem ale w normalnych autkach tak jak pisałem ten silnik też idzie do gazu żeby było taniej do jazdy na codzień.... ale w S czy w RS nie uznaje tego i tyle a to czy ktoś inny gazuje taki samochód czy nie to mnie to wali jego sprawa i tyle dla mnie siara jak cholera Wczoraj w nocy widziałem na Orlenie jak gościu tankował do Prosiaka 911 lpg i wyraźnie był zmieszany gdy wszyscy go oglądali/cykali fotki ...pewnie każde tankowanie tak wygląda teraz porównajmy ile kosztuje porsche a ile s4 no ale to twoja kasa Nie,nie...ja to tak się wyrwałem bo widziałem coś tam o Lambo... ...w sumie większość nie rozgarniętych ludzi nie odróżni eSy od zwykłej a4... A to mi się akurat podoba Każdy zrozumie jak zaczniesz odjeżdżać że to napewno nie jest diesel Też lubie takie cichociemne furaki
abdul81 Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 no dokładnie odjezdżanie takich kolesi jest z 50 razu na skrzyżowaniu podjeżdżali na czerwonym po tym jak ich strasznie zrobiłem i pytali co tam mam pod machą :polew: mina kolesia z lancera i z A8 W12 6l nie zapomniana :polew: a co do tematu kupując takie auto trzeba brac pod uwage od razu utrzymanie które jest cholernie drogie na dobrych cześciach no i spalanie i o tym właśnie mówie nie sztuka kupić Rs-a na raty i nie miec na paliwo i cześci :polew:
Spartan_Wroc. Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 no dokładnie odjezdżanie takich kolesi jest z 50 razu na skrzyżowaniu podjeżdżali na czerwonym po tym jak ich strasznie zrobiłem i pytali co tam mam pod machą :polew: mina kolesia z lancera i z A8 W12 6l nie zapomniana :polew: a co do tematu kupując takie auto trzeba brac pod uwage od razu utrzymanie które jest cholernie drogie na dobrych cześciach no i spalanie i o tym właśnie mówie nie sztuka kupić Rs-a na raty i nie miec na paliwo i cześci :polew: Dokładnie... ...sąsiad wziął S8 w leasing, a teraz fura stoi bo spalanie w mieście 25l
Rekomendowane odpowiedzi