seba1-2 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 fela ładnie się prezentuje na wozie no i gratulacje za udanego swapa
dudi75 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 fela ładnie się prezentuje na wozie no i gratulacje za udanego swapa Seba my chyba nie swapowalismy tych silnikow co potrzeba powinnismy miec u siebie tez 2.7BIT
abdul81 Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 no silnik rewelacja :good: :good: może tylko spalanie nie zachwyca ale da się przeżyć jakoś :> wrażenia z jazdy bezcenne :kox:
dudi75 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 no silnik rewelacja :good: :good: może tylko spalanie nie zachwyca ale da się przeżyć jakoś :> wrażenia z jazdy bezcenne :kox: Tak srednio to ile lyknie , bedziesz gazowal
seba1-2 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 dudi nic już nie mów :wallbash: :wallbash: normalnie abdul bedzie teraz wymiatał a my dalej będziemy się tylko toczyć :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
MARCIN607 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Dudik mówiłem kup se eskę-to nie nie nie Abdul sorry za ot
abdul81 Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Opublikowano 8 Maja 2011 no silnik rewelacja :good: :good: może tylko spalanie nie zachwyca ale da się przeżyć jakoś :> wrażenia z jazdy bezcenne :kox: Tak srednio to ile lyknie , bedziesz gazowal średnio to zależy trasa bez przesadzania z prędkością ok 13l miasto bez przesadzania 16-19 jeśli bardzo deptasz - patrz ja :> - to przekroczenie 25 nie stanowi problemu.... wybór należy do prowadzącego hehe no ale wymiata dość fajnie chociaż po tygodniu jazdy już zaczyna mi trochę brakować pod nogą.... chyba pora znowu przesiąść się do autka na miasto czyli golf 1.3 hehe a potem znowu będzie frajda z audi jeśli masz inne autko na miasto to swapuj na 2.7 :> :> jeśli nie to kup autko na miasto i swapuj na 2.7 [br]Dopisany: 09 Maj 2011, 00:22_________________________________________________a o gazie nie ma mowy... chociaż juz raz przeszło mi to przez myśl na stacji przy tankowaniu i spalaniu 28l ale tak jak pisałem to jedno do zabawy a drugie do jazdy po mieście i git :good:
Nosb Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Tylko wezcie poprawke ze to silnik po sofcie A wlasciciel emerytem zdecydowanie nie jest musicie mi uwierzyc
Buba Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 normalnie abdul bedzie teraz wymiatał a my dalej będziemy się tylko toczyć :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: może da wam stanąć obok
LCQ Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 ładnie wygląda i dobrze śmiga, jakie dalsze plany?
Nosb Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 FMIC z tego co wiem Ale Artek wspominal niedawno ze juz mu malo
abdul81 Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 he he no trochę juz mało no teraz fmic i hamownia-- zobaczymy co tam wypluje i w silniku na razie wszystko bo dalsze mody to spora kasa więc trzeba uzbierać, a poza silnikiem to teraz wieksze hamulce, konsola 2din, listwy alu do środka zamiast drewna, czarna podufitka s4 no i myślę nad obszyciem środka tylko nie wiem jak na razie jeżdzi to tak w miarę tylko coolery szybko się grzeją nie strzelałem ze sprzegła bo obawiałem się że mi glowe urwie tylko lekki start i dopiero but [br]Dopisany: 19 Maj 2011, 05:45_________________________________________________ i 3 bieg od 50-150kmh oceńcie sami jak to jedzie chociaż coolery juz zagrzane były :>[br]Dopisany: 19 Maj 2011, 05:51_________________________________________________ Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 19 Maj 2011, 06:03_________________________________________________i trochę porządku pod maską i wogóle Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 19 Maj 2011, 06:04_________________________________________________ Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 19 Maj 2011, 06:07_________________________________________________ Uploaded with ImageShack.us
Nosb Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Idzie toto Jak na gotowca Krotka skrzynia jednak daje rade bujac tą mase Nie ma lekko ten silnik u Ciebie Ty to chyba tak ciagle? No i wyglaskales widze ją
Kierownik Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 podszybie jeszcze od polifta by sie przydało :gwizdanie:
pablo_9 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 podszybie jeszcze od polifta by sie przydało :gwizdanie: o tym samym pomyślałem jak zobaczyłem foto komory silnika, fajnie by była zabudowana komora silnika z tym podszybiem...
kubson Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 No no ładnie Abdul zapraszamy na spoty zawierciańskie ?
abdul81 Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 No podszybie poliftowe też będzie i osłona na silnik od passata vr5 tak jak u Nosba, W przyszłym tygodniu wszystkie plastiki spod maski ida do hydrografiki w carbon więc powinno być ładniej :> :> Idzie toto Jak na gotowca Krotka skrzynia jednak daje rade bujac tą mase Nie ma lekko ten silnik u Ciebie Ty to chyba tak ciagle? No i wyglaskales widze ją odziwoaż tak źle to u mnie nie ma bo wcześniej żeby jakoś fajnie przyspieszać i rozpędzić się do prędkości 160 - 180km to trzeba było trochę cisnąć furę i trochę to trwało a teraz to myk i już :decayed: no i spalanie tez zdejmuje nogę z gazu więc nie da się za dużo cisnąć :( ale przyznaje są i chwile katowania bo w kńcu po to jest taki silnik :decayed: no i trochę pogłaskałem ją pod maską bo brudno było :> wpadła jeszcze wkładka filtra z K&N więc troche lepiej oddycha Wielkie Wielkie dzieki za swapa Daniel - najlepiej zainwestowane pieniądze w samochód No no ładnie Abdul zapraszamy na spoty zawierciańskie ? wpadnę zobaczyć co to tam u was jest na tych spotach
Nosb Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Jak sie troche obrobie to bedziemy dzialac te FMIC Bo sie chyba 4 kroją w sumie
abdul81 Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 no to odrabiaj się szybciutko ja czekam na info kiedy bo przydało by jej się trochę zimnego powietrza [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 10:22_________________________________________________acha no i ta pompa wspomagania jednak trochę niedomaga muszę szukać nowej bo czasami przerywa i na postoju ciężej kręci
Nosb Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Na 99% nie chodzi o pompe bo u mnie nic sie nie dzialo... PrRedzej magiel albo olej. Zlej to co tam jest i wlej jakis inny : albo ori z serwisu albo czerwony atf .
Rekomendowane odpowiedzi