Nowak_zg Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 puniek wiekszosc chyba nie czyta tego tematu .... ja rzucilem termin do dyskusji ( komu pasuje komu nie ? ) to odezwales sie tylko ty.... widac wlasnie jakie jest zainteresowanie spotami w lubuskim.... kazdy pisze tylko na forum ze chce ( albo i nie pisze ) a jak przychodzi ustalic konkretny termin to nagle temat cichnie. eh... ja juz sie nie wysilam... zorganizujecie spota dajcie znac bo co to za spot gdy jestem ja i puniek..... NyPal ja nie dam rady ... moze inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks84 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 mi pasuje na 12.01.2007 odzywac sie komu pasuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomigsi Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 w sobotę 12.01.08 Ja odpadam niestety Praca ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 w zg na ten weekend jest zlot na torze w kisielinie i beda kjsy (rajdy) w okolicach zg i w zg. ale nie wiem czy piatek czy sobota czy niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks84 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 no wiec kto pisze sie na 20 stego??[br]Dopisany: 09 Styczeń 2008, 14:36 _________________________________________________sorry na 12 stego [br]Dopisany: 09 Styczeń 2008, 14:36 _________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 10:00 sobota autodrom ( stary Kisielin ) ( tor kartingowy ) 12.01.07r zlot samochodow i jakies tam pokazy maja byc z tego co wiem to beda tez auta max`a24 z nowej soli albo w sobote wlasnie albo w niedziele pod centrum biznesu czyli ferrari f430, nowe m5 (e60), nowe 911 turbo ( model 997 ) i pare innych z jego stajni wiec zapraszam wszystkie a4 .... moja tez bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil_em Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 witam sory ze nie odp ale nie bylo mnie przez dluzszy czas... niestety mi 12 nie pasuje... teraz przez najblizszy czas nie moge sesja sie zbliza i wszytsko takze jak dla mnie najblizszy miesiac odpada... musze sie wziasc za wsyztsko jak sie balowalo to teraz trzeba nadrobic... pozdrawiam dozobaczenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiii a4 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Siemka , robicie jakieś spota w Zielonej Gorze albo w okolicach ?? pisał bym sie na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Siemka , robicie jakieś spota w Zielonej Gorze albo w okolicach ?? pisał bym sie na to byly proby i byly 2 osoby ja i puniek tomigsi niestety nie dojechal bo mial stluczke :/ a 150PS sie troche spoznil i jakos tak wyszlo :/ puniek juz nie ma a4 wiec.... jak chcecie to proponujcie terminy... ja sie dostosuje na 90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks84 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 kurde ciezko sie widze zgadac na jeden termin jak jednemu pasuje to 2 pozostalym juz nie ... niech ktos rzuci kilka dat i wiekszoscia glosow dojdziemy do konzensuzu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 2 lub 3 luty 9 lub 10 luty ;] prosze godzina np. 18.00 ? wybierajcie miejsce parking mc donald lub parking kolo carrefoura tam gdzie byly kartingi w lecie ..... a potem mozemy pojechac na makro np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cloo Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 sorki ze sie wtrace! ja sprobowalbym ustalic 1 sztywny termin z 1 sztywna godzina w tym samym miejscu. Poczatek bedzie trudny, ale w koncu dojdzie do tego ze bedziecie ustalac sobie plany do przodu tak aby byc na spocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks84 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 mi pasuje 9 moze byc na 18 :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 dobra 9 luty godzina 18:00 parking kolo carrefoura ( tam gdzie byly gokarty w lecie - kto nie wie gdzie - pytac ! ) i dopisywac sie kto bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks84 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 gitara! pisac komu pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqas26 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Siemka wszystkim. Fajny pomysl z tym spocikiem bo faktycznie w lubuskim cieniutko z nami Szkoda tylko ze kombinujecie w zielonej. Musialbyc jechac ponad 100 km, do tego niedlugo pierwsze derby a z mojej okolicy nikt na spocik sie nie wybiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Dziś na trasie Zgorzelec-Gryfów Śl. wiozłem się z jedną granatową A-czwórką z waszych okolic rej FZA 70... Przyznać mi się bez bicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 jesli avant ... na kolpakach to mogla byc byla a4 kolegi Puniek a reszty nie wiem ... bo nigdy do normalnego spotu w lubuskim nie doszlo wiec nie znam wiecej a4 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 To był sedan, silnik 1,6 albo 1,8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
150PS Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 9 luty godzina 18:00 ;> w zasadzie nie powinno mnie nic powstrzymac: a co do tego toru cartingowego to jak tam wjechac? bo ja zawsze jak jechalem kolo carrefour'a to niby rzucilem okiem na ta tablice co byla uwieszona kolo wjazdu ale zbytnio sie tym nie przejmowalem pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi