Nowak_zg Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 ja raczej bede [br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 16:25_________________________________________________postaram sie wziac ze soba S3 i Omege 3.2 Imrscher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas83 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Mnie niestety nie będzie bo jadę do Poznania i raczej nie wrócę do 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesiekM Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 ja tez bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkaban Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 koledzy taka prosba. Moglby ktos jutro wziac odpowiedni sprzet zeby mozna bylo przestawic FIS z niemieckiego na anglika? Oraz zeby mozna bylo sprawdzic czy moj buzzer sie spalił czy tez mam mikrostyk w drzwiach walniety?? Browar sie znajdzie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 gadaj z malinem w sprawie tych rzeczy bo on ma VAG`a [br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 18:06_________________________________________________aaaa i on duzo pije wiec pewnie z 10 browarow bedzie sie musialo znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 no pany tym razem mnie nie będzie jutro sorki tak wyszło :no: ale za tydzien będę na bank z nowym zderzakiem bo jestem w trakcie rezania go :hi: [br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 18:27_________________________________________________oj topor za bukowine należy sie :bicz3: :bicz3: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkaban Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ok napisałem do Malina ale cisza jak na pustyni... Ktos wie czy jutro on bedzie?? Ok sprawa wyjasniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambus Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ja jutro jestem tylko furki mi sie nie chce czyscic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 bawcie się dobrze ja dzisiaj odpadam - do rodziców w końcu musze pojechać bo wnuczka dawno nie widzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary_ns Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 zaraz wyjeżdżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 mam nadzieje ze troche nas bedzie ;p [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 17:09_________________________________________________ <-- roznica miedzy 16" a 19" [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 17:11_________________________________________________dopra spadam... bo moze jeszcze pojade go oplukac z soli przed spotem ( nie mylic z pojeciem umyc ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konian Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Pewnie teraz powoli kończycie spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 witam audi maniaków jaka frekwencja dzisiaj :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 a dzisiaj bylo calkiem zacnie:D do klubu dolaczyly 3 A4 i 2 80-ki;) razem chyba 13 aut jezeli sie nie myle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konian Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 panowie co myślicie o tych felgach ?? bo mam małe wątpliwości czy nie wyglądają "za ciężko" http://moto.allegro.pl/item530512541_bbs_4_abt_dunlop_spmaxx_niesamowity_komplet.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 mnie sie chyba podoba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 stary dla mnie oki bierz je :good:[br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 21:13_________________________________________________pany zamawiam dzisiaj zawias -35mm i będzie oki,jeszcze tylko fele :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piórek Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam, koledzy kto w zielonce może zrobić mi logi? Możecie kogoś polecić? Coś się niedobrego zaczyna dziać się z moim maleństwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 jak wpadniesz na zlot to damy Ci namiary na najlepszych mechanikow:D hahah nie no zart... u nas kolega Malin ma Vaga i moze CI podpiac samochod. A jesli cos powaznego to jedz do chlopakow z Auto-Brum, specjalizyja sie tylko w Audi. (ul. wiejska) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi