krotki Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 ja pracuje :/ - może następnym razem się uda
konian Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 ja właśnie wróciłem z pracy, zjem obiad i będę się powoli wybierał
konian Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 dokładnie[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 10:16_________________________________________________ma ktoś numer do ROGALA bo nie mogę znaleźć w necie
topor Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Ogolnie ostatnio cos Malo Wentyla na forum...
bigkaban Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 a ja mam kolejny problem.. zaczely mi swiecic swiatla cofania.. caly czas.. gdzie jest czujnik? bo pewnie sfiksowal jakies zwarcie czy cos... pozdro.
wentyl Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Ogolnie ostatnio cos Malo Wentyla na forum... a to ciekawe bo jak wentyl siedział na forum to nikt się nie odzywał,a cos sugerujesz :mysli: [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:47_________________________________________________a jak tam pany spocik
bigkaban Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Please Help bo mnei juz kuraa juz 3 razy paly zatrzymaly ale im sciemniam ze ooooo dopiero sie stalo..
topor Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Ogolnie ostatnio cos Malo Wentyla na forum... a to ciekawe bo jak wentyl siedział na forum to nikt się nie odzywał,a cos sugerujesz :mysli: [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:47_________________________________________________a jak tam pany spocik taaak!!! olewasz nasz swiety klub:D
wentyl Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Ogolnie ostatnio cos Malo Wentyla na forum... a to ciekawe bo jak wentyl siedział na forum to nikt się nie odzywał,a cos sugerujesz :mysli: [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 21:47_________________________________________________a jak tam pany spocik taaak!!! olewasz nasz swiety klub:D a kto powiedział że olewam,błąd :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 22:22_________________________________________________pany trochę zrozumienia ,nie moge sobie pozwolic na spociki co tydzień ,mam rodzinę jeszcze w przeciwieństwie do niektóryćh ,i 40 kilosów do dojazdu :mysli:
topor Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 wentyl lajcik;) zartowalem z tym olewaniem ja tez nie zawsze na spoty wpadam przeciez;) uszanowanie
wentyl Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 wentyl lajcik;) zartowalem z tym olewaniem ja tez nie zawsze na spoty wpadam przeciez;) uszanowanie oki stary czapka gra :good:
topor Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 ufff no to git majonez;) a gdzie pozostali... tak w ogole to powiniem napisac w dziel "spotkania na drodze" ze dzis o godz 12:00 na ul lwowskiej widzialem MUCHE:D
Nowak_zg Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 ja was wszystkich prawie codziennie widze bo jezdze wiecej po zg niz wiekszosc przedstawicieli handlowych
WiesiekM Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 nie moge sobie pozwolic na spociki co tydzień ,mam rodzinę jeszcze w przeciwieństwie do niektóryćh ,i 40 kilosów do dojazdu Doskonale Cię rozumiem. Jestem w takiej samej sytuacji, dlatego pojawiam się co trzeci spot.
MUCHA1 Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Rowniez Ciebie widzilem... troche w tygodniu jezdze po Zielonej ale NOWAKA jeszcze nie widzilem,moze mam pomrocznosc jasna
wentyl Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Rowniez Ciebie widzilem... troche w tygodniu jezdze po Zielonej ale NOWAKA jeszcze nie widzilem,moze mam pomrocznosc jasna dobre :polew:[br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 18:35_________________________________________________siema Lukas co tam u cie fura wporzo juz [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 19:38_________________________________________________nowak ,bigkaban siemka :hi: co tam w szerokim świecie :gwizdanie: :gwizdanie:
Nowak_zg Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Opublikowano 3 Marca 2009 eeee ... kupilem zderzak do s4 b6 cabrio chce ktos odkupic za 250zl ? ps. licytuje wlasnie carbony do a4 b5 .... ;p i to wsyzstko co u mnie sie zmienilo
wentyl Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 zderzak od cabrio przód czy tył :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi