Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zamienniki listw drzwiowych S4 S LINE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje z pianki PUR są z firmy Cetus z Łodzi.

Przymierzałem i całkiem nieźle pasują...

(a teraz czekam na hejty pozdrawiam )

...hejty od osób które nie widziały na żywo tylko ze słabej jakości zdjęć...

Opublikowano

Postaram też wrzucić zdjecia tych list mam je 3 lata i zlego slowa nie mogę na nie powiedzieć. Kolor ly7w,nic sie nie skręcaja czy coś z tych rzeczy jak nie którzy wypisują glupoty.

Opublikowano

Ja też mam te listwy z Cetus z Łodzi i po samych fotkach widać,że moje dużo się różnią od Twoich,

Opublikowano

zrobię jutro fotki swoich ori ;)

Opublikowano

zrobię jutro fotki swoich ori ;)

Jak ori wyglądają to chyba wszyscy wiedzą :decayed: to jest temat o zamiennikach

Opublikowano

Skoro wszyscy wiedzą to dlaczego większość twierdzi że niewiele różnią się od oryginału ? Temat godny Forum Golfa III :strzal:

A później macie pretensje że na Allegro czy Otomoto Handlarze wystawiają golce z opisem " Full S-Line" ponieważ ktoś przykleił znaczek na atrapie (oczywiście zamiennik) za 15 zeta :thumbup:

Opublikowano

Dalej nie widzę związku z tematem odnośnie zamienników listw, temat wyraźnie poświęcony jednej sprawie, kto jakie kupił, gdzie kupić, gdzie nie kupować i jak wyglądają z danego źródła.... lecz właśnie takich odpowiedzi się spodziewałem od ludzi na tym zarabiających....fakt można stracić klientów zresztą widzę ze sam oferujesz listwy s-line więc co tu jeszcze komentować...

Opublikowano

Postaram też wrzucić zdjecia tych list mam je 3 lata i zlego slowa nie mogę na nie powiedzieć. Kolor ly7w,nic sie nie skręcaja czy coś z tych rzeczy jak nie którzy wypisują glupoty.

Czekamy na zdjęcia :)

Panowie wysłałem mail do tej firmy Cetus z Łodzi aby przeslali mi zdjęcia surowych listew.

Gość napisał ze faktycznie mieli ostatnio trochę skarg na jakość, okazalo sie ze im się formy odksztalcily, poprawili to i teraz jest tak jak na początku.

Wieczorem wrzucę foty które dostałem na maila.

Czekamy na zdjęcia :)

Panowie wysłałem mail do tej firmy Cetus z Łodzi aby przeslali mi zdjęcia surowych listew.

Gość napisał ze faktycznie mieli ostatnio trochę skarg na jakość, okazalo sie ze im się formy odksztalcily, poprawili to i teraz jest tak jak na początku.

Wieczorem wrzucę foty które dostałem na maila.

2015%5C11%5C14%5Cbikepics-2764832-800.jp

2015%5C11%5C14%5Cbikepics-2764834-800.jp

Opublikowano

Ja takie samp zdjecia warcu dostałem wiec nie są robione ostatnio. Jak pare postow wczesniej pisałem mam listwy z pianki pur na aucie. I jak narazie ich nie zmienie funkcje wizualną spełniają idealnie. Nic sie z nimi nie dzieje. Jak je kupiłem to rozstaw śrub był walnięty o 0.5 cm. Ale udało soe wpasować w auto.

Opublikowano

Dalej nie widzę związku z tematem odnośnie zamienników listw, temat wyraźnie poświęcony jednej sprawie, kto jakie kupił, gdzie kupić, gdzie nie kupować i jak wyglądają z danego źródła.... lecz właśnie takich odpowiedzi się spodziewałem od ludzi na tym zarabiających....fakt można stracić klientów zresztą widzę ze sam oferujesz listwy s-line więc co tu jeszcze komentować...

Nikt nie robi zamienników s-line więc nic nie stracę a na kimś kto szuka taniej podróbki to nawet Żyd nie zarobi :-)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Znalazłem dziś jeszcze taką aukcję , listwy z PUR, cena dobra , ciekawe jak z tą jakością by było:

http://olx.pl/oferta/audi-a4-b6-b7-listwy-drzwi-z-pianki-pur-sedan-kombi-avant-CID5-IDcuKq7.html#9bdb5a653d

Opublikowano

Listwy z przodu wcale nie wyglądają na takie "napompowane" jak S4 niestety :/ tył wygląda nawet spoko jeszcze.

Opublikowano

Co do jakości dostałem info takie:
"nasze listwy sa wykonane z bardzo wytrzymalej pianki poliuretanowej, sa produkowane metoda wtryskowa,"
ale nie wygladają gorzej niż te co Gregorski3 wrzucił u siebie na aucie, a cena lepsza.

Opublikowano

tylne listwy wygladaja super, przednie niestety w srodku sie odginaja ..trzeba cos na wiosne pokombinowac :) jakiegos kitu srodkiem nawalić i przewiercic jeszcze jedna dziure w srodku drzwi?

Opublikowano

Które listwy brałeś ?

Możesz wrzucić zdjęcia?

Taśma dwustronna załatwi sprawę jeśli listwy odstają

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak czytam i czytam, i wychodzi na to, że w zależności od partii, albo będzie git, albo straszna lipa. Chyba sobie daruje wobec tego...

Opublikowano

Kiedyś miałem okazję porównać dwa rodzaje listew S-line.

I powiem tak bez porównania listwy oryginalne są ciężkie można powiedzieć solidne spasowanie super jak to ori wszystko pasuje bez druciarstwa wyprofilowanie listew oraz jakość użytych materiałów z których są wykonane listwy.

Jeśli chodzi o zamienniki listew S-line to miałem je w rękach i powiem tak z zewnątrz nie wyglądają tak źle ale od środka to totalna tandeta nawet nie ma jak ich dobrze umocować do drzwi 2 marne otworki na 2 śrubki porażka :facepalm: nie ma wsuwek tak jak w ori listwach a ogólnie nie jestem zwolennikiem kleju sylikonu lub innych wynalazków pomagających umocowanie takowych zamienników listew S-line.

Ogólne wrażenie z zamiennikami listew S-line są one bardzo lekkie brak odpowiednich mocowań od środka i profil krzywizn nie pokrywający się z oryginalnymi listwami.

Jedyny plus to w miarę niska cena takowych zamienników ale sam osobiście bym nie zapłacił tej ceny za tak słabe wykonanie zamienników.

Jestem też ciekaw jak lakier reaguje ze stycznością z tą pianką z której są wykonane zamienniki listew ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

panowie może ktoś polecanego sprzedawce listew czekam na odpowiedzi

Opublikowano

Ja będę brał w następnym miesiącu z firmy Cetus z pianki PUR

Opublikowano

s masz może linka do nich