mech15 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 felga zostala srebrna;) Uploaded with ImageShack.us wydech tez daje rade. Nie zaluje zadnej wydanej zlotowki zdecydowanie polecam milltek-a Uploaded with ImageShack.us wrzuć foto centralnie od tyłu w miarę możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi_46 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Wrzucaj fotki z zamazanymi nr Super tyłeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ale masz piekne to auto ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 wstaw jakiś fajny filmik jak się wydech rozgadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Skad ja znam ten tylek! Ale cos rurki krzywe? czy mi sie zdaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ale cos rurki krzywe? czy mi sie zdaje? to samo widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 krzywe z prawej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 nie wyregulowane na zawiesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 nie ma co - piękność na całego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 HP stock vs. milltek vs. MTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 428 KM... z 3.0 v6 Turbo... piekna sprawa... swoją droga zauważcie że wydech daje około 10KM czyli mniej więcej o tyle właśnie miał wyższy wynik Malik (modyfikowany) w porównaniu do bajka (zwykły wydech) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 wydech wydechowi nie rowny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Podejrzewam, że tutaj jest milltek z down/test pipe i stąd te 12ps. Na samym cat-backu raczej tyle by nie przybyło Rossi masz w planach hamowanko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi_46 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Jest w planach..ta niebieska na millteku ma cat-back i on daje te 12KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 ..ta niebieska na millteku ma cat-back i on daje te 12KM To ładny przyrost na samym końcowym wydechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 to ok. 3-4 % wyjściowo z 333 KM, jak gadałem z Patroxem na temat swojego wolnossaka to stwierdził, że CAT-back w moim przypadku może dać ok. 30 KM czyli 10-12%, nie wiem od czego to zależy, może od restrykcyjnych przepisów w USA i dławienia silników przez wydech jak by rozszerzyć Millteka w S4 na lepsze katy to pewnie wynik spokojnie pod 10% by poszedł[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 00:10_________________________________________________mystic cat-back to nie końcowy wydech tylko całość za Katem a czasami to kilka metrów rury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi_46 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 mystic cat-back to nie końcowy wydech tylko całość za Katem a czasami to kilka metrów rury Wiem, wiem montowałem u siebie przecież to taki skrót myślowy był. Rossi. sporo tych puszek w układzie. Czy wersja resonated też ma tyle tłumików, różnią się wielkością ? czy jest ich mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 EOT ja u siebie z Magnaflow mam tylko jeden tłumik z wyjściem Y-pipe na 2 strony, tutaj widzę masakrę, jak by wywalić z 2 przednie tłumik to auto dopiero by grzmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi