mech15 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 felga zostala srebrna;) Uploaded with ImageShack.us wydech tez daje rade. Nie zaluje zadnej wydanej zlotowki zdecydowanie polecam milltek-a Uploaded with ImageShack.us wrzuć foto centralnie od tyłu w miarę możliwości
PABLO Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Wrzucaj fotki z zamazanymi nr Super tyłeczek
variocustoms Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 wstaw jakiś fajny filmik jak się wydech rozgadał
_Makki_ Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Skad ja znam ten tylek! Ale cos rurki krzywe? czy mi sie zdaje?
Gość mmcv Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ale cos rurki krzywe? czy mi sie zdaje? to samo widze
mgtan Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 428 KM... z 3.0 v6 Turbo... piekna sprawa... swoją droga zauważcie że wydech daje około 10KM czyli mniej więcej o tyle właśnie miał wyższy wynik Malik (modyfikowany) w porównaniu do bajka (zwykły wydech)
mystic.pl Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Podejrzewam, że tutaj jest milltek z down/test pipe i stąd te 12ps. Na samym cat-backu raczej tyle by nie przybyło Rossi masz w planach hamowanko ?
Rossi_46 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2011 Jest w planach..ta niebieska na millteku ma cat-back i on daje te 12KM
mystic.pl Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 ..ta niebieska na millteku ma cat-back i on daje te 12KM To ładny przyrost na samym końcowym wydechu
variocustoms Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 to ok. 3-4 % wyjściowo z 333 KM, jak gadałem z Patroxem na temat swojego wolnossaka to stwierdził, że CAT-back w moim przypadku może dać ok. 30 KM czyli 10-12%, nie wiem od czego to zależy, może od restrykcyjnych przepisów w USA i dławienia silników przez wydech jak by rozszerzyć Millteka w S4 na lepsze katy to pewnie wynik spokojnie pod 10% by poszedł[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 00:10_________________________________________________mystic cat-back to nie końcowy wydech tylko całość za Katem a czasami to kilka metrów rury
mystic.pl Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 mystic cat-back to nie końcowy wydech tylko całość za Katem a czasami to kilka metrów rury Wiem, wiem montowałem u siebie przecież to taki skrót myślowy był. Rossi. sporo tych puszek w układzie. Czy wersja resonated też ma tyle tłumików, różnią się wielkością ? czy jest ich mniej
variocustoms Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 EOT ja u siebie z Magnaflow mam tylko jeden tłumik z wyjściem Y-pipe na 2 strony, tutaj widzę masakrę, jak by wywalić z 2 przednie tłumik to auto dopiero by grzmiało
Rekomendowane odpowiedzi