danielom Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 armistead, Ty miales te listwy tylko naklejane, bez zadnego demontazu starych na nitach etc? coś takiego : http://allegro.pl/audi-a4-b5-kombi-chrom-obwodki-szyb-tuning-i1420508520.html
Armi Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 armistead, Ty miales te listwy tylko naklejane, bez zadnego demontazu starych na nitach etc? coś takiego : http://allegro.pl/audi-a4-b5-kombi-chrom-obwodki-szyb-tuning-i1420508520.html Tak, coś takiego miałem. "Gotowo przycięte" a i tak była lipa.
Vandit Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 chciałem się pochwali iż mój następny pacjent przeżył operacje :> a była to a4 po II lifcie ojca która nie dawno kupił, o fajnym, rzadko spotykanym kolorze :> moja diagnoza była oczywista :> brakuje obwódek szyb, kilka rozmów z ojcem i w końcu udało się go namówić i dal mi ja w swoje ręce, efekt po założeniu jest taki sam jak w moim aucie czyli kox :kox: daje zdjęcia podczas prac, i po zakończonej operacji Uploaded with ImageShack.us
przemciotorun Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Skąd wy te listwy bierzecie dla chcacego nic trudnego...
Vandit Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 Skąd wy te listwy bierzecie dla chcacego nic trudnego... co prawda to prawda, wiem chromy z 2 aut za 300zl w tym jedna w dziale sprzedam siedzi, a roboty z tym na pól dnia a efekt
przemciotorun Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 do avanta za sama dachowa na allegro chca 400-500zl
Vandit Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 do avanta za sama dachowa na allegro chca 400-500zl nie którzy z cenami trochę przesadzają 300zl to myślę ze cena do przyjęcia, a ty za swoje ile dałeś bo mi pisałeś kiedyś ale wyleciało mi z głowy..
przemciotorun Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 kurcze ciezko mi zliczyc bo ja najpierw kupilem chyba sam dol, potem kupilem caly zestaw za 200 lub 300 zl + przesylka, potem koles cos porypal z przesylka, cos mi tam opuscil, wyslal na swoj koszt (chyba z 2 miechy czekalem) potem pogonilem ta dolne...
Vandit Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 trochę się pospieszyłeś, bo ja dałem za moje 180zl i bylem po nie 20km od Bydgoszczy :gwizdanie: miał byś blisko i jeszcze od kolesia z forum
przemciotorun Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 tam jak sie z bydgoszczy na inowroclaw leci po prawej stronie moze?
Vandit Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 tam jak sie z bydgoszczy na inowroclaw leci po prawej stronie moze? no tak, w Nowej Wsi Wielkiej
przemciotorun Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 no tylko jak ja ogarnialem chromy to on jeszcze nie mial tych aut na czesci, a powiem Ci ze jak widzialem na fotce to myslalem ze to chrom na metry ja bralem bosse od niego
Vandit Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 no tylko jak ja ogarnialem chromy to on jeszcze nie mial tych aut na czesci, a powiem Ci ze jak widzialem na fotce to myslalem ze to chrom na metry ja bralem bosse od niego no wtedy nie miał
zajec Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Ostatnio sam szukałem tych listew, ale najtaniej co znalazłem do avanta to chcieli 400zł + wysyłka. A samochód mam w ciemnym granacie, więc myślę, że całkiem fajnie by to wyglądało. Może poszukam na szrotach okolicznych.
Vandit Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 szukaj na allegro aut z listwami i pyt sie, na pewno cos w dobrej cenie sie znajdzie
bartek789456 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Też poszukuje już tych ramek. Ori to ori Jeśli chodzi o tą ramkę styłu chciałbym ten sam trójkąt wkleic co mam. Uszczelka też może by ta sama czy musi byc z tej ramki gdzie chromy oryginalnie montowane były? Jak kupie chromy bez uszczelki do trójkąta też da sie to zrobic, wklei i gitara?pzdr
przemciotorun Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Też poszukuje już tych ramek. Ori to ori Jeśli chodzi o tą ramkę styłu chciałbym ten sam trójkąt wkleic co mam. Uszczelka też może by ta sama czy musi byc z tej ramki gdzie chromy oryginalnie montowane były? Jak kupie chromy bez uszczelki do trójkąta też da sie to zrobic, wklei i gitara?pzdr przeczytaj wszystko od poczatku..... nie ma opcji przelozyc uszczelki, to jest jeden element szyba+uszczelka, i albo wymieniasz cala szybe na taka z uszczelka pod listwe, albo zostawiasz stara szybe i listwe doklejasz.... oczywiscie o ile nie uszkodzisz uszczelki przy wucinaniu/wyciganiu trojkata
pablo_9 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Panowie kiedyś zabierałem się za to ale nie starczyło siły ale po tym opisie znowu się trzeba zastanowić nad tym bo efekt jest nie do opisania
Vandit Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Opublikowano 28 Lutego 2011 Panowie kiedyś zabierałem się za to ale nie starczyło siły ale po tym opisie znowu się trzeba zastanowić nad tym bo efekt jest nie do opisania zabieraj się bo warto
Rekomendowane odpowiedzi