danielo Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 :oklaski: Ładnie to wszystko ze sobą spasowałeś czarne fele,gril z kolorkiem auta naprawde super. A myślałeś nad ściemnieniem tylnych lamp ala dymione
Ponior Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 :oklaski: Ładnie to wszystko ze sobą spasowałeś czarne fele,gril z kolorkiem auta naprawde super. A myślałeś nad ściemnieniem tylnych lamp ala dymione Własnie trzeba cos zrobić z bocznymi kierunkami i lampami tylnymi tylko jeszcze nie wiem co Najlepiej kupiłbym jakies zamienniki dymione ale na zwykłych żarówkach. niestety na allegro same ledy, których nie chce za bardzo.
Staszek20VT Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 A czemu nie szukałeś zderzaka pod PDC z przodu?
Ponior Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 A czemu nie szukałeś zderzaka pod PDC z przodu? Z tyłu mi wystarczy, dla mnie zbędny gadżet. Poza tym przy montażu dużego coolera bedzie więcej miejsca Założona po dwóch godzinach walki dokładka od cupry. Zaraz będzie troche za i troche przeciw głosów Dzieki Staszek za dokładke
audia4a4 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 A czemu nie szukałeś zderzaka pod PDC z przodu? Z tyłu mi wystarczy, dla mnie zbędny gadżet. Poza tym przy montażu dużego coolera bedzie więcej miejsca Założona po dwóch godzinach walki dokładka od cupry. Zaraz będzie troche za i troche przeciw głosów Dzieki Staszek za dokładke :good: :good:
Staszek20VT Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Super to wygląda z czarnym grillem, polecam się na przyszłość. "reklama mode ON" U mnie jedyne 185 złociszy z wysyłką (jest na Alledrogo po 159.99, ale z wysyłka już 195 wychodzi). "reklama mode OFF" :gwizdanie: Ponior - sorki za OT
Ponior Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 Dzięki chłopaki, mi też się podoba.Autko optycznie poszło na glebe. Najlepsze jest to, że ta dokładkę można założyć chyba do wszystkiego, jak oni to zrobili Ciężko tylko z dopasowaniem, żeby obie strony idealnie leżały.
bajk Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 super wygląda.. też planuję w wolnej chwili zająć się dokładką
topor Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 od zawsze byłem temu przeciwny, ale jest ok pasuje do koloru i do czarnych elementów
reniek Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Widziany dzisiaj w Częstochowie jak zajeżdzał na sale na weselicho. Dobrej zabawy życzę
Ponior Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2011 Widziany dzisiaj w Częstochowie jak zajeżdzał na sale na weselicho. Dobrej zabawy życzę A dziękuje, właśnie wróciłem z wesela, ledwo na oczy widzę [br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 20:46_________________________________________________ od zawsze byłem temu przeciwny, ale jest ok pasuje do koloru i do czarnych elementów jest git ja tez tak uważam, dzięki
Ponior Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2011 Co to za kolor ? tzn auta calego Chyba lz5c (błękit oceanu ) o ile z wlepki dobrze pamiętam, ale sprawdze wieczorem.
Flyer Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Co to za kolor ? tzn auta calego mauritius blau - ale do RS'a nie bedzie pasowac
akjam Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Co to za kolor ? tzn auta calego Chyba lz5c błękit oceanu ) o ile z wlepki dobrze pamiętam, ale sprawdze wieczorem. Dobrze pamiętasz. BTW Dokładka ładnie się z resztą komponuje... :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Chodzi mi bardziej o zestawienie niebieskiego + czarne detale ( lusterka , grill , lampy ) . Nawet sympatycznie to wyglada
Rekomendowane odpowiedzi